Acties

Mijn platform heb ik opgezet om jullie mee te kunnen nemen in mijn zoektocht naar de waarheid. Intussen wil ik het beschikbaar maken voor veel meer. Zo nu ook voor acties. Nieuwe informatie tot je nemen is heel leuk en superbelangrijk, maar iets ondernemen is ook waardevol. Op deze pagina zal ik komende tijd acties bedacht door mij of anderen beschikbaar maken.

Philine (23) en Michelle (27) hebben naar aanleiding van het krantenartikel ‘Radboud Universiteit: volgend collegejaar alleen toegang tot campus met vaccinatie of sneltest’ de handen ineen geslagen. Michelle en Philine maken ze zich zorgen over toegang tot het onderwijs in de toekomst. De dames willen in openheid met hun onderwijsinstellingen het gesprek hierover aangaan. Als eerste stap hebben zij een brief opgesteld met de vragen die zij hebben. Deze brief kun je downloaden. Vanuit de Telegram-groep #studentenstaanop delen zij hun acties. Mocht jij je net als deze dames zorgen maken over de toekomst van jouw onderwijs, join deze groep!

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!