Jorn Luka

Jorn Luka

februari 11, 2020
Deel dit artikel:
Deel dit artikel:

De allereerste

Dit is de allereerste blog op mijn nieuwe website en het voelt gewoon spannend om hem te schrijven.

Laat ik beginnen te zeggen met dat ik me nederig voel als ik al jullie super lieve en leuke reacties lees en de donaties zie binnenkomen. Jullie vertrouwen geeft mij zoveel kracht om hiermee door te gaan. We gaan er vol voor!

Het besluit om uit mijn bedrijven te stappen was een hele zware, maar wel één waar ik 100 procent achtersta. Ik heb zo ontzettend veel geleerd de afgelopen maanden. Eerst ben ik erachter gekomen dat de wereld nogal anders in elkaar steekt dan ik dacht. Met terugwerkende kracht begin ik overigens steeds meer te denken dat het ik voor die tijd stiekem wel doorhad al, maar het wellicht wegdrukte. Het proces van het moeten erkennen dat de wereld daadwerkelijk anders in elkaar steekt dan je denkt voelt traumatisch, maar opent uiteindelijk de deuren naar een ontdekkingsreis naar hoe alles nu precies zit en hoe je het zelf graag zou willen. Tijdens die reis (die nu nog in volle gang is) ben ik mezelf denk ik wel 100 keer tegengekomen. Iets wat iedere keer weer zwaar is, maar je enorm laat groeien als persoon.

Het is een enorm moeilijke periode, dat is het voor bijna iedereen, maar ik ben ervan overtuigd dat we naar hele mooie tijden gaan. Als je eenmaal door dat traumatische proces heen bent kan en wil je ook niet meer terug en er zijn steeds meer mensen die dat proces doorlopen.

Hier zie ik dan ook een belangrijke taak voor mezelf weggelegd. Door mijn eigen proces, mijn pad en ontdekkingsreis vast te leggen en te documenteren, informatie beschikbaar te stellen, artikelen te schrijven, interviews te doen etc etc hoop ik verder bij te dragen aan het bewustwordingsproces. Dit is een movement die niet meer te stoppen is en wij samen zijn daar onderdeel van.

Again, dank voor al jullie steun. We gaan samen mooi dingen doen!


Deel dit artikel:

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!