Jorn Luka

Jorn Luka

april 23, 2021
Deel dit artikel:
Deel dit artikel:

De prik, het startschot voor een transhumane toekomst?

Al ruim een jaar staat de wereld in brand door de genomen ‘maatregelen’ van de wereldwijde overheden. Al heel snel werd duidelijk dat de enige uitweg uit een situatie van totale controle van de overheden het “vaccin” zou zijn. Althans, volgens de politici en de wetenschappers verbonden aan de politiek, zoals bijvoorbeeld het OMT/RIVM in Nederland en de CDC in de V.S. De vaccinfabrikanten ging als de wiedeweerga aan de slag. De mRNA vaccins kwamen in een recordtempo uit de koker van de fabrikanten. Een techniek die voor maart nog nooit was goedgekeurd. In dit geval was het anders. Nu werd deze techniek direct goedgekeurd. En wel om in te zetten tegen de verspreiding van een virus niet dodelijker dan een strenge griep. Inmiddels discussiëren we alleen nog over de eventuele bijwerkingen van dit ‘vaccin’, maar hebben we het helemaal niet meer of een vaccin voor dit virus wel echt nodig zou moeten zijn. Maar waarom hebben we het daar niet meer over? En hoe kan het dat dit type ‘vaccin’ zo snel nu wel wordt goedgekeurd waar dat al die tijd niet lukte? En waarom moeten we per se gevaccineerd worden? 

mRNA

Laten we beginnen met de techniek die nu zo snel werd goedgekeurd (wat overigens nog steeds wel een medisch experiment tot 2023 is) eens onder de loep te nemen. De prikken die klaarstaan om de wereldbevolking mee te prikken maken gebruik van de mRNA techniek. Dit maakt dat ze eigenlijk geen ‘vaccins’ genoemd mogen worden. Je stopt namelijk genetisch materiaal van een RNA-virus in je cel en vraagt het celmechanisme om met het RNA-eiwitten te maken. Wetenschappers discussiëren uitvoerig of je de ‘vaccins’ gentherapie mag noemen of niet. Maar of je dit nu wel al zo mag noemen of niet, feit blijft dat de technieken die momenteel gebruikt worden om Covid-19 vaccins te ontwikkelen gestoeld zijn op de ervaringen met gentherapie. Maar wat is gentherapie eigenlijk?

Gentherapie

De komst van gentherapie bracht veel ethische aspecten mee. Een ethisch debat in 1980 en 1990 bereikte een duidelijke overeenstemming dat gentherapie specifieke ethische kwesties en publieke- en maatschappelijke belangen met zich meebracht. Dit debat heeft uiteindelijk geleid tot de vaststelling van specifieke begeleiding en nationale regelgevende systemen. Voor gentherapie betekende dat somatische gentherapie beperkt werd tot een studie die alleen toegepast mocht worden om ernstige, levensbedreigende of slopende aandoeningen te behandelen. 

CRISPR-CAS9

Een vorm van gentherapie is CRISPR/CAS9. Sinds de ontdekking van CRISPR-CAS9 is het mogelijk om genen snel, goedkoop en gericht te veranderen. Hierdoor kunnen genetische ziekten in theorie worden voorkomen en genezen. En dat is goed nieuws. Maar er kleven ook beperkingen, risico’s en bedreigingen aan. De ‘maakbare mens’ ligt hierdoor op de loer. Ook een gezond lichaam kun je door CRISPR-CAS9 veranderen ofwel verbeteren. Je kunt daarmee letterlijk de mens veranderen, verbeteren, tweaken. De mogelijkheden zijn eindeloos. De vraag is of we überhaupt deze manier van ‘ontmenselijken’ zouden moeten willen. Tot hoe ver willen we als mens maakbaar zijn? En wie heeft er controle over deze maakbaarheid?  

Transhumanisme

Een groep mensen die een groot voorstander van deze technieken is, zijn de transhumanisten. Dit is een recente vorm van speculatieve filosofie die probeert om de door de natuur gestelde grenzen van het menselijke bestaan te doorbreken. Zij propageren dat de mens zich fysiek zal en moet verbeteren of, naar analogie met computers en software, upgraden met technieken als nanotechnologie, genetische manipulatie en vergaande integratie van computertechniek in het menselijk lichaam. Het doel waar transhumanisten naar streven is om posthumanisten te worden.

Bioloog Julian Huxley, broer van Aldous Huxley, definieerde transhumanisme in 1957 als: “de mens blijft menselijk, maar overstijgt zichzelf, door het realiseren van nieuwe mogelijkheden voor zijn menselijke natuur”. Aldous schreef in 1932 a Brave New World. Een boek over een dystopische toekomst met een wereldwijde staat met genetische gemanipuleerde mensen. Aldous hield er altijd een bijzonder verwacht toekomstbeeld op na. Zo zei hij bijvoorbeeld: “There will be, in the next generation or so, a pharmacological method of making people love their servitude, and producing dictatorship without tears, so to speak, producing a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them, but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda or brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods. And this seems to be the final revolution”.

The Fourth Industrial Revolution

In 2016 publiceerde Klaus Schwab (CEO van het World Economic Forum) een boek genaamd The Fourth Industrial Revolution. Datzelfde jaar hield het WEF hun jaarlijkse bijeenkomst, dit jaar genaamd “Mastering the Fourth Industrial Revolution”. Als mens hebben we 3 eerdere industriële revoluties gekend. De vierde industriële revolutie gaat over de samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld. Het is de integratie van kunstmatige intelligentie (AI), robotica, het Internet of Things (IoT), 3D-printing, genetische manipulatie, quantum computing en andere technologieën. 

Een quote van Schwab over wat ons in de nabije toekomst te wachten staat: “The Fourth Industrial Revolution, finally, will change not only what we do but also who we are. It will affect our identity and all the issues associated with it: our sense of privacy, our notions of ownership, our consumption patterns, the time we devote to work and leisure, and how we develop our careers, cultivate our skills, meet people, and nurture relationships. It is already changing our health and leading to a “quantified” self, and sooner than we think it may lead to human augmentation. The list is endless because it is bound only by our imagination.” “Ubiquitous, mobile supercomputing. Intelligent robots. Self-driving cars. Neuro-technological brain enhancements. Genetic editing. The evidence of dramatic change is all around us and it’s happening at exponential speed.”

Daarmee lijkt, net als zo vaak met de plannen van elitaire clubjes als het WEF, “The Fourth Industrial Revolution” niets anders dan Transhumanisme verpakt in een mooi jasje.

The Great Reset

Het derde punt op de agenda van “The Great Reset” (ja daar hebben we hem weer) is “Harnessing the Fourth Industrial Revolution”. Corona geeft ons de ideale gelegenheid om de hele wereld te resetten. 

Op 15-10-2020 hield het WEF een bijeenkomst genaamd: “The Great Reset: Harnessing the Fourth Industrial Revolution”. Hierin werd besproken dat door COVID-19 interesses in technieken van “the Fourth Industrial Revolution” enorm zijn toegenomen. Aha, dus COVID-19 is nu niet alleen de perfecte gelegenheid voor een grote reset, maar nu heeft COVID-19 (lees de maatregelen) ook nog eens gezorgd voor de start van “The Fourth Industrial Revolution”. Iedere keer wordt het gebracht alsof een virus iets te maken heeft met al deze wereld veranderende plannen, maar dat is natuurlijk de grootst denkbare onzin. De ‘maatregelen’ hebben dit alles veroorzaakt. De ‘maatregelen’ zijn in het leven geroepen en gepromoot door organisaties als het WHO en het WEF en uiteindelijk uitgevoerd door de regeringen.

In de blog die ik eerder schreef over The Great Reset kun je lezen dat we te maken hebben met een poging van de elite om de macht te behouden en in die poging nog meer macht naar zich toe te trekken. Ons financiële systeem is eindig. Door onze economieën nu te laten klappen en een oplossing aan te bieden in de vorm van een digitale munt van de FED en de ECB proberen ze de macht en het kapitaal bij zich te houden en daarmee uiteindelijk een totalitaire controlestaat te bouwen waarin wij allemaal niets meer te zeggen hebben. Met als einddoel dus totale controle en nog meer macht. Zoals te lezen valt is een onderdeel van deze agenda het Transhumanisme. Je zou kunnen stellen dat Transhumanisme dus gebruikt kan worden voor nog meer controle en macht. 

De prik

Dat brengt mij terug op de COVID-19 vaccins. Het is al lang duidelijk dat het niet bij één prik blijft. Zoals te lezen in mijn vorige blog maakte Ursula Von der Leyen (voorzitter Europese Commissie) bekend met BioNTech-Pfizer onderhandelingen te starten over een nieuw contract voor nog eens 1,8 miljard doses, die tussen 2021 en 2023 geleverd moeten worden. Europa telt circa 450 miljoen inwoners. Dat betekent dus dat ze uitgaan van elk half jaar een prik voor welke inwoner van de EU voor tenminste de komende twee jaar. Allereerst is het indirect verplichten van het vaccin natuurlijk al een goede stap richting een meer totalitair systeem. Voeg daaraan toe dat de deur naar genetische manipulatie is opengezet en je kunt je voorstellen wat de mogelijkheden zullen zijn van de mensen die totalitarisme nastreven. 

Samengevat

Ik zelf heb helemaal niets tegen technologische ontwikkelingen. Ze hebben ons een hoop gebracht en kunnen ons (mits je het goed inzet) ook enorm veel brengen. Daar zit voor mij gelijk een knelpunt. In verkeerde handen kan het ook enorm slecht aflopen. 

Een groot onderdeel van The Great Reset plannen is The Fourth Industrial Revolution wat weer Transhumanisme is in een mooi jasje. Transhumanisme is het samensmelten van machine en mens. De COVID-19 vaccins zetten de deur open naar een toekomst waar menselijke genetische manipulatie tot de orde van de dag behoort. Ik ga geen uitspraken doen over waar deze specifieke vaccinaties precies toe in staat zijn, want dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat bepaalde mensen met veel macht plannen hebben en daar past een bevolking wat (half)jaarlijks ingespoten wordt met een techniek waar uiteindelijk het complete menszijn kan worden aangepast uitstekend bij. Of de komende vaccins nu al tot bepaalde dingen in staat zijn doet er verder ook niet veel toe. Door het normaliseren van de mRNA techniek in COVID-19 vaccins zetten we in mijn ogen de deur wagenwijd open voor een transhumane toekomst.  

Bewustwording

Als ik om me heen kijk en met mensen spreek die zich bewust zijn van dit soort plannen en waar de wereld en wij als maatschappij naar toe bewegen kom ik tot de conclusie dat al deze mensen helemaal niets met dit soort plannen hebben. Daarmee ontstaat er direct een tegenbeweging van mensen die bijvoorbeeld veel liever teruggaan naar het menszijn, diepgaande connectie met hun naasten wensen en streven naar persoonlijke ontwikkeling van binnenuit i.p.v. buitenaf. Dat stemt mij positief. Bewustwording is in mijn ogen echt de sleutel tot alles. Ben je bewust van hoe de wereld in elkaar steekt, ben je je bewust van bepaalde plannen, pas dan kun je echt kiezen in wat voor een wereld je wilt leven. Het enige wat we hoeven te doen is zelf op onderzoek uitgaan. Neem dus niets aan van de politiek, wetenschap, mij of elk ander persoon die onderzoek doet of een mening heeft. Neem alles tot je, doe zelf onderzoek en ga voor wat goed voelt.

Deel dit artikel:

Reacties (3)

 • Over dat alles volgens een plan verloopt: eerst werd het Rockefeller lockstep plan uit 2010 bekend, een maand geleden het SPARS 2025-2028 plan totaal kleinste detail uitgewerkt in document van John Hopkins uit 2017 (kan je online vinden, anders heb ik hem wel). Alex Jones van nieuwskanaal InfoWars laat in 1,5 uur durende uitzending van 4 april zien dat dit SPARS 2025-2028 plan tot kleinste detail past over SARS COV2 2020-heden, waarmee je wellicht kan voorspellen of weten wat er van heden tot 2023 te verwachten is. Ik kan deze uitzending aanraden, je valt van verbazing in verbazing;
  https://www.bitchute.com/video/IamlJ1F1hhbx/

 • Weer zeer terecht artikel Jorn. Wellicht is het zelfs nog wel meer gepland dan we denken. Tot kort dacht ik nog dat sars-cov2 werd aangegrepen om reset in gang te zetten, wat dan nog een milde vorm van complot was. Inmiddels raak ik er steeds meer van overtuigd dat deze pandemie ook al deel van het plan was. Connecting the dots, zie de volgende dots:
  -1- Catherine Austin Fitts (ze schijnt trouwens hier 7 km verderop te wonen) heeft in interview (ik geloof die met James Corbett) gezegd; de echte reset is al gedaan in herfst 2019! Monetair dus, tenslotte draait toch alles om monetair. En is de WEF reset daar waar wij mee afgeleid worden (the fog) van deze monetaire reset.
  -2- gisteren in jou gesprek met Ad Broere hoorde ik dat de reset voor 2050 gepland was, maar naar voren is gehaald vanwege het toenemende besef van de bevolking. Dit baar voren halen kan alleen als pandemie bewust in gang is gezet. Dit was wel nieuw voor mij, maar verklaart ook de ongelimiteerde druk en voortvarendheid waarmee het vaccin gepusht wordt.
  -3- wat er nu plaatsvindt is al beschreven in het Rockefeller Lockstep plan uit 2010.
  -4- wat er nu plaatsvindt is later nog veel nauwkeuriger (lijkt wel een draaiboek) beschreven in het SPARS wargame van de John Hopkins institute uit 2017. Zie mijn eerder geplaatste reactie.
  -5- de Event201 oefening met corona pandemie uit herfst 2019.
  -6- de patenten op corona virussen van jaren geleden
  -7- de registratie van aankoop COVID-19 PCR testen door landen (ook Nederland!) voor het jaar 2019. Bewijs veranderd, maar website stopworldcontrol heeft hier nog screenprints van.
  -8- de aankondiging door Fauci van een ernstige pandemie waar Trump mee te maken zou krijgen. Fauci deed deze uitspraak toen Trump president werd in 2016.

  Dit zijn zo even de dots die in mij opkwamen

 • Bijzonder goed en doordacht stuk, Jorn. Bedankt daarvoor.
  Een aantal jaren geleden heb ik de politieke partijen een mail gestuurd met de vraag waarom ik nergens in hun verkiezingsprogramma’s iets kon lezen over AI, robotica en daarmee het ontstaan van een niet meer te stoppen structurele werkloosheid. Het is immers niet meer dan vanzelfsprekend dat alleen al in de logistiek binnen nu en tien jaar 90% van de banen gaat verdwijnen. Dan praten we dus bijvoorbeeld over de Rotterdamse haven.

  Je raadt het al, nul reacties. Maar erger is nog dat ook in de programma’s van de afgelopen verkiezingen niks te vinden was van een standpunt m.b.t. dit opdoemende scenario. De opties die er zijn in de wereld die de zittende macht voorstaat zijn:

  • een schrijnende structurele werkloosheid en daar bijbehorende structurele armoede;
  • een basisinkomen om mensen op het bestaansminimum te houden.

  Andere opties zijn er m.i. niet. Want in deze 4e Revolutie gaan er geen nieuwe banen komen zoals in alle voorgaande.

  Het beleid dat nu gevoerd wordt past volgens mij dan ook perfect in het straatje van de tweede optie. Er wordt een afhankelijkheid gecreëerd en voor de moeilijk controleerbare mensen (lees ondernemers) is de Endlösung (excuus, ik kan er geen vriendelijker woord voor verzinnen) al in gang gezet. De afhankelijk van Pharma die momenteel wordt gegenereerd, is een briljante zet geweest, er is geen makkelijker methode om mensen te dwingen in een keurslijf.
  Naast de genetische manipulatie voorspel ik straks een ander dwangmiddel: mondiale schuldenkwijtschelding. Broodnodig voor een Great Reset, want als je geen bezit kunt hebben kun je ook geen negatief bezit hebben.
  Uiteraard alleen voor de gevaccineerden, want om Hugo de Jong te parafraseren:
  Je hoeft niet naar het theater. Je hoeft ook geen kwijtschelding van schulden.
  Ik bid dat ik ongelijk heb.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!