Jorn Luka

Jorn Luka

april 07, 2021
Deel dit artikel:
Deel dit artikel:

De testsamenleving, het moderne paard van Troje

Met een negatief sneltestbewijs op zak kunnen Nederlanders nog deze maand naar dierentuinen, pretparken, musea, theaters of de Keukenhof, zo meldt het AD. Een ontwikkeling waar door velen positief op gereageerd wordt. Het grootste deel van het MKB ligt immers al een jaar plat en de mens wil ook weer leuke dingen doen. Daarbij is een test afnemen onschuldig toch? En we moeten toch iets, willen we de samenleving weer laten draaien? Veelgehoorde argumenten die logisch klinken als je niet verder kijkt dan wat de traditionele media je laten zien. Maar wat is de consequentie van het meewerken aan deze testsamenleving? En stopt het bij een testsamenleving of zit er meer achter? 

Testsamenleving 

Vanaf deze maand zullen er ‘bij uitzondering’ delen van onze samenleving weer heropenen en toegankelijk zijn voor mensen die een negatief sneltestbewijs op zak hebben. Verder gelden de ‘RIVM-richtlijnen’ ook nog na het tonen van het negatieve sneltestbewijs. Dus afstand houden en mondkapjes etc. zal verplicht zijn bij het bezoeken van deze bedrijven. Tijdens de korte heropening van deze bedrijven zal de infrastructuur van de testsamenleving getest worden, zodat alles goed werkt als binnenkort een groot deel van de samenleving weer zal heropenen.  

Heropening MKB

Zo worden de bedrijven, de brancheorganisaties en de burger klaargestoomd voor een testsamenleving. Het MKB zal stapsgewijs beetje bij beetje opengaan, maar wel nog steeds met dezelfde ‘maatregelen’ die nu ook gelden (afstand houden en mondkapje). Met daarbij dus als belangrijkste bijkomstigheid dat (in het begin) bij alle niet essentiële bedrijven een negatief sneltestbewijs getoond dient te worden. Dit zal via een app gaan genaamd de Corona-Check app. 

De Corona-Check app

Corona-Check app

Wie straks de CoronaCheck-app downloadt, kan via de app zijn testresultaat opvragen bij de instelling waar hij of zij zich heeft laten testen. Na het opvragen krijg je een certificatiecode doorgestuurd op het mobiele telefoonnummer die je bij het testen hebt doorgegeven. 
Na ontvangst van die code maakt de app een QR-code aan. Die QR-code kun je aan de deur bij een festival, sportwedstrijd of een restaurant laten zien. De beveiliger of gastheer aan de andere kant kan via een eigen app de QR-code scannen. Dat levert een groen of een rood scherm op. Bij een groen scherm weet de beveiliger dat hij iemand toelaat die recent (het wetsvoorstel gaat uit van de afgelopen 48 uur) negatief getest is. Bij een rood scherm is er daar geen zekerheid over.

Protocol van de VVEM uit oktober 2020

Testsamenleving wordt vaccinsamenleving/medische apartheid

Nu begint het bij een testsamenleving, maar inmiddels zijn ook de politici er open en eerlijk over. De testsamenleving zal overvloeien in een samenleving waar je enkel nog welkom bent als je gevaccineerd bent en wat daarmee dus gelijkstaat aan een medische apartheid. Zo haalt Sigrid Kaag (D66) maar al te graag Israël als voorbeeld aan. Daar is zo een medische apartheid al van kracht (tot groot ongenoegen van de plaatselijke bevolking). In het geval dat het niet via de politiek direct gepusht gaat worden, hebben we altijd nog de brancheorganisaties die staan te popelen om door de hoepel van de macht te springen en zelf in hun protocollen vaccinverplichtingen op te nemen. Dit hebben de grote vrienden van de vrije samenleving de VVEM al eerder bewezen door al in oktober 2020 een vaccinverplichting op te nemen in hun protocol.

Protest tegen de ‘Greenpass’ in Tel Aviv, Israël

Het vaccin, de zoveelste wortel die ons wordt voorgehouden

Ook het verschuilen achter de zogenaamde tijdelijkheid van dit hele circus is echt niet meer mogelijk. Zo heeft Boris Johnson (premier VK) aangekondigd dat er tot in de verre toekomst strenge coronamaatregelen nodig zullen zijn. Zo zullen handen wassen, afstand houden, thuisblijven bij ziekte en zoveel mogelijk thuiswerken maatregelen zijn die ook in de verre toekomst nodig zijn om het virus onder controle te houden, of je nou een vaccin hebt genomen of niet. Maar niet alleen bij de Britten is dit de nieuwe mantra. Over de hele wereld verkondigen politici en ‘belangrijke medici’ hetzelfde verhaal. Zo ook Ernst Kuipers die gisteren verkondigde dat het Coronavirus niet meer weggaat en dat we niet meer naar normaal gaan ook al is 80% van de mensen gevaccineerd. Maar waarom moeten we dan toch allemaal gevaccineerd worden? En waarom moet dan die test en vaccinatiesamenleving er koste wat het kost komen? 

Corona-app/vaccinpaspoort

De software die gebruikt wordt voor de Corona-app die uiteindelijk zal overgaan in het vaccinpaspoort (The Greenpass in Israël) is daadwerkelijk het paard van Troje. Het wordt gebracht alsof het om de vaccinaties gaat, maar het platform is binnen een half uur om te bouwen naar een social credit system. Zo zegt ook CEO van een tech-bedrijf en voormalig adviseur van de Clintons en Al Gore Dr. Naomi Wolf. De app (die je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van dagelijkse voorzieningen) zal aan je social media-uitingen, locatie, communicatie met anderen etc. gekoppeld gaan worden. Maar ook kunnen Apple Pay en Google Wallet kunnen hieraan gekoppeld worden.

Chinees Social Credit System

Digitale munt ECB

De ECB is al langere tijd bezig met het digitaliseren van de EURO. Zo verdwijnt momenteel cashgeld als sneeuw voor de zon en zijn er verschillende artikelen te vinden op de website van ECB over alle voordelen van een digitale munt. Het invoeren van deze digitale munt moet een laatste en definitieve crash van het huidige monetaire systeem en daarmee een complete machtsverschuiving voorkomen. Ook wel The Great Reset genoemd. Lees hier een artikel wat ik hier eerder over schreef. Deze munt zal uiteindelijk ook gekoppeld kunnen worden aan het vaccinpaspoort/social credit system. Daarmee kan dus je geldstroom compleet gecontroleerd en beheerd worden door de machtshebbers. Spreek jij je uit tegen het beleid? Houd jij je niet aan de op dat moment geldende regels? Neem je geen nieuwe prik? Daar zullen consequenties aan verbonden zijn en dat kan dus zo ver gaan als het aan en uitzetten van je beschikking over je eigen geld. 

Digitale EURO van de ECB

Moderne slaven

Al met al kun je dit zien als een poging tot de creatie van een wereldwijd totalitair slavensysteem. Het lijkt onschuldig om nu een negatieve testuitslag op zak te hebben om je leven weer op te pakken, maar hier blijft het niet bij. Hieraan meewerken is uiteindelijk meewerken aan de uitrol van een totalitair slavensysteem waar jij en ik niets meer te zeggen hebben over ons eigen leven en we enkel nog mogen klappen voor de zittende macht.  

Conclusie

Je denkt dat de vrijheid teruggewonnen wordt door mee te doen aan de testsamenleving, maar zoals je kunt zien is dat allesbehalve wat gaat gebeuren. Volgens mij wil niemand een Chinees social credit system en daarmee slaaf zijn van het systeem. Als iedereen die dat niet wilt NIET meedoet aan de testsamenleving is het klaar met het complete beleid, de ‘pandemie’ en alle vrijheid beperkende regels en wetten.  

Deel dit artikel:
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doneer

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken?
Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!
17
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x