Steun Jorn

Sinds maart zet ik me kei hard in om de wereld een betere plek te maken.

In mijn optiek is de manier om uit deze ellendige tijd te komen en de wereld echt een betere plek te maken bewustwording. Door te zien wat er speelt kun je een echte mening vormen en daar ook daadwerkelijk iets mee doen.

Met mijn podcasts, vlogs, social media uitingen en alle andere initiatieven en plannen waar ik deel van uitmaak probeer ik bij te dragen aan de bewustwording van de mens. Ik heb de waarheid niet in pacht, maar met mijn zoektocht probeer ik zelf steeds meer te leren en anderen daarin mee te nemen. Ik ben hard aan het werk om alles zo strak en professioneel mogelijk aan te pakken. De censuur van de big tech is enorm op dit moment dus ik probeer alles zo snel mogelijk in eigen beheer te krijgen. Met dit alles heb ik jullie hard nodig. Door mij te steunen werk je mee aan deze movement om de wereld een beter plek te maken.

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken? Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!