Welkom terug strijder!

Fijn dat je terug bent. Je aanwezigheid wordt gewaardeerd! Nog even wat huishoudelijke mededelingen:

  • Alles wat je ziet op mijn website en alles wat ik maak aan content doe ik met liefde en kan ik alleen maken met jullie hulp. Ik kies er tot op heden voor om alles gratis toegankelijk te houden voor iedereen. Willen jullie helpen om de content nog beter te maken? Nog meer mensen te bereiken en de website steeds verder uit te bouwen? Doneer dan en help de movement groeien!
  • Communiceer zoals je in het echt ook met mensen zou communiceren. Een discussie is helemaal prima, maar zorg dat je respectvol naar elkaar blijft. Het internet kan zo een negatieve plek zijn. Laten we van deze website iets positiefs maken.
  • Heb je suggesties? Gasten die je graag in de podcast zou willen zien? Nieuwe functies voor de website? Of wil je bijvoorbeeld een gast artikel schrijven? Stuur een mailtje naar info@jornluka.com. Ik doe mijn best om alles te lezen en te beantwoorden.

Zo, genoeg huishoudelijke mededelingen. Dank voor je steun, superleuk dat ik je hier mag verwelkomen, maar vooral have fun!

Doneer

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken?
Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!