Jorn Luka

Jorn Luka

april 16, 2021
Deel dit artikel:
Deel dit artikel:

Medische apartheid, een dystopische werkelijkheid van de nabije toekomst

Op 07-04-2021 schreef ik een blog op mijn website over hoe de testsamenleving dient als een modern paard van Troje. Daarin schreef ik dat de testsamenleving die ons nu te wachten staat zal uitmonden in een ‘vaccinsamenleving’, waar je zonder het tonen van een vaccinatiebewijs geen toegang meer zal krijgen tot bijvoorbeeld horeca, festivals en winkels. Een hoop mensen trekken het permanente karakter of überhaupt de komst van deze medische apartheid in twijfel, maar met alle ontwikkelingen van afgelopen week is dit echt niet meer mogelijk.

Extra doses

Ursula Von der Leyen (voorzitter Europese Commissie) maakte woensdag bekend met BioNTech-Pfizer onderhandelingen te starten over een nieuw contract voor nog eens 1,8 miljard doses, die tussen 2021 en 2023 geleverd moeten worden. Europa telt circa 450 miljoen inwoners. Dat betekent dus dat ze uitgaan elk half jaar een prik voor welke inwoner van de EU voor tenminste de komende twee jaar. 

Elk jaar een nieuwe Pfizer prik

Topman van Pfizer Albert Bourla gaf in een interview bij de zender CNBC aan dat mensen binnen een jaar na vaccinatie nog een derde prik nodig hebben en daarna elk jaar opnieuw moeten worden ingeënt tegen covid-19. Volgens de NOS heeft onderzoek aangetoond dat de ‘vaccins’ van Moderna en Pfizer hun werking zes maanden behouden.  

Uit NOS live

Corona-Check app, ook voor vaccinaties

De Coronacheck-app is volgens NU.nl in het leven geroepen zodat mensen weer toegang kunnen krijgen tot bijvoorbeeld een voetbalstadion of festival. Deze app is vanaf juni ook te gebruiken door mensen die gevaccineerd zijn tegen covid-19. Het vaccinatiebewijs zal namelijk beschikbaar worden in de app. Er is ook gedacht aan de mensen zonder smartphone, zij krijgen namelijk een papieren vaccinatiebewijs. 

Digital Green Certificate

De Europese Commissie is zelf ook bezig met de aanschaf van een vaccinatiepaspoort, genaamd Digital Green Certificate. Deze moet volgens de EC reizen binnen de EU weer mogelijk maken. Je vaccinatiestatus zal zichtbaar zijn in deze Digital Green Certificate. 

Conclusie

Het wordt ons voorgehouden dat de testsamenleving van tijdelijke aard is. Alles wijst erop dat dat lijkt te kloppen, maar in plaats van dat we teruggaan naar normaal, vloeit de testsamenleving soepel over in een samenleving waar je wordt buitengesloten als je geen gentherapie tot je wilt nemen om je te ‘beschermen’ tegen een virus niet dodelijker dan een strenge griep. Iedereen wilt graag naar een feestje, iedereen wilt graag zijn oude leven terug, maar door mee te werken aan dit systeem krijg je niet je oude leven terug, je creëert het tegenovergestelde en je zet de deur open naar hele enge praktijken. 

Deel dit artikel:

Reacties (2)

 • Het is verschrikkelijk en smerig.
  De parallellen kunnen steeds vaker getrokken worden naar de handelswijze van de nazi partij toen. Lijken een soort van zelfde technieken.

  Maar nu ….wat gaan we er tegen doen? Wat te doen? Nogmaals, wat te doen?
  Moeten wij ( zeg ik dat?) onderhand niet een plan maken?

 • Ja, we krijgen een apartleving naar communistisch model. Ook mensen die zich wel laten vaccen zouden zich hiertegen moeten uitspreken. Dat dat niet/nauwelijks gebeurt, geeft aan hoe “solidair” de apartrleving is – not!
  Is er een website waar je kunt melden als je organisaties tegenkomt die tegen de Grondwet een vaccinatiebewijs of test eisen? Een zwartboek/schandpaal. Misschien dat dat helpt.
  Maar een tweedeling in de maatschappij lijkt onafwendbaar. Er zijn ook mensen die zich niet kunnen laten vaccen, ook als ze dat zouden willen (allergie; cortisonkuur).

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!