Jorn Luka

Jorn Luka

april 16, 2021
Deel dit artikel:
Deel dit artikel:

Medische apartheid, een dystopische werkelijkheid van de nabije toekomst

Op 07-04-2021 schreef ik een blog op mijn website over hoe de testsamenleving dient als een modern paard van Troje. Daarin schreef ik dat de testsamenleving die ons nu te wachten staat zal uitmonden in een ‘vaccinsamenleving’, waar je zonder het tonen van een vaccinatiebewijs geen toegang meer zal krijgen tot bijvoorbeeld horeca, festivals en winkels. Een hoop mensen trekken het permanente karakter of überhaupt de komst van deze medische apartheid in twijfel, maar met alle ontwikkelingen van afgelopen week is dit echt niet meer mogelijk.

Extra doses

Ursula Von der Leyen (voorzitter Europese Commissie) maakte woensdag bekend met BioNTech-Pfizer onderhandelingen te starten over een nieuw contract voor nog eens 1,8 miljard doses, die tussen 2021 en 2023 geleverd moeten worden. Europa telt circa 450 miljoen inwoners. Dat betekent dus dat ze uitgaan elk half jaar een prik voor welke inwoner van de EU voor tenminste de komende twee jaar. 

Elk jaar een nieuwe Pfizer prik

Topman van Pfizer Albert Bourla gaf in een interview bij de zender CNBC aan dat mensen binnen een jaar na vaccinatie nog een derde prik nodig hebben en daarna elk jaar opnieuw moeten worden ingeënt tegen covid-19. Volgens de NOS heeft onderzoek aangetoond dat de ‘vaccins’ van Moderna en Pfizer hun werking zes maanden behouden.  

Uit NOS live

Corona-Check app, ook voor vaccinaties

De Coronacheck-app is volgens NU.nl in het leven geroepen zodat mensen weer toegang kunnen krijgen tot bijvoorbeeld een voetbalstadion of festival. Deze app is vanaf juni ook te gebruiken door mensen die gevaccineerd zijn tegen covid-19. Het vaccinatiebewijs zal namelijk beschikbaar worden in de app. Er is ook gedacht aan de mensen zonder smartphone, zij krijgen namelijk een papieren vaccinatiebewijs. 

Digital Green Certificate

De Europese Commissie is zelf ook bezig met de aanschaf van een vaccinatiepaspoort, genaamd Digital Green Certificate. Deze moet volgens de EC reizen binnen de EU weer mogelijk maken. Je vaccinatiestatus zal zichtbaar zijn in deze Digital Green Certificate. 

Conclusie

Het wordt ons voorgehouden dat de testsamenleving van tijdelijke aard is. Alles wijst erop dat dat lijkt te kloppen, maar in plaats van dat we teruggaan naar normaal, vloeit de testsamenleving soepel over in een samenleving waar je wordt buitengesloten als je geen gentherapie tot je wilt nemen om je te ‘beschermen’ tegen een virus niet dodelijker dan een strenge griep. Iedereen wilt graag naar een feestje, iedereen wilt graag zijn oude leven terug, maar door mee te werken aan dit systeem krijg je niet je oude leven terug, je creëert het tegenovergestelde en je zet de deur open naar hele enge praktijken. 

Deel dit artikel:
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doneer

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken?
Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x