Jorn Luka

Ik ben Jorn Lukaszczyk maar om het iedereen wat makkelijker te maken heb ik mezelf online omgedoopt tot Jorn Luka. Tot voor kort eigenaar van een aantal bedrijven actief in de dance industrie maar inmiddels zet ik me voor de volle 100 procent en onafhankelijk in om de wereld zoals hij echt is bloot te leggen, informatie beschikbaar te maken die zo lastig te verkrijgen is, op te komen voor onze vrijheid en de wereld een stukje beter te maken. Hier mijn verhaal:

Mijn jonge jaren heb ik gespendeerd in Kaapstad Zuid-Afrika. Daar heb ik aan den lijve kunnen ondervinden hoe de wereld er ook uit kan zien. Ik heb daar een hele prettige jeugd gehad, maar uiteraard ook veel onrecht gezien.

Later ben ik naar Nederland verhuisd, naar een klein dorpje in het zuiden van het land, daarna met een tussenstop in Breda in Utrecht komen te wonen om te studeren. Tijdens mijn studie had ik al grote problemen met de mate waarop ons lesgegeven wordt. Ook de hoge mate van politieke gekleurdheid had ik moeite mee.

Tijdens mijn studententijd had ik veel baantjes. Veel naar college ging ik immers toch niet. Uiteindelijk ben ik in de horeca beland en uiteindelijk in het nachtleven. Ik werkte dan ook achter de bar in een club toen ik mijn latere zakenpartners leerde kennen. Met hen heb ik mijn eerste bedrijf opgericht en ben ik feestjes gaan organiseren door het hele land. Later kwamen er festivals, een nachtclub en een agentschap bij. Alles liep beter dan ooit tevoren, tot in maart besloten werd door onze overheid dat wij onze werkzaamheden stilgelegd moesten worden. Dit kwam als een grote schok.

“De interviews met wetenschappers die niet aan het woord kwamen in de “main stream media” gaven mij de kracht om verder op onderzoek uit te gaan.”

Sinds stilzitten niet in mijn aard zit heb ik besloten om contact te zoeken met andere club/event ondernemers. Met een aantal van deze ondernemers besloten we de handen in een te slaan om op te komen voor de rechten van het nachtleven. Samen met KHN zijn we aan de slag gegaan om te zorgen dat onze branche zo snel mogelijk weer kon gaan draaien.

Gedurende dit proces ben ik er steeds meer achter gekomen dat de hele situatie waar we in zitten niets te maken heeft met het tegengaan van de verspreiding van een virus en al helemaal niet met volksgezondheid. Ik ben op zoek gegaan naar antwoorden en die kwam ik al snel tegen. Helaas niet via de gebruikelijke platforms zoals de “main stream media”, maar via de alternatieve kanalen, die totaal belangeloos zelf op zoek gingen naar de waarheid. Zo ben ik op Café Weltschmerz gestrand. De interviews met wetenschappers die niet aan het woord kwamen in de “main stream media” gaven mij de kracht om verder op onderzoek uit te gaan. Dit was niet makkelijk want door op zoek te gaan naar de waarheid moet je waarheid waar je tot daarvoor in geloofde loslaten. Dat proces is zwaar, maar ontzettend bevrijdend.

Later ben ik zelf interviews voor Café Weltschmerz gaan afnemen en me gaan inzetten op social media om zo mijn volgers te kunnen voorzien van informatie die niet zomaar voor het oprapen ligt. Dit sloeg zo goed aan dat ik gelijk ben gaan werken aan mijn eigen podcast serie genaamd The Trueman Show. In deze podcastserie neem ik de kijker mee in mijn zoektocht naar het vinden van de waarheid. Hoe steekt de wereld nou echt in elkaar? Dit is gelijk een groot succes gebleken waar ik erg dankbaar voor ben.

Inmiddels heb ik dus de aandelen van mijn bedrijven aangeboden aan mijn partners om me voor de volle 100 procent en onafhankelijk in te zetten om de wereld zoals hij echt is bloot te leggen, informatie beschikbaar te maken die zo lastig te verkrijgen is, op te komen voor onze vrijheid en de wereld een stukje beter te maken. Een betere wereld begint bij bewustzijn en samen met jullie wil ik de wereld een stukje bewuster en dus beter maken.

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!