Steun Jorn

Sinds maart zet ik me kei hard in om de wereld een beter plek maken.

In mijn optiek is de manier om uit deze ellendige tijd te komen en de wereld echt een betere plek te maken bewustwording. Door te zien wat er speelt kun je een echte mening vormen en daar ook daadwerkelijk iets mee doen.

Met mijn podcasts, vlogs, social media uitingen en alle andere initiatieven en plannen waar ik deel van uitmaak probeer ik bij te dragen aan de bewustwording van de mens. Ik heb de waarheid niet in pacht, maar met mijn zoektocht probeer ik zelf steeds meer te leren en anderen daarin mee te nemen. Ik ben hard aan het werk om alles zo strak en professioneel mogelijk aan te pakken. De censuur van de big tech is enorm op dit moment dus ik probeer alles zo snel mogelijk in eigen beheer te krijgen. Met dit alles heb ik jullie hard nodig. Door mij te steunen werk je mee aan deze movement om de wereld een beter plek te maken.

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken? Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Vanaf nu kun je ook bitcoin of ethereum doneren. Ik stimuleer graag andere manieren van betalen omdat ons huidige financiële systeem het niet lang gaat volhouden. Vandaar dat je nu ook bitcoin en ethereum kunt doneren. Thanks voor de steun toppers!

Bitcoin Wallet

3PemgMS951T13fn1gCMxMbcwCRypAgLQZN

Ethereum Wallet

0xe0acb958eebe24e621aee69e7e3711207d51fdc5

Doneer

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken?
Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!