Archieven: The Trueman Show

The Trueman Show #97 Steff Beerenfenger

Video stream

Audio stream

Voor deze 97ste podcast zaten we aan tafel met Steff Beerenfenger. Een jonge gast die op 14 jarige leeftijd de chronische auto immuunziekte Crohn gediagnostiseerd kreeg.
Nadat hij 12 jaar lang in de farmaceutische molen meedraaide besloot hij zijn leven in eigen handen te nemen en zichzelf te genezen. Nu, vier jaar na zijn helingsproces startte hij zijn eigen bedrijf om anderen te ondersteunen in de weg naar hun eigen heling.

We spraken met Steff over de diagnose Crohn en wat voor impact deze stempel op hem heeft gehad, hoe hij verteld kreeg dat hij zijn hele leven deze ziekte bij zich zou dragen en hoe hij er dus maar mee moest leren leven. Steff sprak over het moment dat hij het licht zag waardoor hij echt ging geloven in zijn eigen heling. We spraken over ziekte, trauma, conditioneringen, grenzen aangeven en de transformatie die je in gang zet wanneer je uit de strijdstand stapt en ‘al wat is’ kan accepteren.

stedyproject.nl

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


The Trueman Show #96 David Icke

Video stream

Audio stream

Mijn gesprek met David Icke is al verwijderd van Youtube voordat hij live stond. Het is meer dan duidelijk. David Icke mag niet gehoord worden. En dat is precies de reden dat ik naar hem toe ben gevlogen nadat hij uit 26 landen werd geweerd. Iemands visie, ideologie, en/of mening mag altijd gehoord worden. Altijd. Ik heb nog nooit een goede reden gehoord die het rechtvaardigt dat iemand gecanceld wordt. Laat staan de toegang tot het land wordt ontzegd.

Het kalt stellen van een bepaald geluid wordt vaak verdedigd en geaccepteerd met redenen die – in mijn ogen – een verlegging van verantwoordelijkheid inhouden. Mensen zouden moeten worden beschermd. Maar ik heb mensen een stuk hoger zitten dan dat. Niet voor niets heb ik de afgelopen twee jaar heel veel verschillende invalshoeken aangehoord en me niet bemoeid met wat mensen daarvan vonden. Dat is aan hen. Wij zijn echt prima in staat dingen aan te horen waar we het niet mee eens zijn. Zolang je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor wat het in je los maakt dan. Neemt die welwillendheid af, neemt vaak de behoefte aan bescherming toe. Doe daar een dot angst bij, en het elimineren van de zogenaamde trigger is geoorloofd. Ook al komt iemand 26 landen niet meer in. De “veiligheid” is immers gewaarborgd. Ik vind er wat van. En dat mag.
 
Wij zouden elkaar zonder oordeel moeten kunnen benaderen, ondanks het feit dat iemand anders naar de wereld kijkt dan jij. In die verbinding ligt in mijn ogen een wezenlijk deel van de oplossing.
  
Mijn gesprek met David Icke is uitsluitend te beluisteren op mijn website, www.jornluka.com. Hoor graag wat jullie ervan vonden.

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


The Trueman Show #95 Nino

Video stream

Audio stream

In een gloednieuwe studio in Amsterdam zaten we voor de 95ste aflevering aan tafel met een legende uit de rapscene: Nino. Nino is bekend geworden met de rapgroep LSD, waarmee hij behoort tot de grondleggers van de Nederlandse Hiphop.

Ook startte hij zijn eigen label Black Label Music, waarmee hij zelf zijn eigen tracks uitbrengt. De tracks van Nino zijn alternatief met gewaagde uitspraken en bevatten vaak een diepere boodschap over het leven. Onlangs heeft hij zijn eerste boek Te Diep Voor Rap uitgebracht. Een boek waarbij hij ingaat op onderwerpen waar niemand over praat, zoals de ware intentie van de systemen, het goddelijke in onszelf, cheap codes om een krachtiger mens te zijn, aanwijzingen naar hoe de wereld er ooit uit heeft gezien en hij deelt informatie die voor ons verborgen is gehouden.

In de podcast verteld Nino over hoe hij ooit als rapper begon en hoe hij geïnspireerd raakte door artiesten zoals Micheal Jackson, Tupac en Bob Marley. Nino vertelde over zijn Surinaamse achtergrond en de openminded omgeving waarin hij opgroeide. Een omgeving waarin hij zich kon openen voor de spirituele en onstoffelijke wereld, waardoor hij zich al vroeg bewust werd van verschillende agenda’s, andere werelden en de gecreëerde realiteit waar we in leven.
We spraken over liefde, relaties en Nino zijn kijk op monogamie. Ook deelde Nino zijn kennis over de Annunaki en zijn gedachtes over de grotere, krachtigere en bewustere wezens die ver voor onze tijd ook op aarde leefden. We eindigden het gesprek met een stukje tekst uit Nino zijn boek, waarin hij zijn waarheid deelt over Jezus, God en het Christus bewustzijn.

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


The Trueman Show #94 Ismee Kok

Video stream

Audio stream

Voor onze 94ste aflevering spraken we met Ismee kok. Ismee is orthomoleculair therapeut en oprichter van IPL – Ismee Pure Living waarmee ze mensen aanzet om het lichaam te optimaliseren, gezond te zijn en om zichzelf te genezen

De afgelopen maanden is Ismee op social media enorm gegroeid en bereikt ze met haar kijk op gezondheid duizenden mensen. Ze deelt haar verhaal, soms met een lekker rauw randje, maar altijd om de mens bewust te maken van hetgeen waar ze nog oogkleppen voor op hebben.

Met Ismee spraken we over haar levensweg en op welke manier ze in aanraking kwam met bewustzijn, gezondheid en de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Ze vertelde over haar tijd als therapeut, waarbij ze mensen behandelde voor acne en huid- darmklachten en later zich ook een focuste op de zwangerschap. Tijdens het gesprek met Ismee zijn er velen onderwerpen, die onze gezondheid beïnvloeden, de revue gepasseerd. Ismee deelde haar kennis over anticonceptie, (bio-)voeding, de nutri-score, kraanwater, kleding, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorging.

In het gesprek met Ismee zijn weer vele interessante en bewustmakende topics benoemd. Onze ogen zijn op meerdere stukken weer geopend, dus we hopen natuurlijk ook dat dit gesprek jullie op velen vlakken bewust mag maken!

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


The Trueman Show #93 Hannah Cuppen

Video stream

Audio stream

In het voormalig vrouwenklooster van Amersfoort zaten we, in de kamer van moeder overste, aan tafel met Hannah Cuppen. Een 93ste aflevering op een bijzondere plek voor een bijzonder gesprek over Hannah haar boeken Liefdesbang, liefdesroep en liefdekunst. Boeken met een diepe waarheid over liefde en een herkenning voor elke relatie.

We spraken met Hannah over haar eerste boek, Liefdesbang. Een boek dat veel verder gaat dan ‘liefdesbang zijn’ in het algemeen. Het was daarom ook een gesprek waarin we voorbij de laag van programmering, angst, pijn- en beschermingsmechanismen konden kijken. We spraken over de diepere betekenis van bindings- en verlatingsangst en de laag van levens- of doodsangst die hier onder schuilt. Hannah sprak over de helende kracht die een relatie kan hebben wanneer je echt kan voelen waar de primaire en onderliggende emotie vandaan komt. Elke relatie kan een prachtige spiegel zijn, wat voor vele transformatie processen kan zorgen als je je hart hiervoor opent. Ook bespraken we Hannah haar tweede boek: Liefdesroep. Een boek over het leven van je potentie, je diepste waarheid, je zielen missie. Het is een liefdes roep om op zoek te gaan naar een diepere blijheid en voelen dat je hart een sprongetje maakt van het gene dat je aan het doen bent. ‘Leven van je potentie, naar je hogere doel’

Hannah heeft samen met haar man een online training Liefdeskunst ontwikkeld. Ben je geïnspireerd en nieuwsgierig naar wat er nog meer te leren valt? Hannah geeft de luisteraar graag 20% korting op haar online training, zodat ook jij een stap richting liefdes vrij zijn kan maken!

Kortingscode: JORN-20

Gelding t/m 6 november.
Lees meer over de Online training Liefdeskunst

‘In de online training Liefdeskunst leer je je oude patronen die gebaseerd zijn op angst om te zetten naar verbinding vanuit liefde, wederkerigheid en gelijkwaardigheid. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf en anderen, dan begeleidt deze online training je stap voor stap in jouw proces van liefdesbang naar liefdesvrij.’


Het boek Liefdesbang heeft ontzettend veel losgemaakt, daarom mocht een podcast met Hannah natuurlijk niet ontbreken! Het gesprek met Hannah voelt voor ons dan ook als een liefdes bommetje, met zo veel herkenning en inspiratie. In het gesprek ligt een waardevolle boodschap, een herkenning en een mooie spiegel. We hopen dan ook dat jullie jezelf herkennen en geïnspireerd raken om liefdes vrij te zijn.

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


The Trueman Show #92 Anneke Lucas

Video stream

Audio stream

Voor deze 92ste aflevering zitten we weer bij onze vrienden van Op Hodenpijl. Hier in de gezellige zithoek van Oker zaten we op de bank met Anneke Lucas.

Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Als je iets anders wil bijdragen, kan dat ook. Mail ons dan op info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Anneke Lucas is slachtoffer van seksueel ritueel misbruik. Als kind is ze in dit pedofiele netwerk misbruikt en mishandeld en was ze onderdeel van de mind control programma’s. Ze heeft haar verhaal opgeschreven in het boek ‘Quest For Love – A Memoir of a Child Sex Slave’. Ze vertelt het verhaal van haarzelf als vijf jarig meisje dat gevangen zit in dit pedofiele netwerk en te midden van alle traumatische gebeurtenissen op zoek is naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.
Anneke Lucas vertelde over wat ze als klein meisje heeft meegemaakt toen ze terecht kwam in het (satanische) pedofiele netwerk. Ze deelde tot in de detail over het misbruik, de rituelen en de traumatische ervaringen. Ook vertelde ze over de werking van mind control en voor welke doeleinde deze wordt toegepast. Anneke sprak over de keuzes die ze moest maken tussen leven en dood; tussen haar leven geven of zelf een ander leven nemen. We spraken ook over het bijzondere verhaal van hoe ze uiteindelijk uit dit netwerk is gehaald en hoe ze haar leven heeft voortgezet. Een verhaal van haar helingsproces en een zoektocht naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.
Het is een podcast met een belangrijke boodschap en een zwaar beladen onderwerp. Voor velen misschien moeilijk om te beluisteren. Voor ons was het tegelijkertijd ook een heel mooi gesprek waarin, ondanks de zwaarte, ook in licht, hoop en vertouwen werd gesproken. We hopen dat deze podcast daarom een mooie spiegel mag zijn voor deze tijd en dat we weten dat we vanuit het donker alleen maar richting het licht zullen gaan.
Voel je dat deze podcast belangrijk is? We waarderen het zeer als je hem deelt met je vrienden en op je socials! LOVE


Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!