The Trueman Show #24 met Prof. Dr. Bob de Wit


06/05/2021

Voor deze 24ste aflevering reed ik naar een plek waar ik laatste tijd veel vertoef namelijk Rotterdam. Hier woont een echte trotse Rotterdam namelijk Prof. Dr. Bob de Wit. Bob is Professor Strategic Leadership aan het Center of Strategy, Organization & Leadership van Nyenrode. Zijn belangrijkste onderzoeksonderwerp is de transformatie van bedrijven, sectoren en maatschappijen, aangespoord door diverse digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.

Met twee katten om me heen en op schoot spraken Bob en ik in zijn prachtige appartement in Rotterdam over de huidige tijd, de revolutie die er plaatst vindt en de rol die wij daarin kunnen spelen. Hij voorspelt al jaren dat wat er gebeurt eraan zit te komen en heeft daarom al het nodige onderzoek gedaan naar hoe de wereld eruit zou kunnen zien in de toekomst en wat daar onze rol in zou kunnen zijn. Een tegenbeweging van het communistische wereldbeeld wat de macht voor ogen heeft. Hij vindt dat het tijd is om te gaan doen, maar is zeker ook hoopvol.


Reactie

  • heel interessante uitleg van deze prof.. gewoon nederlands en daardoor zeer goed te volgen.. wat ik zelf aan het zoeken ben is autonoom/soeverein te worden omdat ik, net als velen met mij, er genoeg van hebben als slaaf van een (als ik het goed heb begrepen failliete corporatie “staat der nederlanden” onder rutte en willem) belasting-en rechtssysteem te zijn.. zoals Rob al aangeeft komen er mensen op af die er geld aan willen verdien maar niets kunnen leveren dan hete lucht.. misschien is het ook beter om in een collectief te komen en groeien naar een staat met en door eigen middelen..

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!