The Trueman Show #28 met Coen Vermeeren


03/06/2021

Voor deze 28ste aflevering ben ik naar Zuid-Frankrijk gereisd. We zijn uitgenodigd door Marcel Messing om samen met Coen Vermeeren een weekend bij hem te verblijven. n dit weekend hebben we twee gesprekken opgenomen. Een dus met Coen en een met Marcel. Deze laatste komt snel online.

Dit gesprek is als gezegd dus opgenomen met Dr. Ir. Coen Vermeeren. Coen is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur en schrijver. Hij doceerde eerste- en tweedejaars studenten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft de vakken Vliegtuigmaterialen, vliegtuigconstructies en productietechnieken in de periode 2001 – 2011. Tussen 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft.

Hij werd bekend met zijn onderzoek naar 9/11. Hij trok snel het gevoede narratief in twijfel en kwam ik daarmee in opspraak. Daarna richtte hij zich op UFO’s en kwam ook daar weer mee in opspraak. Uiteindelijk besloot de TU Delft hem te ontslaan omdat Coen volgens eigen zeggen te dicht bij de waarheid kwam.

In dit gesprek hebben we het over de stand van de wetenschap, 9/11, Tesla, UFO’s, aliens en de volgens Coen geplande fake alien invasion. Super interessante thema’s om je in te verdiepen en meer over te weten te komen.

Een van de dingen die ik me tijdens dit gesprek bedacht is hoe belangrijk het is om verschillende meningen en visies over hoe de wereld in elkaar steekt aan te horen. Ik probeer alles aan te vliegen met een zo open mogelijke mind, om alle denkwijzen tot me te nemen, zonder het direct als waar of onwaar aan te bestempelen. Wat voor de een goed voelt, kan totaal anders voelen voor de ander.


Reacties (4)

  • Heel interessant; ik ben benieuwd naar de ‘reddingsboten’. Niet genoeg reddingsboten voor iedereen. Wie kan mee? Is het ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’? En hoe zien ze eruit, zijn het UFO’s?

  • Geweldig interessant, dank je wel. Is het mogelijk om een link naar het NRC artikel te krijgen waarin het TU Delft 9/11 onderzoek antisemitisch wordt genoemd? Ik vind zulke publicaties erg opmerkelijk en bijzonder nuttig om aan familie en vrienden te tonen hoe MSM gewoon eender wat kan roepen en ermee weg komt zonder enige bronvermelding of argumentatie.
    Ik heb een hele tijd zitten zoeken op internet maar kan niks vinden rond juli-november 2006. Is het artikel niet meer online?

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!