The Trueman Show #73 Marja de Vries


19/05/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 73ste aflevering zijn we afgereisd naar Zutphen. We zijn hier uitgenodigd door Marja de Vries die hier prachtig vertoeft aan het water in een huis wat ze super mooi gemanifesteerd heeft. Hier vertelt ze over in de podcast!

Marja is schrijfster van de boeken “De Hele Olifant in Beeld” en “Samenlevingen in Balans”. Super interessante boeken die een compleet beeld schetsen van de hoe de wereld en wijzelf echt in elkaar steken. Ik doe met deze tekst absoluut geen eer aan deze boeken, daarvoor zou ik echt willen adviseren om de boeken zelf te lezen. Ze zijn namelijk meer dan verhelderend en voor mij bomvol met eyeopeners. Net als dit gesprek overigens.

Veel mooie thema’s kwamen aan bod. Zo spraken we over de totstandkoming van Marja’s boeken. Ik kwam erachter dat Marja al voor het schrijven van haar boeken een interessant leven achter de boeg had. We spraken over de 7 universele wetten die Marja omschrijft in haar boeken waardoor je de mens en de wereld beter kunt begrijpen. We spraken over de bisbalans die we nu zien in de wereld waardoor er zoveel onrust heerst en wat zoveel chaos met zich meebrengt en nog gaat meebrengen. Maar ook spraken we over hoe we de balans weer kunnen herstellen. Wat is daarvoor nodig en wat kunnen we als individu daaraan doen. Verder bespraken we hoe dan zo een samenleving eruit kan zien als deze in balans is. Utopie of een werkelijkheid die voor het grijpen ligt?

Voor mij was dit een onwijs waardevol gesprek waarin heel helder werd vanuit een uitgezoomd perspectief waar het misgaat (zonder oordeel) en wat er nodig is om de balans weer te herstellen en dus een mooiere wereld te creëren.

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. Dit totdat mijn website helemaal klaar is om alle bezoekers te dragen. Daarna zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen. Mijn website wordt nu helemaal klaargestoomd voor het vertrek van YouTube. Mochten jullie nog tips hebben, graag, mail dan naar info@jornluka.com.


Reacties (3)

 • Dankjewel Jorn dat je Marja hebt geïnterviewd. Haar boeken zijn enorm inspirerend voor mij.
  Heel erg interessant wat ze vertelt over de cyclische processen, het fenomeen “tijd” en de Maya kalender.

 • Wat een boeiende reportage! Dankjewel Jorn en team. Dankjewel Marja.
  Ik kocht jouw boek ‘De hele olifant in beeld’ een 2-tal jaren geleden. Ik vond het toen al interessant maar ik merk dat mijn bewustwordingsproces nu in een versneld tempo gaat.
  Mede door initiatieven zoals TheTrueman Show.
  Al luisterend naar jullie verbindend gesprek vallen opnieuw een aantal van die ingewikkelde puzzelstukjes samen.
  Zalig.
  Succes bij het schrijven van jouw 3de boek Marja (ik schaf zeker ook jouw 2de boek aan want dat kende ik tot vandaag nog niet).
  Succes bij alles wat jij verder doet Jorn.
  Het gaat jullie goed.
  Hartegroet
  Barbara

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!