The Trueman Show #1 met Kaj Gorgels


17/12/2020

Dit is de allereerste aflevering van the Trueman Show op mijn nieuwe kanaal genaamd Jorns Truly. Deze eerste aflevering had ik niemand minder dan @Kajgorgels te gast. Nu zeg ik te gast, maar eigenlijk was ik bij hem te gast. Ik vroeg hem namelijk een plek uit te kiezen waar hij zich comfortabel bij voelt maar ook waar hij mooie herinneringen aan heeft. Hij koos van Café Opa aan de Witte de Withstraat in Rotterdam waar hij veel nachten heeft gespendeerd. Verwacht een openhartig gesprek waar een hoop verschillende onderwerpen de revue passeren. Zo hebben we het over feestjes, de tijd waarin we nu leven, spiritualiteit, voedsel, filantropie, polarisatie en nog veel meer. Uiteraard met hier en daar een vleugje humor. Ik hoop dat jullie de eerste aflevering tof vonden. Nummer 2 staat al klaar. Elke donderdag een nieuwe aflevering!


Reactie

 • Hey Jorn,
  Deze video even teruggekeken. Jullie hebben het rond minuut 26 over corruptie. Je zegt ” Bij ons in de politiek gebeurt het in ieder geval niet! ” Denk je daar nog steeds zo over per januari 2022?
  En wat was jouw overtuiging/perspectief dat je dit zo stellig kon zeggen?
  Kaj zei voorafgaand al ” denken we…” en leek toen al sceptischer te zijn.
  Ben benieuwd..
  Happy 2022 ….het nieuwe 4G jaar…..Geluk, Gezondheid, Genieten, Gezelligheid
  (Wellicht 5G als we Geld er nog aan toevoegen?!?!)

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!