The Trueman Show #11 met Ferdinand Meeus


25/02/2021

Voor deze elfde aflevering ben ik helemaal afgereisd naar België.
Hier woont Ferdinand Meeus, een wetenschapper in de chemie, werkzaam geweest bij verschillende grote corporates en klimaatexpert. Deze podcast is opgenomen op 03-02-2021. In mijn zoektocht naar hoe de wereld echt in elkaar steekt kwam ik al erg snel bij het klimaat uit. De eenzijdige manier van berichtgeving door de politiek en de media heb ik altijd vreemd gevonden… maar sinds de hele corona kwestie mij mijn ogen heeft doen openen werd het ook tijd voor mij om er onderzoek naar te doen. Om die reden ben ik super blij dat ik ben uitgenodigd door Ferdinand Meeus om bij hem thuis 1,5 uur lang te praten over het klimaat. In die 1,5 uur lopen we door een hoop van de belangrijke klimaat speerpunten heen. Hoe zit het nou echt met de opwarming van de aarde? En met het smelten van het ijs? De ijsberen? Bosbranden in Australië? Groene stroom? Tesla’s? David Attenborough? Het is bizar als je kijkt hoe de vork nou echt in de steel steekt en als je er goed naar kijkt lijkt de hele klimaat discussie wel erg veel op de Corona discussie. Waarom moet alles zo eenzijdig bericht worden? En waarom moet iedereen constant in angst leven? Het wordt tijd dat er een open en eerlijk debat over gevoerd gaat worden. Daar kan ik jullie hulp bij gebruiken. Like de video en deel hem met je vrienden. Ze kunnen ons nog zo eenzijdig berichten, maar samen zorgen we dat deze verhalen gehoord worden.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!