The Trueman Show #12 met Tisjeboy Jay


04/03/2021

Voor de twaalfde aflevering ben ik afgereisd naar Limburg naar het ouderlijk huis van niemand minder dan Tisjeboy Jay
Nu zullen er weinig mensen zijn die deze goedlachse comedian niet kennen, maar voor de mensen die of onder een steen hebben geleefd of geen social media hebben hier toch nog een kleine introductie: Jay is dus een comedian die het niet schuwt om maatschappij kritische onderwerpen aan te snijden. Zo is hij de eerste comedian en überhaupt eigenlijk een van de eerste mensen met een following die kritisch durft uit te laten over de hele corona situatie. Stevig, maar toch altijd positief en hoopvol. Hier ben ik hem persoonlijk heel dankbaar voor. Ik heb met Jay gesproken hoe het voor hem is om zich in zo een vroeg stadium uit te spreken tegen iets als een overheid, de bedreigingen die hij krijgt, wat heeft hem gemaakt tot de persoon die hij vandaag de dag is en hoe hij de toekomst ziet.


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!