The Trueman Show #13 met Isa Kriens en Nadia Duinker


09/03/2021

Welkom bij deze extra aflevering van The Trueman Show.
Voor deze dertiende en extra aflevering ben ik naar Amsterdam Oost gereisd, naar de kroeg van Nadia genaamd de Quarantine. Onlangs zijn Isa en Nadia samen met Sietske Bergsma het initatief moeder hart (www.moederhart.nl) gestart. Een initiatief inmiddels gesteund door honderden vrouwen waaronder ook een hoop bekende Nederlanders….Er is de afgelopen dagen veel aandacht voor geweest, dus werd het tijd voor een gesprek hierover. We hebben gesproken over uiteraard moederhart, maar ook over de horeca, demonstraties, maar vooral de zorgen over de toekomst van de kinderen, de staat van de samenleving, de staat van de scholen maar ook praktisch hoe we nu echt dingen anders kunnen aanpakken. Wat kunnen we met zijn allen doen.


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!