The Trueman Show #18 met Kim Feenstra


01/04/2021

Voor deze 18e aflevering ben ik naar Amsterdam gereden naar het kantoor van niemand minder dan Kim Feenstra.
Kim behoeft eigenlijk geen introductie, maar voor de mensen die haar echt niet kennen hierbij toch nog een korte intro. Kim is model, ondernemer, sinds kort ook moeder en een van de in mijn ogen weinige bekende Nederlanders die zo dichtbij zichzelf staat en spreekt vanuit het hart.

We spreken over hoe Kim het afgel open jaar heeft ervaren, haar collega BN’ers, hoe om te gaan met haatdragende mensen op social media, scholen, haar jeugd, de toekomst en nog veel meer. Ongelooflijk hoe dicht deze vrouw bij zichzelf staat en hoe vrijuit en eerlijk ze spreekt over al deze onderwerpen. Een echte inspiratiebron voor velen. In mijn ogen een echt hoopvol gesprek.

Ik vond dit gesprek zelf erg leuk om te doen omdat Kim me vaak heeft laten nadenken doormijn vragen terug te stellen. Ze daagde me uit om over de onderwerpen na te denken die ik haar voorlegde. En zo is elk gesprek weer anders. Heerlijk.


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!