The Trueman Show #3 met Josje Huisman


30/12/2020

The Trueman Show #3 met Josje Huisman. Dit is de derde podcast genaamd the Trueman Show op mijn kanaal Jorns Truly met dit keer niemand minder dan Josje Huisman.
Josje is bekend geworden met K3, maar heeft inmiddels zoveel verschillende dingen gedaan. Denk aan theater, muziek, films en nu ook een boek geschreven. We zouden in eerste instantie in Antwerpen afspreken maar zijn toch uitgeweken naar Meppel. Hier nodigde ze me uit bij haar ouders thuis. Haar vader heeft een kleine werkkamer en hier hebben we dan ook deze podcast opgenomen. Vereerd dat we op deze plek aanwezig mochten zijn want het is super persoonlijk. Super persoonlijk is het gesprek ook geworden. We hebben gesproken over haar kijk op de huidige tijd, de medische wereld, bemoeienis van de mens met de creatie van het leven, haar boek over zwangerschap, het media landschap, corruptie, macht en het misbruik daarvan en nog veel meer. Wat een interessante kijk op het leven heeft deze dame. Ze heeft me veel aan het denken gezet en ik hoop jullie ook!


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!