The Trueman Show #3 met Josje Huisman


30/12/2020

The Trueman Show #3 met Josje Huisman. Dit is de derde podcast genaamd the Trueman Show op mijn kanaal Jorns Truly met dit keer niemand minder dan Josje Huisman.
Josje is bekend geworden met K3, maar heeft inmiddels zoveel verschillende dingen gedaan. Denk aan theater, muziek, films en nu ook een boek geschreven. We zouden in eerste instantie in Antwerpen afspreken maar zijn toch uitgeweken naar Meppel. Hier nodigde ze me uit bij haar ouders thuis. Haar vader heeft een kleine werkkamer en hier hebben we dan ook deze podcast opgenomen. Vereerd dat we op deze plek aanwezig mochten zijn want het is super persoonlijk. Super persoonlijk is het gesprek ook geworden. We hebben gesproken over haar kijk op de huidige tijd, de medische wereld, bemoeienis van de mens met de creatie van het leven, haar boek over zwangerschap, het media landschap, corruptie, macht en het misbruik daarvan en nog veel meer. Wat een interessante kijk op het leven heeft deze dame. Ze heeft me veel aan het denken gezet en ik hoop jullie ook!


Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doneer

Wil jij de movement laten groeien en meehelpen aan de wereld een mooiere plek te maken?
Steun me dan door een (periodieke) donatie te doen. Samen zorgen we voor een voor ons betere wereld!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x