The Trueman Show #35 Peter Vereecke


22/07/2021

Voor de 35ste aflevering zijn we afgereisd naar België.

Naar de Belgische Ardennen wel te verstaan. Naar aanleiding van mijn gesprek met zijn goede vriend Marcel Messing, heeft hij ons uitgenodigd in zijn huis. Voor de opname van de podcast zijn wij neergestreken in zijn keuken die uitkijkt over de bergen met loslopende paarden.

Peter Vereecke is oud-burgemeester, klassiek filoloog, onderzoeker en schrijver. Zo heeft hij onder andere het boek “Peter in wonderland” geschreven, waarin hij zijn visie van de wereld uiteenzet en de machtsstructuren ontleedt. Ook heeft Peter de Belfort-Group opgericht. Met deze groep voert hij gericht acties tegen o.a. chemtrails, vaccinaties en andere fenomenen die de bevolking bedreigen.

Door zijn ervaring in de politiek en jarenlange onderzoek, is hij een bron van kennis op de gebieden die door de gevestigde orde worden bestempeld als “complottheorieën”. We hebben het over de vorm van onze aarde, vaccinaties, over de maanlanding en NASA, de macht van het Vaticaan, Hollywood, maar ook over een hele belangrijke vraag, namelijk bestaan virussen überhaupt wel?

Super belangrijke onderwerpen die verschillende perspectieven verdienen. Ik hoop dat het een uitnodiging is om zelf op onderzoek uit te gaan om voor jezelf te ontdekken hoe jij deze onderwerpen beschouwt. Een universele waarheid bestaat niet.

Mocht je geïnteresseerd zijn in zijn boek “Peter in Wonderland” in pdf-vorm of zijn presentatie van 6 uur over zijn visie op de wereld, kan je hem mailen op peter_vereecke@hotmail.com. Dan stuurt hij jou deze toe.

Disclaimer: We are in the process of adding English subtitles to all the podcasts. Please bear with us, it will take a little while. Want to help translating? Please send an e-mail to info@jornluka.com


Reacties (4)

 • Mooi interview met Peter Vereecke. Ik ken deze man niet, maar wel fijn om te weten dat mijn man niet gek is. (wat ik natuurlijk allang weet)
  Want alles wat Peter heeft verteld dat zegt mijn man ook al jaren.

  Toen ik mijn man 11 jaar geleden leerde kennen, heb ik echt wel momenten gehad dat ik het even niet meer trok. Maar ook mijn man heeft het moeilijk gehad en is in het verleden echt verdrietig geweest om wat er allemaal gebeurt.
  Nu ben ik blij dat ik mijn man de ruimte gegeven heb. En dat wij hier over kunnen praten.

  Wij zijn dan die vreemde mensen die op een boerderij wonen en de stad zijn uit “gevlucht”. Maar wat zijn wij blij dat wij die stap genomen hebben. Hier hebben wij (bijna) niets van de corona gekte gemerkt. Wij hebben nog geen minuut een mondkapje op gehad.
  Mijn man zegt dat je vooral niet in angst moet gaan zitten. En zit je toch in angst, kijk dan die angst in zijn ogen. Begrijp waarom je angst hebt en wat kan je veranderen.

  Mijn man weet, ziet en ervaart veel. En hij zegt steeds dat hij over een paar jaar de mensen kan helpen.
  Hij zegt dat hij nu niks kan doen, de mensen hebben hun eigen keuze. (Klinkt lekker zweverig….. maar mijn man is gewoon afgestudeerd in Delft, maar is wel heel erg spiritueel)

  Jorn dank je wel voor dit goede interview.

 • Er is over veel onderwerpen gesproken en eigenlijk is voor mij niets onbekend. De uitleg van Peter zorgt ervoor dat het beter te snappen is en al die losse eindjes meer bij elkaar worden gebracht. Hoopvol einde ook. Bedankt!

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!