The Trueman Show #4 met Lange Frans


07/01/2021

In deze vierde aflevering ging ik op bezoek bij Lange Frans in Leiden.
We spraken af in de studio van een vriend van hem, lekker onderuit gezakt op de bank. Frans heeft zich in de afgelopen jaren, maar zeker ook maanden kei hard ingezet voor zijn medemens.
Vervolgens is hij enorm geframed en is daarmee een van de meest besproken personen van het afgelopen jaar geworden. “Cancelculture” is een woord wat me enorm tegenstaat. Als men iemand probeert te cancelen terwijl de intenties van die persoon in mijn ogen zuiver zijn ben ik benieuwd naar het verhaal. In deze heerlijk lange podcast hebben we het over Frans zijn studietijd, de huidige politiek, Lubach, Youp van t Hek, Trump, cancelculture, censuur en nog veel meer. Bij elk onderwerp verrastte hij me weer met zijn visie of uitspraken. Check hem, like hem, deel hem!


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!