The Trueman Show #40 Door Frankema


26/08/2021

Video stream


Audio stream

Voor deze 40ste aflevering zijn we afgereisd naar Baarn om een podcast op te nemen met mij voor mij een hele speciale gast, namelijk Door Frankema.

Door is de oprichtster van Stichting Vaccinvrij (www.stichtingvaccinvrij.nl) Met deze stichting strijdt ze al ruim 20 jaar voor meer openheid inzake de vaccins die ons worden aangeboden. Al 20 jaar staat ze voorop en wordt ze gedemoniseerd door de pharma, politici, artsen en de samenleving. En dit alles omdat ze probeert voor meer openheid en eerlijke voorlichting te zorgen. Zo heeft Door met ontzettend veel ouders van kinderen gesproken die vaccinatieschade hebben opgelopen, heeft ze uren en uren aan onderzoek met haar team gedaan naar de verschillende vaccinaties, heeft ze een super succesvol boek geschreven die inmiddels door onder andere bol.com uit de schappen is gehaald (censuur) en nog veel meer.

We spraken over hoe het voor Door is geweest de afgelopen 20 jaar. Hoe ze haar kinderen uit het systeem heeft gehaald. Het onderzoek wat ze gedaan heeft. De schrijnende verhalen van kinderen met vaccinatieschade. De geschiedenis van vaccins. Haar activisme. De keer dat ze enorm hard geframed werd bij PAUW en nog veel meer.

Ik vind het een ontzettend waardevolle aflevering. Ontzettend veel mensen spreken zich tegenwoordig uit tegen de nieuwe gentherapie corona prikken, maar geven in dezelfde zin aan geen anti-vaxxer te zijn. Waarom eigenlijk? Hebben die mensen wel onderzoek gedaan naar alle andere vaccins? Door vertelt waarom het broodnodig is om ook daar onderzoek naar te doen.

Disclaimer: We are in the process of adding English subtitles to all the podcasts. Please bear with us, it will take a little while. Want to help translating? Please send an e-mail to info@jornluka.com


Reacties (21)

 • He Jorn, jullie snijden direct in begin een punt waar ik mij inderdaad vaak wel aan erger. Namelijk dat het eens afgelopen moet zijn net gesprekken te beginnen in de alternatieve media met de kanttekening; ‘ik ben geen antivaxxer, maar….’, of ‘ik ben geen complotdenker, maar ….’, of ‘ik ben geen klimaatontkenner, maar…’. Ik kan wel begrijpen waarom diverse interviewers dat doen, maar ze doen hiermee twee dingen: ten eerste spelen het spel mee volgens de spelregels van de ander, en ten tweede maken ze zichzelf en andere kritische mensen direct verdacht.
  Het gaat over het onderwerp van gesprek, en dat begjn je niet met jezelf en anderen binnen of buiten een ‘frame’ te plaatsen, volslagen irrelevant voor het gesprek.

 • Jorn, ik weet niet hoe je het klaarspeelt maar jou gesprekken en gasten zijn zo verdomd interessant en diepgaand, waar haal je al deze interessante mensen toch vandaan? Verschillende ken ik, maar ook heel veel totaal nieuwe namen.
  Alle gesprekken download ik en zet ik om in MP3 om ze rustig en op ieder moment in iTunes te kunnen luisteren. En het is net als met goede speelfilms die je vaker kijkt, veel van deze gesprekken luister je ook vaner.

 • Oh ja nog iets leuks; ik hoorde Catherine Austin Fitts net in BleuTiger gesprek zeggen; ‘Laten we niet meer spreken van Mainstream Media, maar van de oude media’, en ‘Laten we niet meer spreken van Alternatieve Media, maar van de Nieuwe Media’, leek mij uitstekend idee!

 • Ook al onder het YT filmpje geplaatst, maar heb me eindelijk geregistreerd hier, dus gooi de vraag ook nog even hier. Ben ik de enige die het verdacht vindt dat de moeder in het filmpje van het RIVM Gommers heet?

 • hey Jorn,

  mooi deze uitzending.. ik moet even aantippen dat mevr. Desiree Röver ook een pionier op dit gebied is.. zij is in dit pharmaceutisch gevaar gedoken omdat zij een kind verloor aan/na vaccinatie.. Let wel al in de 80ger jaren.. net op het moment dat mijn dochtertje ter wereld kwam en de kraamvrouw met spullen aankwam om mijn kind te martelen met zo’n voetprik.. en dan niet in 1 keer lukken.. door mijn reactie werd de kraamvrouw nogal nerveus waardoor zij harder in het enkeltje ging knijpen en meer misprikte dan noodzakelijk.. ik werd heel boos op haar maar zij MOEST haar werk doen.. waarom laten mensen hun gezond verstand in de steek omdat een man/vrouw in een witte jas zegt dat dit moet..???

 • Wat een geweldig boeiend gesprek! Heb veel respect voor Door gekregen, dank jullie beiden en een digitale knuffel voor Door.
  Censuur heeft ook een positieve kant, nl; Als dit niet gecensureerd was op YT had ik het nooit gekeken denk ik. Ik wist nota bene niet eens dat je een eigen YT kanaal had, en nu ben ik hier en op je YT geabonneerd.

 • Tot dusver veruit de ‘leukste’ podcast die ik hier gezien heb. Al bijna 50 jaar ben ik samen met mijn vrouw en 4 van mijn zes kinderen volledig vaccin vrij. In België heb ik dokter Jean Pilette gekend die in 2000 een boek over het poliovaccin schreef en die enkele jaren geleden overleed. Hier is dokter Kris Gaublomme nu actief in de vzw Vaccinatieschade. Maar ik ben een grote fan geworden door dit vraaggesprek, waar ik een week heb over gedaan… van mevrouw Frankema. Van ganser harte mijn geestelijke steun!

 • Dank je voor deze mooie podcast! Het enige wat ik hier miste is het onderwerp “selfspreading vaccins”. Ik kon het ook niet direct op de site van stichting vaccinvrij terug vinden. Ik vroeg me af of zij daar ook meer over weet en/of onderzoek naar heeft gedaan?

 • Wat een geweldig gesprek met een geweldig interessante vrouw, wat zij zegt over haar oerinstincten als moeder kun je betrekken op alles waar we nu in zitten als je op zoek bent naar de waarheid moet je naar je onderbuikgevoel luisteren

 • Via via ben ik bij deze podcast terecht gekomen. Prachtig om in alle rust mensen te kunnen horen spreken!
  En ik moet tot mijn schaamte toegeven dat ik ook vaak gezegd heb dat ik geen anti-vaxxer ben, maar…
  Het is inderdaad net de Matrix maar de schellen vallen me per deelgebied van de ogen. Bij mij – als voedingsadviseur – is het begonnen in de wereld van voeding. Alle leugens en censuur die daar al decennialang verspreid worden. Over verzadigd vet en over plantaardige oliën, over suiker, over zout, over vlees enzovoorts. Leugen op leugen.
  Daarna begon ik het te herkennen bij het covid-verhaal. En zo ontdek ik steeds meer. Big Food maakt ons ziek. Big Pharma houdt ons ziek…

  Ik heb 1 opmerking bij de podcast. Ik kom geregeld de vergelijking met WO2 tegen, ook hier.
  Ik begrijp die ook, want het gaat in die vergelijking niet om 1943 maar om hoe het eind jaren 30 eraan toe ging en mogelijk in het begin van de oorlog. Het begin van de uitsluiting en het verschuiven van het perspectief.
  Het enige verschil naar mijn idee, is dat op dit moment de niet-gevaccineerden weggezet worden als gevaarlijk of asociaal en in elk geval als degenen die buitengesloten moeten worden. Maar de uiteindelijke slachtoffers zullen naar mijn idee (verwachting, vrees) juist de gevaccineerden zijn. Zij zijn degenen die de nadelige gezondheidsschade van de ‘vaccins’ zullen ervaren. Ik ben benieuwd hoe anderen dit zien.

  • We moeten afwachten wat de gezondheidsschade precies zal zijn, maar duidelijk is dat we op de proef gesteld worden. Kunnen we sterk genoeg zijn om voor onszelf te blijven staan, voor onze autonomie te kiezen en onze eigen kracht/macht niet weg te geven. Uiteindelijk zijn we zelf helende en scheppende wezens.

 • Dank je wel Jorn, je zoekt mooie onderwerpen uit Chapeau Door, wat een herkennen in wat jullie hebben meegemaakt en gedaan hebben. Je verhaal is 1 op 1 vergelijkbaar met hoe en waarom wij het op exact dezelfde manier doen, ervaren en meemaken. Voel mij gesterkt in de keuzes gemaakt dank je ✌️

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!