The Trueman Show #46 Nadja van Osch


14/10/2021

Video stream

Audio stream

Voor deze 46ste aflevering zijn wij afgereisd naar Dordrecht.
Hier staat het ouderlijk huis van Nadja van Osch die een korte periode in Nederland vertoeft en met haar man en kinderen bij haar moeder thuis verblijft.

Nadja is succesvol ondernemer. Zo organiseert ze masterclasses en helpt ze mensen in hun weg naar persoonlijke groei. Tevens heeft ze recent haar eerste boek uitgebracht genaamd love revolution. Een boek wat al haar onderzoek en ervaring in haar werk combineert en zo blootlegt hoe wij als mens handelen vanuit angst, hoe wij op die manier in de matrix gehouden worden en wat er zou moeten gebeuren om dit om te zetten naar vertrouwen. Iets wat oh zo belangrijk is in deze tijd, want enkel met mensen die leven in vertrouwen kunnen we bouwen aan het nieuwe.

Nadja en ik bespraken met een op avontuur gaande Maya om ons heen verschillende onderwerpen. Zo bespraken we de kracht van de vrouw. Hoe het al mis gaat bij de bevalling. Onze afhankelijke houding naar autoriteiten. Hoe het kan dat wij zo ver van onze kern verwijderd zijn. Spiritualiteit en een daarbij komend probleem, namelijk spiritual bypass. Maar ook zeker wat jij nu kan doen om de wereld voor jou en de mensen om je heen en dus daarmee ook het collectief een betere plek te maken.


Reacties (2)

  • Wat een fijne podcast 1 kanttekening Niemand begint met -dit lijkt op de holocast.

    Ook in de 2de kamer word niet gezegt deze tijd lijkt op de holocast, ze hebben 1x de vergelijking met de joden gemaakt.
    Een overlevende van auschwitzs gaf een hele duidelijke waarschuwing ” herken de signalen”
    En ook “Auschwitzs kwam ook niet uit de lucht vallen”

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!