The Trueman Show #47 Isa Kriens


21/10/2021

Video stream

Audio stream

Voor onze 47ste aflevering zijn we voor de derde keer afgereisd naar het zuiden van het land, namelijk naar mijn ouderlijk huis.
Ditmaal met wel echt een speciale reden. Isa Kriens is namelijk mijn gast. Isa heeft zelf de locatie uitgekozen omdat zij zich erg thuis voelt bij mijn ouders. Toen zij aangaf graag hier op te willen nemen vond ik dit gelijk een goed idee. Een persoonlijk plek voor een persoonlijk gesprek. Isa en ik zijn namelijk ongeveer precies een jaar geleden in elkaars leven gekomen. Zo sprak zij zich vanuit haar rol als jurist als De Kleine Activist uit tegen de “coronawet”. Ik begon met gesprekken te doen voor Café Weltschmerz. Bijna exact een jaar geleden had ik Isa ook voor de camera bij datzelfde Café Weltschmerz.

Er is veel gebeurd in een jaar tijd. We hebben ontzettend veel gemaakt en eigenlijk constant aan elkaars zijde. In het begin beide vechtend tegen het systeem. Misschien zelfs wel denkend ervan te kunnen winnen. Tot aan gaandeweg tot de conclusie komend dat het systeem niet is wat moet veranderen, maar de verandering en groei in ons zelf ligt en wij dus ook zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen geluk, voor onze eigen persoonlijke groei, voor het bouwen aan een wereld die we WEL willen.

In dit gesprek blikken we terug op ruim een jaar lang opkomen voor vrijheid. Een terugblik op een jaar lang onderzoek. Wat speelt er nou echt achter de schermen? Welke agenda’s worden er daadwerkelijk gepusht? Wat is de rol van ritueel kindermisbruik? Hoe heeft Isa het onderzoek naar dit soort thema’s ervaren? We spraken over Isa haar ontwaking. Over het WAKU WAKU proces. Over haar transformatie en wat zij ziet als oplossing naar een betere wereld.

Dit gesprek is wellicht anders dan jullie gewend zijn. Het is een zeer persoonlijk gesprek geworden wat hier en daar een tikkeltje emotioneel werd. Isa heeft voor mij enorm veel betekend het afgelopen jaar. Zij is de spiegel geweest die mij er toe gezet heeft om de reis naar binnen te maken. De weg naar persoonlijke groei en transformatie. De persoon bij wie ik altijd mezelf kan zijn en altijd voor me klaar staat. Iets waar ik haar voor altijd dankbaar voor zal zijn en iets wat ik iedereen in zijn of haar leven gun. Een soul mate.

Al met al super dankbaar dat we dit gesprek een jaar later op deze manier hebben kunnen voeren. Haar persoonlijke verhaal en echtheid inspireert velen al een behoorlijke tijd. En ik vermoed zo maar eens dat ze nog vele harten zal raken.


Reacties (7)

 • Supergesprek weer, dank daarvoor. M.b.t. tot de kinderen; dit is hetgeen wat mensen gaat verbinden en waarmee het hele systeem in elkaar klapt (politiek, overheid, media, rechters). Over corona is te veel verdeeldheid dus dat gaat ‘m niet worden. Als het om kinderen gaat, zullen allen neuzen van normaal denkende mensen dezelfde kant op staan.

 • Dame en heer, dank voor jullie prachtige gesprek (interview Luka en Isa). Het laat zien, hoe het proces van de aflopen jaren veel mensen krachtiger heeft gemaakt, verder kunnen kijken en voelen. En het lijkt er dus tevens op, dat het aanhouden van de druk, en het leren ‘copen’ van een groep mensen, die vastberaden zijn, de schoonheid van het leven te willen leven, ervaren, manifesteren en delen met elkaar, hier steeds beter toe in staat is en zal zijn. Hemel op aarde en het goddelijke koninkrijk in het hart, het centrum van ieder mens. Een levend wezen dat als interbeing tussen dieren en planten de aarde bewandelt. ‘Lets walk the earth gently as spiritual warriors and interdimensional midwives giving birth to our true self’ – Darpan Blessing

  https://youtu.be/eRu-_9Y30kk

  ‘Als mens maak je deel uit van de mensheid en om die redenen heb je in die mate een aandeel in het geheel van de mensheid, alsof jij de gehele mensheid bent. Als jij jouw medemens, die jou weerstreeft, overweldigt en doodt, dan zal je ook die persoon in jezelf doden en heb je een deel van jouw leven vermoord. De geest van deze dode achtervolgt je en laat jouw leven niet vreugedevol worden. Je hebt jouw heelhied nodig om te overleven.’  

  Rode Boek – Carl Jung p.170 

  ‘Mens zou mensen niet in schapen moeten veranderen, maar schapen in mensen. De geest van de diepten, die voorbij heden en verleden is, eist dit. Spreek en schrijf voor hen, die willen luisteren en lezen.’ p. 180 Noten.

  Helemaal eens met de grootse potentie van de mens waarvan we als mensheid nog maar weinig hebben kunnen aanschouwen, omdat we elkaar collectief klein houden, en daarmee de ‘onderdrukkers’ zichzelf ook. Ze lijken het maar niet in te willen zien, of over de angst te willen stappen, van wat als men controle en het materieel superioriteit ‘verliest’. Het lijkt nog steeds op dat men projecteert dat anderen met hun zouden willen doen, wat men zelf met de mensen doen die zij verachten. Men lijkt zich er geen voorstelling van te kunnen maken….

  Dank

  Rogier

  • Ik had al eerder reacties geplaatst op youtube, maar die lijken snel onzichtbaar te worden. Kan ze na een tijdje zelf niet meer terugvinden.

   Let wel: de muur hoeft niet weg. De muur moet doorboord worden.
   Genesis4:7
   Handel je goed, dan kun je toch iedereen recht in de ogen kijken? Handel je slecht, dan ligt de zonde op de loer, begerig om jou in haar greep te krijgen; maar jij moet sterker zijn dan zij.�

   Het doorbreken van de afgescheidenheid98
   Bram Moerland bij Logion 98
   https://www.thomasevangelie.info/template/start/toelichting.php?logion=98

 • Wat een geweldig gesprek! Het heeft me diep geraakt op meerdere lagen. Ik ben een generatie ouder dan jullie (1968) en mijn ervaring van ontwaken in spirituele zin vond plaats in 2005. Hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt, ontdekte ik in 2016. Het beeld en gevoel dat bij me opkwam was dat van een paratrooper die lang achter de linies stand moest houden en jullie uitwisseling als de lang gehoopte versterking. Het heeft me zeer geëmotioneerd. Dank je wel voor je openheid Isa, en je kwetsbaarheid. Zeer krachtig. En dank je wel Jorn, jij maakt het mogelijk.

 • Wat een depressief makende uitzending als je zelf niet stevig in je schoenen. Helemaal afgevuld met bevestigende uitspraken die als toverspreuken precies het doel dienen waarvan jullie beweren dat jullie het niet willen. De hypocrisie ten top rond 1 uur en 11 minuten. Krijgen jullie geld van het WEF ofzo? Beter als je hiermee stopt. Lachen en gokken wat zich afspeeld in anderen en doem uitsprekend en vooral veel mooi lachen. Jorn meer dan Isa. Het laatste dat je van hem nodig hebt, Isa. Damn wat snappen jullie d’r vaak weinig van. Een uitzending af-getopt met perfect narratief.

  Het meest bijzondere dat we als mensen steeds weer weten te bereiken, is hier vanaf komen. En hoewel het misschien een prestatie lijkt, is het juist vrij makkelijk mensen bang te krijgen. Omdat we gevoelige wezens zijn. Daar stampen jullie lekker overheen zo. De prestatie gaat nog komen. Maar goed. Niet als het aan jullie ligt op dit moment dus.

  P.S. als jullie geen geld krijgen van het WEF, zou ik het snel gaan aanvragen. Hier kan je echt bakken met geld mee verdienen op het moment. Pure zwarte magie. Isa, zou je voortaan voor jezelf willen spreken? Ik herken verdomd weinig in ‘je dit en je dat’. Ik heb de indruk dat je woede over wat er gaande is op de moeder aarde het beste van je te grazen krijgt. Wees liever voor jezelf. Heb vertrouwen. Jullie staan er niet alleen voor. Jullie hoeven net zo min als Klaus de wereld te redden. We zijn met velen.

  In de Maya Astrologie onderscheiden de mensen zich in 4 groepen.
  1. The red family, de initiatiefnemers
  2. The white family, voelers en denkers die het plan uitwerken
  3. The blue family, de mensen van de werkvloer, de bouwers, de uitvoerders van het plan.
  4. The yellow family, de verbinders, de mens-georienteerden, degenen die na afloop het feest organiseren om het te vieren.

  Ik zie jullie ‘schapen’ in dit stadium. In de gele familie (Jorn?). Want wat heeft het voor zin deze mensen te verbinden? In de blauwe familie, die staat te trappelen maar in afwachting is van het plan. In de witte stam, waar ze roepen dat het allemaal geen zin heeft, maar in die familie is de omslag gaande. Ik zie steeds meer mensen die het plan aan het uitwerken zijn. En de rode familie staat al maanden vooraan. Die roepen al maanden wat er ongeveer moet gebeuren. En ze geven het niet op. Maar ze zijn gewoon niet zo goed in de uitwerking.

  Misschien dat het je wat inzicht verschaft in hoe we te werk gaan als we de technocratie achter ons laten. Als we de natuur zijn gang laten gaan. En als we geen depressiefmakende projecties op anderen loslaten uit onze eigen frustratie. Stop met oordelen en ga wat doen.

  Hopende u hiermee verslagen te hebben, hoewel het me moeite kost er op te vertrouwen dat jullie dit vinden en tot hier lezen. Niet echt je ding Jorn, op je kritische kijkers te reageren toch? Zo respectloos gaan jullie ook met jezelf en elkaar om deze aflevering.

  En dus mooi om te zien.
  Echte mensen 😉

  Geeft maar toe Jorn & Isa; Ik geef het niet op. Het beste in mij in dienst van jullie.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!