The Trueman Show #48 Gideon van Meijeren


28/10/2021

Video stream

Audio stream

Voor onze 48ste aflevering zijn we afgereisd naar Den Haag.
Namelijk naar het hol van de leeuw, de Tweede Kamer. Wij zijn uitgenodigd door Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie Gideon van Meijeren.

Ik had mij voorgenomen om niet meer met politici in gesprek te gaan omdat ik zelf steeds meer overtuigd ben geraakt dat de politiek ons niet komt redden en we om die reden ook maar beter zo min mogelijk aandacht eraan kunnen besteden. We zullen het echt zelf moeten doen. Dit was daarmee ook de belangrijkste vraag die ik Gideon wilde stellen in deze podcast. Voor het antwoord zullen jullie het gesprek moeten kijken! Toch wilde ik Gideon graag voor de camera hebben. Hij heeft inmiddels een aantal keer bewezen zich niet in te houden bij bepaalde onderwerpen. Ik wilde dus wel eens weten hoe hij echt in de wedstrijd zit.

We hebben een hoop onderwerpen besproken. Zo spraken we uiteraard over zijn visie op de staat van de politiek, onze ‘democratie’ op dit moment. Hij noemt de regering volksvijand nummer 1, waarom ziet hij dat zo? Wat denkt hij dat zich nu echt afspeelt in de wereld, wie hebben het voor het zeggen? Maar ook spraken over een ontzettend belangrijk thema die al heel lang klein gehouden wordt, namelijk het ritueel kindermisbruik dat plaatsvindt in Nederland. Een thema wat ook in deze podcastserie steeds vaker voorbijkomt.

Al met al denk ik het een mega interessant gesprek is geworden. Zeker om Gideon te horen praten over wat hij nou vindt van de politiek en zijn rol in het geheel.


Reacties (7)

  • Het Eerste Concilie van Nicea (anno 325) bevestigde de drieëenheid in het Christendom. (bron ‘isgeschiedenis.nl’, Wikipedia, enz) Als je kennisneemt van de verbijsterende achterlijkheid waarmee tijdens dat Concilie krankzinnige stellingen werden verheven tot dogma’s die tot op de dag van vandaag gelden als basis van een wereldwijde religie, dan moet je concluderen dat de mensheid werkelijk geen bal is opgeschoten: met dezelfde verbijsterende achterlijkheid wordt nu het Coronadom neergezet. ‘t Is niet te geloven, en toch is het zo.

  • Ik woon in het politieke gedrocht dat België heet. Op elk vlak moet strijd gevoerd worden, met de middelen die voorhanden zijn. Hoop moet altijd de basis zijn of je kan net zo goed de handdoek in de ring gooien. Gideon doet dat heel goed. Iedereen moet doen waarin hij goed is. Laten we elke oprechte poging tot een betere wereld wat meer toejuichen en verbinden. Ik wou dat wij ook een Gideon of Thierry hadden…

  • Wat een geweldig gesprek , beide enorm bedankt. , ik zie het weer wat duidelijker en wat minder van uit mijn op gekropte kwaadheid, en misschien ook wel mijn agressie, want GVD het tis me toch een klote zooi !!!!! xxx Eric

  • Wat een mooi gesprek met Gideon! Heel blij zo’n open gesprek te kunnen beluisteren en enorm veel bewondering voor hem omdat hij zo rustig en voor iedereen te begrijpen spreekt. Geen wollig gewauwel maar feiten en doorvragen op ongefundeerde stellingen die er gedropt worden.

  • Geweldig interview en ik ben al minimaal 8 jaar bezig om zaken te onderzoeken en ook al sinds die tijd klaar wakker. Ook toen al bij demonstraties geweest met 10 of enkele 10 tallen mensen en nooit de moed opgegeven. Gelukkig groeit het aantal bewuste mensen fors maar het zal nog slechter moeten gaan met mensen om de waarheid echt te gaan geloven. Complimenten voor Gideon en Jorn. Heel goed gedaan. groeten Arie van der Pijl

  • Als Vlaamse Belg heb ik een enorme bewondering voor Gideon van Meijeren zijn welsprekendheid, beter: eloquentie, en inderdaad zijn beheerste aanpak van de rottigheid die de Nederlandse bevolking moet ondergaan. Ik bid dat hij dit kan volhouden en echt resultaat kan boeken.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!