The Trueman Show #52 Maarten Oversier


25/11/2021

Video stream

Audio stream

Voor deze 52ste aflevering zijn we (ditmaal inclusief Isa die deze keer de rol van de kleine assistent op zich mocht nemen) afgereisd naar Drenthe op uitnodiging van Maarten Oversier
Hier staat namelijk zijn prachtige huis met daarin midden in de tuin zijn praktijk.

Maarten is regressie/reïncarnatie therapeut. Dit doet hij al zo een 25 jaar en heeft er inmiddels meer dan 15.000 sessies opzitten. Daarnaast is hij inmiddels ook auteur en heeft recent zijn geniale eerste boek Bestaansrecht uitgebracht.

We hebben onze reizende studio opgebouwd in een van de zitkamers met het haardvuur in de buurt. In deze heerlijke comfortabele setting spraken wij over zijn ruime ervaring als regressie/reïncarnatie therapeut. De vele gesprekken die hij heeft gevoerd heeft hem enorm veel inzichtelijk gemaakt. Zo kwam hij achter verschillende trends wat trauma’s bij mensen veroorzaakt heeft. Dit heeft hem doen onderzoeken wat er achter dit trauma schuilgaat en welke duistere krachten dit veroorzaakt hebben en baat bij hebben. Daarbij schetst hij ook gelijk de (in zijn ogen) oplossing, namelijk het helen van je trauma’s. Van jezelf maar ook van je voorouders en je vorige levens.

Zijn bevindingen en conclusies heeft hij gebundeld en opgeschreven in zijn boek bestaansrecht. Een boek wat ik heb gelezen en echt iedereen kan aanraden. Het benadert voor mij een groot deel van de essentie wat wij hier op aarde komen doen. Ik heb het boek toegevoegd aan mijn webshop tussen de collectie met andere inspirerende boeken voor degenen die hem graag willen bestellen. Link:

Jornluka Webshop

DISCLAIMER: ALL PODCASTS WILL BE SUBTITELD REALLY SOON. SOME LOVELY PEOPLE ARE WORKING ON THAT. ALSO MY WEBSITE WILL BE TRANSLATED TOO, SO ALSO THE NON DUTCHIES CAN FIND THEIR WAY ON MY WEBSITE. WANT TO HELP? PLEASE SEND AN E-MAIL TO INFO@JORNLUKA.COM


Reacties (3)

  • Wat een geweldige aflevering is dit weer. Heb zowat in trance zitten luisteren. Zo veel dingen vallen op zijn plek. Ik heb ook meteen de neiging om met mijn ouders te gaan spreken, want ik weet zeker dat daar ook trauma’s zitten. Wat ben je goed bezig Jorn. Elke aflevering nog interessanter en inspirerender dan de andere. Bij deze ga ik ook doneren want jouw podcasts en kijk op de wereld inspireren mij enorm.

  • Bedankt heren, voor de mooie aflevering.
    Heel lang verhaal kort. Zelf ben ik tegen transplantaties maar heb een vriend jarenlang begeleid naar ‘t moment van hart/long transplantatie. Het moment was daar, transplantatie gelukt maar zware afstoting en op sterven na dood. Met m’n man, de vriend z’n handen vast gehouden, hij de ene, ik de andere en vormden een cirkel. Vriend knapte op, de dokter stond voor een raadsel en wij uiteraard ook. Hij heeft nog anderhalf jaar geleefd en kreeg een totaal andere smaak qua kleding.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!