The Trueman Show #55 Jorn Luka


30/12/2021

Video stream

Audio stream

Zo. Aflevering nummer 55. De afsluiter van dit jaar.
En een die jullie waarschijnlijk niet verwachten. Na het opnemen van de podcast met David Icke drie weken geleden zat ik me steeds meer af te vragen wat mijn vervolg zou zijn op dat gesprek. Een verhaal wat zo compleet en alomvattend is, verteld door iemand van zijn formaat… wat komt daarna?

In dezelfde periode belde David (Stevens) me op met een idee. Hij stelde voor een kerst/eindejaarspodcast op te nemen. Een speciale aflevering, terugblikkend op het afgelopen jaar. Het eerste jaar van The Trueman Show. Een bewogen jaar op zijn zachtst gezegd. En wie kon dat gesprek nou beter leiden dan Isa, die The Trueman Show van heel dichtbij heeft meegemaakt. Sidenote: Dit was Isa haar eerste keer als podcast host. Wilde ze graag erbij vermeld hebben. En ik ben super trots op hoe ze het gedaan heeft. Jullie ook?

Ik heb dit spannend gevonden. Ik ben toch elke week al te zien in mijn podcast. Zouden mensen dat wel interessant vinden? En wat heb ik nou toe te voegen aan het verhaal van al mijn gasten die al jaren en jaren onderzoek doen naar de thema’s waar zij zoveel vanaf weten?

Uiteindelijk zijn we het gewoon gaan doen. Eigenlijk even onvoorbereid als altijd. Het is een 3 uur lang durend onwijs persoonlijk gesprek geworden. Veel langer en diepgaander dan ik van tevoren had verwacht. De podcastserie is in feite een indirecte weergave van mijn proces, maar op een bepaalde manier heb ik me kunnen verschuilen achter mijn gast. In dit gesprek kom ik achter de pilaar vandaan en wordt mijn visie en proces simpelweg concreet gemaakt. Isa heeft me daarbij geholpen. Ze wist precies welke vragen ze moest stellen om me steeds een laagje dieper te laten gaan en ook zo nu en dan naar mezelf te laten kijken.

Nog steeds voel ik tijdens het uploaden en het schrijven van deze tekst spanning. Het is mijn persoonlijke verhaal en dat voelt even anders dan andere mensen hun verhaal te laten doen. Ik hoop daarom ook uit van mijn hart dat het mensen mag raken en inspireren om zo een stapje dichterbij hun ware potentie te komen.

Ik wil jullie enorm bedanken. Bedanken voor alle steun het afgelopen jaar. Alle lieve mailtjes en berichtjes (ik probeer ze allemaal te lezen, antwoorden doe ik helaas veel te weinig). Al jullie input. Ik ben nog lang niet klaar en ga volle moed en energie door.


Reacties (8)

 • Wat een eerlijk en echt gesprek dit, zo mooi om een oprechte inkijk te krijgen in de man achter de menselijke interviews.
  Lieve Jorn, Isa en David we wensen jullie een openbarend en verrassend 2022 toe met vooral veel liefde en innerlijke rust.
  En als ik dan op de valreep een onbescheiden verzoekje mag doen voor een podcast: Stephan Lanka.
  Met jouw interviewstijl en Lanka’s kennis en liefde voor de mensheid kan dat niet anders dan episch worden.

 • Wat een prachtige uitzending!
  Je zegt ik hoop dat ik een steentje heb kunnen bijdragen
  Voor mij was je een rots in de woeste branding .
  Veel aan gehad ,en wat zijn jullie een mooi stel,
  Bedankt Jorn en Isa heel veel geluk en liefde voor 2022
  Groetjes Winny

 • Een prachtige weg die jullie delen met de kijker in de zoektocht naar ‘de waarheid’. Door te delen ontdekt men het menselijk potentieel van innerlijke transformatie en geeft antwoord op de vraag: Wie ben ik, Wie zijn wij?.

  Graag delen we ons gesprek met jullie: https://deeljevideos.nl/v/RskR5H
  Welkom in 2022! Buitenaardse en buiten-lichamelijke ervaringen.

 • Echt diep ontroerd man,…te gek jullie verhaal.
  Ik had reeds enkele van de truemanshowpodcasts gevolgd,
  nog niet alle – er komt sinds het coronatijdperk immers zoveel binnen via podcasts, telegram, youtube…-
  en die waren stuk voor stuk pareltjes –
  die ik zelfs durf te vergelijken met de reeks van ” Tegenwind ” van Jacobien Huisman en Alain Grootaers.
  Jorn, je eerlijkheid, nieuwsgierige openheid richting jouw gespreksgasten, jouw persoonlijke inbreng en vraagstelling …
  maken van de truemanshow P A R E L T J E S ! ! !
  Deze laatste aflevering echter bracht Ies in de kijker…
  Ik deed eerst wat opzoekwerk wie deze heerlijks verschijning eigenlijk was…
  Zo kwam ik uit bij de kleine activist, nadien volgde ik jullie eerste podcast samen op weltschmerz, nadien die van de truemanshow,
  alvorens deze laatste aflevering te bekijken…
  Het was alsof ik onderweg jullie persoonlijk leerde kennen en ik volgde ontroerd jullie mooie getuigenis van gevoelens, ideeen en ervaringen.
  Jullie zijn echt een gaaf stel die complementair zijn aan elkaar.
  Ik hou van jullie stijl en visie!
  Ook de manier waarop jullie zo open, eerlijk, gevoelig, respectvol en met humor met elkaar omgaan
  Wat me heel speciaal raakte en inspireerde waren wat jullie de ” David Ickies ” en ik als mijn ” Harry Potter “momenten herkende. Kippevlees ervaringen waar synchroniciteit, timing en creativiteit gaan samenvallen en wonderen gebeuren die
  – zoals je zelf aangaf- achteraf dan misschien wel steeds met de logica kunnen worden verklaard , maar zich wel magisch aandienen op het moment zelf-
  Inderdaad, op het moment dat je – zoals “Oracle Girl” het brengt – de lagen afpelt van jouw ” slave self “, je afgaat op wat je hart je in geeft en dan volledig je leven loslaat gaan in vertrouwen, trek je heel andere dingen , mensen en situaties aan en wordt jouw weg je getoond, stap na stap…
  Ik blijf jullie met aandacht volgen en wie weet kruisen onze wegen wel eens in Nederland of …
  en zeker welkom…in Belgie!

 • En jij ook David…
  oeps, ff vergeten…
  Bedankt voor je waardevolle achter-de-beeldbuis-en knopjes- inbreng!
  Alle goede dingen bestaan uit 3
  Samen vormen jullie een onoverwinnelijk , sattvisch en coherent geheel!
  Doe stille voort.
  We ❤❤❤ U !

 • Mooi jaaroverzicht en open gesprek Isa en Jorn!
  Het waren inderdaad geweldige podcasts in 2021.
  Met David Icke als kers op de taart!
  Weer heel veel opgestoken, met af en toe een vraagteken.
  De start in dit nieuwe jaar met Arjan was ook weer meteen raak.
  Dus thanks en ga vooral zo door!

 • Van alles wat de alternatieve media aanbieden ben ik het meest geraakt, geprikkeld tot nadenken en -voelen, tijdens en na de podcasts van jou, Jorn!
  Al deze materie heb ik stukje bij beetje doorleefd (meer dan 40 jaar lang), maar altijd heel alleen, verstopt. Er waren destijds nog amper mensen die mediteerden b.v.
  Dat is een patroon geworden, en ik merk dat ik pas nu, tijdens deze Covid-explosie, via de restanten boosheid, verontwaardiging, verzet, verdriet en zorgen, uit mijn schulp kruip en
  durf te praten over wat ik allemaal herken in deze podcasts. Wat jouw leuke gasten vaak veel simpeler kunnen uitleggen dan verlichte leraren. Dat ik hierdoor zie waarvoor
  ik juist nu op de aarde ben, en werkelijk durf te staan voor wie ik ben.
  Ja, dit is absoluut een enorme mogelijkheid voor ons allemaal om een geweldige sprong te maken! En als vele mensen uit die dualiteit komen, en in het licht (de eenheid) gaan leven,
  dan komt er een omkeerpunt, de kritische massa heet dat geloof ik, waardoor de rest vanzelf meegaat. Daarom vertrouw ik er eigenlijk op, dat het best snel kan gaan! Dat ga je echt nog wel meemaken!
  Dank aan jou, de ruimte die je geeft, aan Isa, en de fantastische gasten!

 • Tjonge jonge, wat heb ik van deze aflevering genoten, wat een fijne energie en interactie ook tussen jullie, de emoties spatten van het scherm af, ik heb ermee gelachen en gehuild (tegelijkertijd) en uiteraard werkte de herkenbaarheid ook heel sterk, ik heb geen podcast maar de reis was tot hiertoe erg vergelijkbaar,… ik wens jullie allen nog veel liefde en geluk.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!