The Trueman Show #56 Arjen Lievers


05/01/2022

Video stream

Audio stream

Nieuw jaar, nieuw seizoen. Aflevering 56.
Voor deze aflevering zijn we naar de achterhoek gereden voor een gesprek met Arjen Lievers. Hij is auteur van het boek “Wessel” en expert in de German New Medicine, ofwel de Germaanse Geneeskunde.

Link: Germaansegeneeskunde.nl

Zijn boek is te verkrijgen via: https://www.arjenlievers.nl

Dit thema is al eens kort aangestipt in een eerder gesprek met Brecht Arnaert en nu werd het tijd voor wat verdieping in het onderwerp. Brecht heeft veel van zijn kennis van Arjen dus het was niet meer dan logisch dat dit gesprek nu met hem zou plaatsvinden.

We spraken met Arjen over hoe hij tot de ontdekking van de GNM gekomen is. Het is een heel persoonlijk verhaal over het verlies van zijn broer en hoe hij erachter kwam hoe het voorkomen had kunnen worden. Verder legt hij de basisprincipes uit van de GNM. Bijvoorbeeld de 5 biologische wetten en dat eigenlijk alle ziekte voorkomt uit een shock of trauma. Een compleet andere manier om naar ziekte te bekijken. Ook bespraken we onder andere het niet bestaan van virussen. Een thema waar ik nog een keer een losse podcast aan wil wijden.

Voor mij voelt het al heel lang dat wij heel onnatuurlijk naar ziekte kijken en dat eigenlijk alles terug te herleiden valt naar het mentale. Wat mij betreft een onwijs belangrijke verandering om te maken in ons denken.


Reacties (6)

 • Beste Bjorn en Arjen,
  Arjen spreekt over: biologische programma’s gaan draaien na een trauma.
  Pieter Borger, in zijn boek ‘Terug naar de oorsprong; hoe de nieuwe biologie het tijdperk van Darwin beëindigd’ beschrijft, wetenschappelijk, hoe op DNA niveau programma’s draaien.
  Programma’s veronderstellen cq zijn bewijs van intelligentie. Deze programma’s zijn zo intelligent gemaakt dat leven zich kan aanpassen aan snel veranderende omstandigheden binnen een generatie: dus niet door evolutie.
  Pieter Borger zijn wetenschappelijke inzichten lijken die van dokter Hamer te ondersteunen: intelligente biologische programma’s gaan draaien na een trauma : trauma > reactie/programma hersenen > fysieke reactie/programma.
  Een interview met de heer Borger is te zien op de website van De Blauwe Tijger.

  liefdevolle groet, Ronald

 • Hoi Jorn,

  Bedankt voor weer een inspirerende podcast.
  “Gek” genoeg zit ik steeds in dezelfde ontwikkelingsfase, waardoor de podcasts steeds weer resoneren.
  Na deze aanzet naar de website gegaan en vol in de materie gedoken. Mindblowing!
  En eigenlijk als je er goed bij stilstaat, ziek! In wat voor een wereld leven we?
  Elke keer als je het wel denkt te weten komt er weer iets de hoek omzeilen wat dan eigenlijk ook weer niet verbaasd.
  Super fijn te weten dat we de shitshow helemaal niet nodig hebben.
  Tnx voor je inzet en werk.

 • Dank voor weer een zeer interessante podcast! Ik heb ‘toevallig’ in december een tweedaagse basiscursus gevolgd over het gedachtengoed van dr. Hamer en de biologische wetten. Bij Karin van Baelen in België (bij Turnhout). Zij is ook de vertaler van het boek van Björn Eybl, ‘Zielsoorzaken van ziekte'(naar de 5 biologische wetten van dr. Hamer).

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!