The Trueman Show #58 Marcel Messing


20/01/2022

Video stream


Audio stream

Voor deze 58ste aflevering zijn we voor de derde keer afgereisd naar de Franse Pyreneeën om op bezoek te gaan bij Marcel Messing.
De man die ik inmiddels toch wel als mijn leermeester mag bestempelen. 25 uur in de auto in 48 uur tijd. En het was het helemaal waard, zoals altijd.

Marcel belt mij geregeld op om te vragen hoe het met me gaat en mij te vertellen over nieuw onderzoek wat hij heeft gedaan of mij op de hoogte te houden over bijvoorbeeld nieuwe boeken die hij aan het schrijven is. Soms komt er zoiets interessants naar boven waarop we besluiten dat het weer tijd is voor een nieuwe podcast. Zo bespraken we dit keer het fenomeen chem trails, het klimaat, de binnenaarde, de Annunaki, CERN, het spel van incarneren, de weg naar echte bevrijding, de weg naar binnen en nog veel meer.

Op het einde van ons gesprek leest Marcel een stuk voor uit zijn boek genaamd “Het Woud der Inwijding”. Deze is zeer recent herschreven en opnieuw uitgebracht. Via de volgende link is het boek met korting aan te schaffen:

Webshop

Iedere reis naar Marcel is voor mij een hele bijzondere. Op de eerste plaats omdat ik ontzettend veel leer, maar ook omdat het me iedere keer weer te inspireren op een nieuwe manier. Hoop dat het jullie ook mag inspireren!


Reacties (17)

 • Het is elke keer weer een feestje om naar de podcasts te luisteren of zien.
  En wat een ongelooflijk waardevolle informatie wordt er iedere keer met ons gedeeld.
  Ik luister ook de oudere podcasts regelmatig nog eens terug en dan hoor ik vaak ook weer “nieuwe” dingen die mij eerder dan niet opgevallen waren, of begrijp ik ineens dingen die ik eerder niet begreep. Dankbaar dat ik deze reis met jullie mee mag maken. Je bent een ware “True-Man”.. Liefs Ilse

 • hi ,
  bedankt weer, jorn en natuurlijk marcel bedankt.
  ik krijg steeds meer bevesteging op iets waar ik zelf naar op zoek was maar nooit een volledig antwoord op kon vinden
  maar wel bepaalde facetten bij elkaar kon voegen en ik dan min of meer op dit punt kwam .
  ik heb zelf een christelijke jeugd gehad en ik ben verslaaft aan leren . top verslaving.
  hier in deze podcast wordt voor mij alles verbonden hartelijk bedankt.

 • Beste Jorn en team van de Trueman Show,
  Enorm, enorm bedankt voor ook deze podcast. Wat houd ik van deze man, Marcel Messing. Het is echt een genot om naar zijn kennis te luisteren en het werkelijk tót mij te nemen. Ik zal het ook vaker dan één keer beluisteren deze keer om sommige informatie echt in te laten dalen. Ik zie uit naar natuurlijk het vierde gesprek en alle opnames van de Trueman Show daar tussen. Nogmaals dank!
  Hartegroet, Sylvia

 • Top gesprek met Marcel waarbij altijd dezelfde boodschap doorklinkt; de weg naar het hart. We willen toch een kritisch geluid terug geven, zonder intentie te hebben om te wijzen of te beoordelen, maar er zit iets op het hart wat we graag delen; Met een hamer kan je iemand dood slaan of een huis bouwen. Daarom is bijv. het gebruik maken van een auto niet per direct het probleem, maar als we ons afhankelijk opstellen van deze techniek(en), geven we gehoor aan het applaus die zal klinken tot aan onze ondergang. Dit heeft niets te maken met Co2 of het “belasten” van de natuur, maar het inzicht dat het geld jou stembiljet is. Als we geld zien als een energie uitwisseling, dan stop je dus energie in o.a. de olie industrie en geef je groei aan de elite machten die staan onder achontische invloeden. Het DOEN – ZEGGEN en DENKEN behoren dus op een lijn te lopen.
  Dan nog op een rijtje: auto’s geven een laag brom geluid door de banden op het asfalt, deze frequentie is stressvol voor werkelijk iedereen.. ook voor de vissen in het slootje daarnaast de weg of de koeien in het weiland, waar het vlees en melk van word genuttigd en werkt zo door iedereen heen… Het verkeer vertegenwoordigd een laag bewustzijn-niveau (haast, stress, snelheid), Door stil te zitten en vooruit te gaan, komt de psyche op stilstand in tegenstelling tot een wandeling.. en zo door.

  De overgang van de derde dementie naar de vijfde is een geluid van de new age. Een dwaling/ verwarring die word ingezet om de verandering die word doorgemaakt buiten ons zelf te plaatsen. Daarom een verdieping: Van de derde naar de vijfde dementie gaan, staan in andere woorden voor de chakra’s in ons lichaam, waarbij men van het emotionele gevoelscentrum (rondom de navelstreek) naar het hart aan het trekken is. Hier in het hart klinkt de neutrale toon en vertegenwoordigd ook de kleur GROEN en is te vinden in het hart. Van hieruit kunnen alle ‘dementies’ of chakra’s afgestemd worden, met de mogelijkheid om ons lichaam weer af te stemmen op het al, want het lichaam is als een instrument voor het bewustzijn. Zo zijn er vele onderzoeken gedaan en kan je door 1 instrument te bespelen, vele laten klinken. Omdat deze ‘harts’-frequentie in het zichtbare spectrum groen kleurt, voelen we ons ook prettig bij de kleur groen (soort thuis komst). Hier zie je dan ook weer veel manipulatie ontstaan als we denken aan bijv. woorden als ‘groene’ energie, wat vele male gevaarlijker is dan de fossiele brandstoffen en heeft alles te maken met het electro-magnetische velt van de aarde. Maar door het woord groen geef je de ‘onbewuste’ mens automatisch een goed gevoel omdat het resoneert met het hart… Dit zijn diepe manipulaties

  We misten het kritische geluid van Marcel, dat we eerder wel hoorde. We hadden graag meer gehoord over de holografische kamer in de bergen en de geboorte als geest, als ‘na geboorte’, dat de placenta aanduidt, waarin het ongeboren kind zich bevindt en die na de geboorte wordt weggedaan; want het stoffelijk lichaam is als het ware de placenta van de ware, innerlijke mens, die dan achterblijft bij het sterven, dat wil zeggen de geboorte in een nieuwe zijns toestand. We zijn geïnteresseerd naar een dieper gesprek in samenspraak met Marcel, want we weten dat zijn kennis nog veel dieper rijkt.

  Ook wij voeren gesprekken en zijn nog steeds aan het onderzoeken, deze zijn te vinden op het platvorm deeljevideos.nl: HET GESPREK. Hier onze laatste upload; https://deeljevideos.nl/v/eGjP8N.

  Van ons hart naar dat van jullie, Robert en Lotte

  • Paar stomme snelle spelfoutjes in de tekst als het woord ‘dementie’, waar natuurlijk ‘dimensies’ mee wordt bedoeld. Als het gelezen word met het hart, zal het verstaan worden.. daar hebben we vertrouwen in

 • Dit gesprek heeft me diep geroerd! Wat is het toch een prachtige man Marcel en jij ook Jorn. Zo mooi en zo zichtbaar de band tussen jullie. Het zou zo fijn zijn als dit gesprek in het Engels ondertiteld zou kunnen worden zodat een groter publiek hiervan mee kan genieten.

  Liefs
  Inge

 • Hoi Jorn! Zo mooi dat je vertrouwen naar voren haalt. Je bent in het gesprek helemaal in luisteren. Ineens zeg je zoiets essentieels. Wow.
  Ooit dacht ik “waar hoop ik op”. Hoop en geloof passen bij elkaar. Je gelooft en hoopt dat het zal gebeuren. Totaal geen innerlijke grip.
  Nu weet ik en vertrouw op mijn weten. Geeft eigen regie.
  Zo weet ik dat ik ben geboren. En niemand in mijn plaats.
  Hartgreetz

 • Hoi Jorn, ( awareness journal reporter ) ook voor mij kom je op mijn pad langs waarvoor mijn dank in alles wat je doet. Ik heb zojuist geluisterd en mooi dat we nu heel veel informatie vrij komt en dat we de mogelijkheden hebben in dit tijdperk om het met elkaar te mogen delen. Een kleine aanvulling wil ik delen over de in het lichaam aanwezige ”conditioneringen” daar waar gesprokken hebben dat we soms voelen, wat niet meer klopt met wat we weten! Uit eigen ervaringen heb ik dit ook zelf mogen ervaren. In het traject van bewustwording komen we uit de staat van onwetendheid! In deze onbewuste staat, hebben we mogen ervaren hoe omstandigheden invloed hebben gehad om zowel het gevoel als ons denken. Iets voelt niet goed en kan ons raken! Wat raakt ons dan echt, zou je je kunnen afvragen! Dit is de presentie van het zielen deel dat we zijn! met andere worden, we zijn (geprogrammeerd) bezeten met belangen en behoeftes welke gebaseerd zijn op normen en waarde. Voor iedereen zit hier een verschil in ok al kan deze dicht bij elkaar liggen. Maar de kern waar vanuit we waarnemen, gaat door de filter van presentie! Hoe nemen we waar??? In de tijd dat we leven hebben we meerdere fases, van geboren tot de dood en van foetus tot volwassene. Maar ook van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid. In deze face ontstaan de conditioneringen. ( meerdere factoren hebben hier invloed op wat het mede heeft gevormd ) Vanuit de gedachte kunnen we die gebeurtenissen door er opnieuw aan te denken herinneren! ( her = opnieuw / in = erin ) de gedachte wordt herhaald en de trilling frequentie van deze gedachte zit gekoppeld aan emoties. Dit wordt ook wel basis patronen of conditioneringen genoemd. we hebben het leven ervaren onder bepaalde omstandigheden. Nu we geestelijk in dit transformatie tijdperk zitten, krijgen we heel veel ander (nieuwe) informatie ( we zitten en bevinden ons onder andere conditie ) welke tot andere inzichten en gedachtes leiden. Maar in het lichaam ( cellen) zitten de oude conditioneren welke op de oude overtuigingen zijn gebaseerd, onder welke impact dit op de ziel heeft gehad bepaald hoe diep het nog in iedere lichaamscel die deze informatie in zich houd aanwezig is. Er zijn meerdere manieren om deze de transformeren zodat ze niet meer actueel latend aanwezig zijn en overheersen en nog invloed uitoefenen op lichaam en geest. Nemaste

 • Beste Jorn,
  Bedankt dat je de wereld een stukje mooier en lichter maakt dmv je podcasts.
  Weer een met Marcel Messing is een cadeautje! We bekijken die meerdere keren en keer op keer blijft het prachtig en waardevol.
  Het dringt ook door in de dagelijkse bezigheden en elke keer valt er weer een kwartje.
  Bijzonder dat wij met wakkere mensen deze tijd in gaan en ons daarvan bewust zijn. Het is bizar en ook heel mooi.
  Dank je wel voor je inzet en ook een dank je wel voor al je mooie gasten.
  Stralende groet, Greanne

 • heel dankbaar om deze podcast, gedragen door Licht en Liefde, allen omarmt door de ene. Via hart echt ervaren en begrijpen, leven als water. Uit de onwetendheid komen door de diepte in te gaan, mededogen als een witte duif vergezelt ons;

 • Rond minuut 30 spreekt Marcel over het zogenaamde Montauk project.
  Ik ken dit project in een heel andere hoedanigheid via Preston Nichols en Peter Moon als een teleportatie project.
  Montauk zou op zijn beurt weer een voortvloeisel zijn uit de twee beruchte projecten: Project Rainbow en the Philidelphia experiment.
  Uit deze projecten is o.a. de Stealth techniek voortgekomen (doorontwikkeling van Tesla technologie)
  Ik snap niet waarom Marcel het verband legt tussen project Montauk en onderaardse gangen.
  Wellicht ¨nog¨ mijn kortzichtigheid? Ben toch heel benieuwd naar de uitleg van Marcel!

 • Jorn interviewt met bewonderenswaardig diep respect en kunde deze intens wijze man.
  Ik wil degene die het voorrecht en de kans aangrijpt om hiernaar te luisteren vragen om te luisteren niet alleen met je oren maar vooral met je hart.
  Want ook al begrijp je misschien mentaal niet alles, wat deze man beweegt is de diepste liefde, de liefde van de hoogste bron. Het ultieme licht.
  Persoonlijk beweegt het mij tot tranen.
  Een werkelijke tsunami aan diepe wijsheid verkregen vanuit de gedrevenheid vanuit de zuiverste kern van het hart komt tot je als je luistert met je hart.
  Jarenlange studie, gedaan vanuit gedrevenheid van de diepste connectie met de hoogste bron wordt je hier in de schoot geworpen.
  Een groots cadeau.

 • Prachtige uitzending met twee prachtige mensen in beeld, licht en liefde is wederom de boodschap.
  Waar ik erg benieuwd naar ben is waar ik nu eigenlijk in ben beland: flat earth! ik volg nu kanalen waarin wordt beweerd en bewezen dat we op een platte en stationaire aarde leven met een gesloten systeem. we kunnen niet van aarde af in fysieke vorm. daarom is mijn vraag aan jou en indirect aan Marcel, hoe denken jullie over Flat Earth en is daar ook een keer aandacht aan te besteden?
  Misschien is het universum iets van etherisch en alles wat we zien en voelen inderdaad erg aards en kunnen we alleen in het universum komen als spirituele wezens? het zijn maar gedachten…
  Groet, Frank (je doet het fantastisch)

 • Jorn, mooi om te zien hoe jij open staat voor al de wijsheid van Marcel… En andersom kan ik ook zien dat jij de intellectuele wijsheid van Marcel belichaamd (zonder al die concepten en beelden en geschiedenis nodig te hebben) op een manier waarop Marcel het niet kan…, waarschijnlijk simpel omdat jij in een tijd geboren bent waarin je al veel van de wijsheid waar Marcel over praat al geïnternaliseerd heb meegenomen vanuit het collectieve menselijke bewustzijn bij je geboorte… en vooral die je nu aan het ‘uitpakken’ bent…!. Ik kan mij voorstellen dat het voor Marcel ook heel fijn zal zijn om jou mee te maken…, naast dat je zo’n interesse hebt in zijn ‘levenswerk’ hebt, ook nog om te ervaren hoe een mens die kan zijn waar hij over spreekt… Los van of dit klopt…, wat in ik in elk geval uit mijn ervaring kan delen is dat dit wel voor mijzelf geldt…, ik wordt blij als ik jou en ook als ik Isa hoor… Valt misschien extra op omdat ik geen kinderen (en dus geen kleinkinderen) heb … Ik zie dat iets wat jullie belichamen verder gaat dan wat ik kan en dat geeft een gevoel van vreugde om te zien hoe bewustzijn zich verder ontvouwt, hoe die universum hierdoor aan het veranderen is….

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!