The Trueman Show #6 met Sietske Bergsma


21/01/2021

In deze zesde aflevering ging ik op bezoek in Enkhuizen bij niemand minder Sietske Bergsma.
Sietske is columniste, docent strafrecht van de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam geweest, strafrecht advocate geweest, heeft een eigen goedlopend YouTube kanaal genaamd bakkie met Bergsma, schrijft op haar eigen website The Fire Online en is voor mij toch wel een van de meest spraakmakende politiek deskundigen. Aan het haardvuur met wat biertjes en popcorn hebben we twee uur lang gepraat over een hoop thema’s die betrekking hebben op ons leven. Veel van deze thema’s liggen super gevoelig en mogen tegenwoordig alleen nog maar besproken worden als het binnen een bepaald narratief past. Hierdoor zie je dat deze onderwerpen vaak gemeden worden. Zonde, want zo boek je nooit vooruitgang. In dit gesprek neemt Sietske zich geen blad voor de mond en houdt absoluut geen rekening met of het antwoord wel binnen het gevoede narratief past. Precies wat we nodig hebben in deze tijd.


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!