The Trueman Show #61 Vera Helleman


08/02/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 61ste aflevering zijn we afgereisd naar Etten-Leur waar we uitgenodigd zijn door Vera Helleman om een podcast op te nemen in haar prachtige huis midden in de natuur.
Vera schrijfster van onder andere de zeer waardevolle boeken “Moeiteloos jeZelf zijn”, “De Emotie Encyclopedie” “Dualiteit is ik en mijn projectie” en “De Kracht van Autisme”. Verder is ze als trainer en ontwikkelaar verbonden aan het Emotie Expertise Centrum onderwijsinstelling voor de Emotiecoach methodiek.

Twee van Vera haar boeken zijn nu via mijn website te bestellen!

Link: https://www.jornluka.com/product-categorie/boeken/

Voor de openhaard streken wij neer om eens lekker de tijd nemen om verschillende voor mij zeer essentiële onderwerpen te bespreken. Zo bespraken we emoties en het nut ervan. Trauma’s en de verwerking ervan. Je waarheid spreken. De duisternis in je wereld en jezelf. Dualiteit en non dualiteit. De paradox van het leven en nog veel meer. Voor mij ontzettend interessante thema’s waar ik me laatste tijd veel mee bezighoud, maar ook vooral thema’s die voor mij de essentie benaderen. Essentiewerk.

Deze materie helpt mij enorm met het begrijpen van de wereld. Voor mij is dit een hele belangrijke podcast dus. Ik hoop dat het jullie ook zal helpen!

Lieve vrienden, Spotify heeft besloten heeft content te gaan censureren. Dit is iets waar ik niet langer aan wil mee werken. Ik wil Niet langer mensen naar een platform halen die zo ingaan tegen mijn normen en waarden. Daarom heb ik besloten om zelf al mijn content van de streamingplatforms te halen en het enkel nog beschikbaar te stellen via mijn website. Op YouTube ga ik nog even door, maar dit zal ook niet lang meer duren. Dit houdt in dat nu alle content te vinden is op mijn website. Zowel de audio los als de video. We werken kei hard aan de website om de ervaring zo fijn mogelijk te maken en zoveel mogelijk functionaliteiten erin te bouwen die de grote big tech platforms ook hebben. Wel betekent dit dat ons bereik kleiner zal worden. Daarmee waarderen wij het enorm als jullie de content willen delen als het met jullie resoneert. Ontzettend bedankt!


Reacties (5)

  • Weer een mooi gesprek, lieve mensen!! Ik woon in Canada en wil graag duidelijk maken wat “hoop” hier betekend. Hoop betekend dat we elkaar kunnen zien en dat we weten dat we niet alleen zijn in onze strijd en streven naar een nieuwe vrije wereld. Het betekend dat ons hart een richting heeft om onze liefde en trots op te richten. Hoop betekend, ik ben er voor jou zoals jij er ben voor mij en dat we samen staan, en opstaan voor wat het is om mens te zijn in een tijd waar het matters. Voor mannen betekend het actie te kunnen ondernemen en held te mogen zijn in een tijd waar hier grote verwarring over is geweest door the woke agenda, en waar wij als vrouwen met een warm en trots hart onze mannen mogen steunen daar ze een betere geschiedenis schrijven voor onze kinderen en kleinkinderen. Liefs & hoop vanuit Bowen Island, Canada xx

  • dankbaar voor het mogen ‘deelnemen’ aan een zeer kwetsbaar gesprek.
    in gedachten zat ik namelijk gewoon naast David op de bank .
    jullie verbinding met elkaar, het zijn met elkaar, ontroerde mij. alleen maar liefde.
    een mooie afspiegeling van hoe ik, mijn zelf, zich mag verbinden met de omgeving.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!