The Trueman Show #62 Thierry Baudet


24/02/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 61ste aflevering zijn we afgereisd naar Amsterdam.
We zijn namelijk uitgenodigd door Thierry Baudet om in zijn appartement een bord lasagne mee te eten en daarna eens rustig de tijd te nemen voor een gesprek.

Thierry heeft namelijk sinds deze week zijn nieuwe boek uit genaamd “Het coronabedrog; de globalistische machtsgreep en The Great Reset”. Hierin valt te lezen wat Thierry’s conclusies zijn welke agenda’s zich volgens hem afspelen achter het corona narratief.

Het boek is aan te schaffen via de volgende link:

https://amsterdambooks.com

Verder is het bijna precies een jaar geleden dat Thierry voor de eerste keer is verschenen in The Trueman Show. Aan het einde van dat gesprek spraken we af het gesprek nog eens over te doen na een paar maanden. Om te kijken of we allebei nog steeds hetzelfde naar de wereld keken. Dit kwam dus lekker samen.


Reacties (6)

 • For those who are willing to question if viruses really cause disease:

  TERRAIN exposes the tyrannical world pandemic hoax, built upon the flawed model of illness and disease, known as ‘Germ Theory’. This Two-part documentary explores Terrain Theory, a model for health that works in symbiosis with nature to promote wellness and healing, free of a corrupt and flawed medical paradigm.

  TERRAIN motivates and inspires viewers to understand the power and responsibility of consent.

  A special exclusive premiere screening of this much anticipated film will be livestreamed FREE in February, 2022.

  Pre- Registeration is Open Now!

  https://andrewkaufmanmd.com/terrain-the-film/

 • Dawn Lester and David Parker spent more than ten years investigating the real reasons that people become ill using an unbiased and logical approach that enabled them to follow the evidence with open minds. The results of their investigation are revealed in their ground-breaking book, What Really Makes You Ill? Why Everything You Thought You Knew About Disease is Wrong.

  https://whatreallymakesyouill.com/

 • hi ik zie 2 mooie mensen eerlijk praten en open staan voor alles ,
  thiery ik doneer al voor het FVD en ik vind je onwinkeling mooi , jorn jouw heb ik al meerdere complimenten gegeven en dat verandert nu natuurlijk niet.
  er zijn veel meer mensen die de 2de kamer niet meer kunnen aanschouwen en daar ook veel respect voor thiery dat je het toch doet.
  ik wilde wat met julie delen een youtube kanaal hibbeler productions, waar voor mij ook een nieuwe wereld open ging .
  ik wil niet zeggen dat ik alles geloof maar ik ben een heel stuk opener geworden voor andere “wappies”.
  vertouw je gevoel je geweten en geloof in de mensenlijkheid, zolang we tegen elkaar vechten zijn wij verdeeld door het gene wat ons probeert te cotroleren,
  wij zijn mensen .

 • Lieve Jorn, allereerst dank voor weer een te gekke podcast! Ik wil delen dat ik het verdriet van Thierry snap en gezien de recente ontwikkelingen (verandering van wetgeving, afpakken van onze grondrechten, juridische macht die niet meer functioneert, verdwijnen van de democratie, macht bij big techs en CEO’s) dat ik jouw optimisme over het ontstaan van binnenuit van een nieuw, liefdevol systeem best heel optimistisch vind. Dat gaat natuurlijk enorm worden tegengehouden door de machten en krachten die aan de touwtjes trekken. Deels heb je absoluut gelijk. Het is mogelijk iets nieuws op te bouwen van binnenuit want hoe anders… maar niet in deze fase. Ik geloof dat we eerst door een diep, zwart dal moeten met z’n allen. Eerst moet de grote massa gaan lijden… jammer genoeg… willen mensen in verzet komen en sterk gaan staan voor een betere, andere toekomst. Tenzij we nu massaal met z’n allen ontwaken, opstaan en gaan strijden tegen de BBB plannen! Je hebt gelijk dat hoop geen nut heeft. En wat betreft actie… ik zou niet weten hoe nu er zoveel onderdrukking plaatsvindt en machtsvertoon optreedt als je gewoon wilt demonstreren. De totalitaire staat is er. Hoe nu verder? Als mensen straks middels vaccins en AI en neuralinks en weet ik veel wat al niet, niet meer in staat zijn na te denken … ik zie het somber in. Thierry zegt zelf “ze laten ons niet naar een eigen eiland gaan”. Denk je dan echt dat ze ons een eigen scholensysteem veroorloven? En eigen gezondheidzorg? Nee natuurlijk niet! Heb je de aflevering van Corona Ausschuss niet gezien waarin de Duitse politie met groot wapen- en machtsvertoon een boerderij binnen viel omdat daar aan een klein groepje kinderen thuis les werd gegeven? Doodeng! Veel liefs.

 • Jorn, petje af. Weer een super fijne TRUEMAN-episode. Ondanks dat ik geen FVD-er meer ben, respecteer ik Thierry voor zijn inzichten en voor zijn durf. De analogie met het Asterix en Obelix verhaal vond ik treffend. Helaas… en dat was mijn reden om te kappen met FVD… heeft Thierry nog steeds niemand om zich heen die hem zo nu en dan eens flink verbaal van repliek dient. In aanloop naar de afsplitsing van JA21 (Eerdmans & Nanninga) heeft Thierry een flink scheve schaats gereden, door de coronamaatregelen af te meten aan de maatregelen van de Duitse bezetter ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Hiermee vervreemd je zelfs de trouwste Forum aanhanger. Ook al meen je dat je gelijk hebt…. dit had voorkomen kunnen worden. Een beetje “klasse” is onmisbaar. En daarom moet er een ouwe rechtspoot aan zijn zijde staan om hem voor dit soort uitglijders te behoeden. Net zoals Wilders met z’n Marokkanen-uitglijder een dergelijke steun had moeten hebben, om niet door de MSM aan het kruis genageld te worden… want juist HIJ moet weten dat het inmiddels meer om de VORM dan om de INHOUD gaat. De relatie met de WAARHEID die Thierry pretendeert kan ook aantrekkelijk verpakt worden, zonder te kwetsen. PIM FORTUYN had een strakkere boodschap, maar OOK het charisma EN de sjoege om met waardigheid het uit te dragen. Tenslotte heeft FVD voor mij afgedaan… omdat er in het partijprogram een NEXIT alleen via een volksraadpleging werd nagestreefd. Man man man…. in een decennia links-geïndoctrineerde maatschappij, via Universiteiten, via Scholen, via Politiek correcte prietpraat en via ultra dominantie linkse (MSM) media… wil Thierry een VOLKSRAADPLEGING doen om een NEXIT te legitimeren?? Dat was voor mij echt de druppel. SUCCES JORN, dank en steun vanuit TWENTE. G.

 • Team Jorn,

  Thierry Baudet in de interactie❕en de nieuwe invalshoeken ( scholen etc. )
  Visie en doelgerichte functie van je boek .

  De waarheid en het bewijs als gedachtegoed.
  ” Niet weten ” als versterkend podium #impressed

  Jorn je interesse in je bewuste gasten is
  zo bewust ZIJN #elusive #impressed

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!