The Trueman Show #63 David Stevens


03/03/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 63ste aflevering zijn we (of eigenlijk ik) afgereisd naar Arnhem.
Hier woont namelijk de man die The Trueman Show vanaf dag 1 heeft mogelijk gemaakt namelijk David Stevens. In een club onder zijn huis waar hij al jaren behoorlijk wat nachtelijke uurtjes heeft gespendeerd streken wij neer om eens goed te praten over de man achter het scherm.

David heeft al een bijzonder leven achter de rug. Zo heeft hij jarenlang in de bandjes scene gewerkt, gekampt met een drugsverslaving, bij clubs gewerkt en doet al sinds zijn 15e onderzoek naar de complotten van deze wereld en andere werelden.

We spraken over zijn bijzondere leven, over legio aan verschillende complotten, over hoe wij op elkaars pad zijn gekomen, over de afgelopen twee jaar, over zijn visie op de wereld en nog veel meer.

Ik vind David een absolute baas en ben hem zo ontzettend dankbaar voor al het werkt wat hij heeft verricht het afgelopen jaar. Zonder hem was dit allemaal niet mogelijk. We gaan nog grote en mooie dingen samen doen en ik hoop dat we dit alles met jullie allemaal mogen blijven delen!


Reacties (7)

 • Superbedankt voor een nieuwe toffe aflevering

  Ik zou het echt zo waarderen als er een soort outline bij gezet zou kunnen worden? Ik probeer een aantal dingen op te zoeken die zijn genoemd maar kan het gewoon bijna niet verstaan. Als alle boeken, complot theorieën, websites etc die worden genoemd in afleveringen eronder in tekst genoemd kunnen worden zou dat echt fantastisch zijn!

 • Mijn dank is groot voor het werk wat jullie doen!
  Het is duidelijk dat jullie een goed team zijn, ga zo door.
  Heel veel succes met het event wat life plaats gaat vinden ergens in maart, ‘k zou er graag bij willen zijn.
  Ik volg alles hier vanuit Canada.
  Liede volle groet

 • Die ‘documentaire waar David het rond 1u over heeft is ‘the lost history of earth’ van EwarAnon. Laat je niet afschrikken door de lengte, het zijn meerdere kortere delen aan elkaar geplakt.
  https://youtu.be/uDLRDYMN0bg
  Ik had nog nooit naar flath earth dingen gekeken en deze kwam voorbij in mijn algoritmes. Ik kon niet stoppen met kijken en ik kijk nooit meer hetzelfde naar de plekken waar ik ben. Het leuke is dat hij ook een paar Nederlandse gebouwen in heeft verwerkt, waaronder (heel vlug tussen meerdere foto’s door) het rijksmuseum in Amsterdam. Écht een MUST SEE

 • Wel, ronde of platte aarde. Iedere zeiler weet hoe het is.
  Ook de Feniciërs wisten het al.
  Je steekt van wal aan een kust waar naast lage zaken (bv dorp)
  ook echt hogere zaken staan (heuvel).
  Dan zie je eerst het dorp verdwijnen.
  De heuvel pas veel later.
  Zo simpel.
  Leer zeilen.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!