The Trueman Show #64 Koen Margo


17/03/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 64ste aflevering zijn we afgereisd naar Izegemen in West-Vlaanderen in België.
We zijn namelijk uitgenodigd door Koen Margo die hier zijn praktijk heeft.

Koen is Aethiopaat. Een term die hij zelf heeft bedacht omdat hij wat hij doet niet vindt passen in de bestaande hokjes. Hij heeft namelijk een onwijs holistische kijk op on andere gezondheid, ziekte en herstel en op geheel eigen wijze begeleidt hij zijn cliënten dan ook door het proces van ziekte heen, wat voor een groot deel neerkomt op zelf verantwoordelijkheid nemen over alle facetten in je leven.

We spraken over een breed scala aan onderwerpen. Zo spraken we over slachtofferschap en de rol daarvan op je gezondheid, wat kanker nou echt is volgens Koen en wat we daar aan kunnen doen, zijn spirituele kijk op het leven, trauma’s, reïncarnatie, kwantumfysica, maar ook spraken we over het niet bestaan van virussen, maar vooral ook wat ons dan wel ziek maakte en wat ziekte eigenlijk is. Volgens hem is ziekte niets ergs, maar iets heel moois omdat het je helpt groeien. Het helpt je loslaten. Een compleet andere benadering van ziekte en heling dan wat ons geleerd wordt door de “reguliere” geneeskunde. Een benadering die eigenlijk alles verandert.

Voor mij is dit een van de meest complete podcasts van de afgelopen tijd. Eentje die bij mij gedurende het gesprek al zo hard resoneerde. En eentje waarvan ik denk dat het ons heel veel inzichten kan geven in hoe wij in elkaar steken.

Lieve vrienden, onlangs heb ik besloten al mijn content van Spotify te halen omdat ook zij begonnen te censureren. Vorige week is ook de podcast met David Stevens van YouTube verwijderd. Wederom dus censuur. Nog een strike en mijn kanaal zal in zijn geheel verwijderd worden. Naar alle waarschijnlijk zal ik zowel de gehele video als de gehele audio enkel nog op mijn website plaatsen. Ik zal samenvattingen of korte clips nog op YouTube plaatsen, maar voor het geheel zal je dus mijn website moeten bezoeken. Delen van mijn content wordt dus extra belangrijk zodat het bij de juiste mensen terecht komt. Schrijf je ook in voor mijn nieuwsbrief (kan op mijn website) en blijf zo op de hoogte als er nu een nieuwe aflevering online komt!


Reacties (19)

 • Herstellende van een intense kankerbehandeling ( operatie en vervolgens chemo met bestraling) herken ik enorm veel van wat hier wordt verteld ( ook verder dan alleen mbt kanker) Ik wilde de behandeling eigenlijk niet maar voelde me oa teveel alleen staan hierin om dat door te zetten. Er waren veel twijfels. Er werd veel druk uit geoefend vanuit de omgeving het wel te doen. ( anders ga je dood en; je kan het aan) Ik besloot toe te geven. Mentaal had ik zeer veel steun nodig van de omgeving om niet af te haken. Ook omdat de tumor zich bevond in een getraumatiseerd deel van mijn lichaam. Daar werd wel alle moeite voor gedaan, wat ik heel bijzonder vond. Het meegaan in wat voorgeschreven was leverde op dat ik van alle kanten zoveel mogelijk werd gesteund. Gaandeweg bleek het fysiek onmogelijk wat was voorgeschreven aan behandeling vol te houden. Mijn lichaam gaf t op ( vernietiging van de bloedcellen en langdurige heftige diarree) Door zelf opnieuw in te grijpen en in dringend gesprek te gaan hierover met de artsen viel de chemo met bijbehorende ondersteundende medicatie af en kwam ik er weer wat bovenop. Wel is er een nieuwe aandoening hierdoor ontstaan ws door de bestraling. In precies dezelfde tijd dat ik dit doormaakte ontstond het lCoronaverhaal met de lockdowns en maatregelen en was fysieke hulp en contact met mensen ( ook medisch) moeilijk. Daardoor werd voor mij ook het verwerken van wat er allemaal los kwam moeilijk. Het is echt een zoektocht waarbij ik in het begin meermaals mijn gevoel opzij heb gezet en weer terug heb geprobeerd op te pakken. Mijn lichaam bleek vaak toch zeer precieze signalen aan te geven van wat het wel en niet gunstig vond..Dat benoemden de artsen vaak als atypisch. Of zeldzaam. Of soms zelfs onmogelijk. Daardoor paste ik niet in het protocol, waardoor er onzekerheid ontstond over de aanpak. Ik zie nu de kwestie van het perspectief ( de vaas) heel helder. En dat ik mij in een ander perspectief heb gezet dan echt vanbinnen leefde, mede om de hulp om me heen te kunnen waarborgen. Een grote angst eigenlijk om alleen te komen te staan en twijfels over het al dan niet te gaan redden.. ( of dat nu werkelijk zou gebeuren of niet, dat is maar de vraag) En schaamte over anders zijn, anders ervaren..de vraag: wie is hier nu gek kwam vaak op ..
  Ondanks alles heeft dit hele proces in combinatie met Corona en het medische systeem dat ook in dit opzicht zeer zichtbaar werd in haar beperkingen, me echt doen beseffen hoe ik de wereld waarneem, mijn lichaam beleef en hoe veel invloed de algemene consensus op me heeft als er een diepe angst opsteekt. De ‘veiligheid’ die dat dan lijkt te bieden weerhield me regelmatig ervan mijn standpunt toch grotendeels vast te houden en door te pakken . Dit is natuurlijk maar zeer in het kort wat er over te zeggen valt, maar ik wilde dit toch graag delen. Zeer waardevol voor mij deze uitzending. Het sluit enorm aan bij hoe ik het nu aanvoel. Veel dank. Van jullie allebei! Ik hoor graag meer! hierover.

 • Veel eye openers op verschillende vlakken; prachtig compleet gesprek en weer handvaten voor mezelf om dieper te kijken. Super bedankt allebei!!
  Christina von Dreien staat als het goed is ook op de ‘lijst’ ; ik ben heel benieuwd wanneer zij mag spreken met jou Jorn; wellicht als je met de taal ‘klaar’ bent zoals jij hebt gezegd.
  Ben heel erg benieuwd.

 • Bedankt, heel mooi allemaal.

  IDD, genezing ligt “geestelijk … alle ziektes beginnen in het kwantum of etherisch veld…. geestelijk veld…

  … Afvalstoffen die naar buiten willen… = allergieën……

  Niet alleen “stoffen” maar ook het “giftig denken” waar de mensen niet bewust van kunnen zijn, dit is in vele gevallen nog het ergste aspect in de mens waardoor de mens ziek kan worden, o.a. bv..jaloersheid / nijd / haat / wraak ideeên enz…..

  **

 • Wedergeboorte …Ik ging door mijn wedergeboorte door dood te gaan en onmiddellijk terug te komen, velen noemen dit “bijna doodservaring”… velen gaan door te tunnel tot dat “licht” (dat in feite helemaal geen licht is) en keerden terug… ik ging voorbij die tunnel…Nu, zo’n 40 jaar geleden….. en .. zie vervolg..

 • …….. en later kreeg ik de gave om mensen te helpen naar die wedergeboorte of “Ware Verlichting” mogen doorleven, dit via de enige ECHTE TM + Transcendente Meditatie..r gekrijgen zonder er om te vragen/ zonder drugs of seks enz… héél gewoon, voorbij het ego…

 • OEI, “Sorry, Lieve Heer Koen,

  “De Kracht”” gaan vergelijken met seks, neen, hier ga ik helemaal niet mee akkoord, geen wonder dat al die mannen willen dat hun seksding gaat staan en met het ouder worden of door de spuit … zie vervolg ..

 • Vervolg : en soms ongelooflijk vuile vieze handelingen volgen, daarom dat pedofielen kinderen aantrekkelijk vinden omdat die kinderen hoog energetisch zijn… idem bij sommige vrouwen…
  Waarom zijn gay’s zo hoog seksueel actief ? Mannen onder elkaar zijn hoog seksueel geaard. Tot moorden toe tijdens hun seks fuiven ? Zie die gay parades = één en al seks show… is dit “DE KRACHT”… neen, dit zijn helemaal geen krachtige mannen maar eerder mietjes, nietwaar ?

 • Einstein:
  Einstein of Tesla hadden het begrepen ……(ik zeg “of” omdat de ene beweren dat het Einstein was en de andere zeggen Tesla, ik denk eerder Tesla daar het zou niet de eerste keer zijn dat de “denkende uitverkorenen” stelen van andere..)

  DIT via..

  E= mc2 .

  Dit houdt in dat de c de constante is om mee te rekenen.
  De c is in dit geval de lichtsnelheid.
  Dit houdt in dat alle wetten zich verhouden tot de snelheid waarop wij het licht waarnemen (tijd).
  De lichtsnelheid is de golflengte van onze waarneming.
  Al onze waarnemingen berusten op tijd-ruimte en zijn dmv (door middel van) evolutie ontwikkeld om onderscheid te maken in deze ‘etherische soep’.

  De dimensies van onze waarnemingen, zijn tijd en ruimte.

  En toen het er volgens Einstein of Tesla voor het eerst erop begon te lijken dat er een oneindigheid aan tijd en ruimte is, betekende dit dat alle waardes binnen dit systeem relatief zijn en naderen tot 0…..

  O

  NUL = het NIETS………….= oneindigheid !

  Dat “niets” van waaruit “ALLES” kan ontstaan !

  “Het Grote Geheim” in het UNIVERSUM….

  HIER LIGT DE “WARE KRACHT”

  ****

 • ****

  Neen, wij zijn niet “enkel en alleen energie”, sorry … er is VEEL MEER dan dit !

  ***

  IDD, kom op VOOR kanker !… meld ik reeds meer dan 20 jaar binnen alle sociale media…

  ***

  3 lichamen en het allerbelangrijkste lichaam = het etherische… ‘geen materie’…

  Nikola Tesla
  De dag dat de wetenschap niet-fysieke verschijnselen begint te bestuderen, zullen ze in één decennium meer vooruitgang boeken dan in alle voorgaande eeuwen van hun bestaan.

  Mensen genezen zonder pilletjes = materie….

  Mensen geestelijk genezen en het lichaam volgt, automatisch synchronisch..

  .***** (de ggz of psy’s maken ook mensen ziek)……

  Onze wedergebroorte mogen doorleven = doorheen het Kosmisch bewust zijn leven … doorheen het “geheel” van alles en we beginnen alles en iedereen te begrijpen… inbegrepen ons Zelf…

  Jezus / Boeddha / Kosmisch bewust ZIJN…

  Vertaling Boeddha = een Verlicht mens… (de Boeddhisten zijn dit niet, ze verkopen een valse TM, zoals zo velen trouwens…)

  ***

  U zegt : “..Wie meer Spiritueel is maakt meer kans op genezen”….

  Opgelet, hedendaags worden héél veel mensen hoog Spiritueel misleid door zware Fake Spiritualiteit vooral van de Re-set / illuminati !!!

  Zware Fake Spiritualiteiten die de mensen opnieuw verder ziek maken….en dit reeds eeeeeeeeuwen ver…

  De mensen blijven die eeuwige bedelende zoekenden…

  ***

  Erfelijkheid zijn de gedachten die wij hebben overgenomen van ouders / familie / omgeving / overheden / Godsdiensten / sekten enz..

  ***

  Doe zo verder…. je bent héél goed op weg… ik hoop dat héél veel mensen mogen beginnen deze wegen nemen, DE weg naar hun “Ware Kracht” = hun “Ware Zelf” mogen terug vinden..

  WELKOM allemaal..

  ***

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!