The Trueman Show #68 Ard Pisa


14/04/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 68ste aflevering zijn we afgereisd naar Lelystad.
We zijn uitgenodigd door Ard Pisa om eens goed de tijd te nemen over veel verschillende onwijs boeiende thema’s.

Ard is auteur (zo schreef hij o.a. “Wat Angelina niet wist over kanker”, waar hij flink wat mee heeft losgemaakt), gezondheidsonderzoeker, leefstijl coach en docent en hij geeft lezingen over piramides, vrije energie en hunebedden en nog veel meer.

Als jullie Ard willen volgen kan dat op zijn Telegramkanaal of zijn website. Links:

https://t.me/+pasZw3Ptl7wyYWFk
www.inspiration4you.nl

Veel uiteenlopende, maar zeer interessante onderwerpen zijn voorbijgekomen in dit gesprek. Zo hadden we het over ziekte en de oorzaak ervan, wetenschap, spiritualiteit. Maar ook over de piramides en hun echte oorsprong, oude beschavingen, Atlantis, Tesla en vrije energie, hunebedden en nog veel meer. Thema’s waar ik al een tijdlang podcasts over wil maken omdat ik het zelf onwijs interessant vind om verschillende theorieën over ons ontstaan en bestaan te weten te komen. Mochten jullie nog meer interessante gasten weten, hoor ik dat natuurlijk graag.

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. Dit totdat mijn website helemaal klaar is om alle bezoekers te dragen. Daarna zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen. Mochten jullie ergens tegen aanlopen of nog tips hebben, stuur het dan naar info@jornluka.com. Wordt gewaardeerd!


Reacties (8)

 • Fijne show weer! Gekeken via de site, op mobiel, werkt perfect.
  Een vraag over de waterfilter systemen. Ik heb zelf een Berkey gekocht maar die voegt niets toe. Willen jullie delen wat jullie gebruiken of waar we deze (informatie) kunnen vinden?

  Groeten Henk!

 • Mooie aflevering weer. Maar even: “de piramide uit Bosnië is 34 duizend jaar oud”. Ok, hoe weet je dat? En nu wordt het interessant want er wordt wel vaker wat geslingerd met jaartallen zoals hoe oude de aarde is, hoe oud een skelet is of whatever. Ik ken maar 1 manier (wellicht een gat in mijn kennis?): Carbon dating. Hoe betrouwbaar is carbon dating? 😉 https://youtu.be/TVuVYnHRuig

 • Goede aflevering, heel boeiende woorden en gedachten! Echter blokkeerd er iets in me, en ik geloof dat dit bij Jorn ook gebeurd, wanneer Ard begint over de aarde die als een malle door de ruimte zou vliegen. Ik hoopte zo op de vraag vanuit Jorn, ‘maar hoe kan het zijn dat we sterrenbeelden het zelfde zien als we nooit meer op de zelfde plek zijn dan waar we waren toen we ze eerder zagen?’
  Ook hoop ik dat we de piramides in Bosnië niet kaal plukken, het is naief om te denken dat we als mensheid of zelfs op persoonlijk niveau hierdoor ontwikkelen. We hebben het in Egypte en Mexico ook al verprutst op die manier. Het is goed mogelijk dat dat bos daar ook lekker gaat op die energie, waarom zouden we dat bos lastig vallen met ons ongeduldig gehannes.

  Anyway. Jorn, het allerbeste! Zelfs door je gepiel aan de microfoon tijdens de gesprekken waardeer ik je meer, je straalt leergierigheid en oprechtheid uit. Klasse en bedankt!
  Hartegroet

 • Bijzondere uitzending, heb er van genoten en meerdere keren beluisterd. Zit wel met iets.

  #DTV. In de podcast wordt gesproken dat quarts voor 100% uit X & 50% uit Y bestaat.
  Ik snap die uitleg niet en zou dat graag opgehelderd hebben. Omdat iets m.i. Uit X&Y
  bestaat en dat is dan 100%. Hoe heeft Ard dit bedoelt?

 • Hallo Jorn en de rest van je team,
  Allereerst heel erg bedankt voor het maken van de prachtige podcasts. Echt Fantastisch!
  Erg mooi dat jullie zulke inspirerende mensen mogen ontmoeten die op jullie pad komen en via deze weg (indirect) ook op mijn pad. Super bedankt daarvoor.
  Zoals jij vaak zegt “Deze voel ik echt” zo ervaar ik het ook. Doen wat je gevoel je ingeeft.

  Jullie tipten ook even het water en waterfilters aan. Er zijn zoveel apparaten op de markt en ik heb de indruk dat er ook veel nepperij bij zit.
  Met name het stukje van het opnieuw vitaliseren van het water. Er voor zorgen dat het weer in de juiste trilling komt. Daar zou ik heel graag meer info over willen vergaren.
  Hebben jullie hier meer info over waar ik kan zoeken?

 • Hallo Jorn/Ard,
  Interessant interview, wederom.
  Ik heb veel waardering voor jullie manier van ‘waarheidsbevinding’.
  We kijken regelmatig naar de trueman show, blckbx.tv; complotmedia.nl; gezondverstand, en aanverwante media.
  Maar even ‘n vraag over deze uitzending met Ard Pisa.
  Ergens komt een jonge innovator uit Mozambique langs in het gesprek.
  (film: Thrive II van de familie Campbell) die vrije energie uit de ether plukt.
  ‘ n Hele leuke vent. Zijn geldschieter kwam ook aan het woord
  (onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen).
  Bizar!
  Over wie hebben jullie het? Waar zijn je vervolgvragen?
  En Ard heeft het op ‘n gegeven moment over het sinds 1988 ‘bij wet verboden’
  onderzoek doen bij de hunebedden. Hoe zit dat? Welke wet is dat?
  Ik lees graag je antwoord.
  Vriendelijke groet
  Rob ten Brink

 • Hallo,

  Heel sterke en frisse aflevering met Ard. Alleen voel je dat hij op vlak van platte aarde nog analphabeet is … werkpuntje 🙂
  Z’n uitspraak: ‘ voor mij is het logisch te denken dat de aarde een bol is’ is 100% gebaseerd op programmatie. Jammer dat hij dit nog niet kan doorzien.
  Voor de rest ga ik 2x integraal naar deze sessie luisteren, thxs.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!