The Trueman Show #69 Ronald Bernard


21/04/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 69ste aflevering streken wij neer bij Oker bij Op Hodenpijl wat inmiddels wel uitgroeit tot een thuisbasis van The Trueman Show.
Ditmaal zaten we samen de veelbesproken Ronald Benard.

Ronald is onder andere ex bankster (zoals hij het zelf noemt), oprichter van United People Foundation, B of Joy. Hij is vooral bekend geworden met zijn bekentenissen van de werkzaamheden uit zijn vorige leven, die volgens eigen zeggen bestonden uit geldstromen beheren van de top van top van de wereldwijde machtselite.

In dit drie uur durende gesprek zijn veel onderwerpen de revue gepasseerd. Ronald heeft ruim de tijd genomen om alles wat hij heeft meegemaakt uit te leggen en hoe dat voor hem is geweest en wat hij ervan geleerd heeft. Ook heeft hij het over de “nieuwe wereld” en hoe deze eruit zou kunnen zien, maar vooral ook wat daarvoor nodig is. Voor hem komt alles telkens terug op het financiële systeem, dat is namelijk volgens hem hetgeen wat ons “slaaf” houdt.

Websites waar je Ronald zijn manifestaties kunt zien:

https://unitedpeople-foundation.org/movement-nl
https://unitedpeople-foundation.org/ura-nl
https://deblijeb.nll

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. Dit totdat mijn website helemaal klaar is om alle bezoekers te dragen. Daarna zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen. Mochten jullie ergens tegen aanlopen of nog tips hebben, stuur het dan naar info@jornluka.com. Wordt gewaardeerd!


Reacties (6)

 • Bedankt voor deze Podcast, voor mij de passende visie en met een praktisch einde waarmee ik verder kan! In mijn beroep als osteopaat wordt ik dagelijks geconfronteerd met patiënten die door te weinig ontwikkelde lichaamstaal en zelfliefde hun gezondheid zijn kwijtgeraakt. Schaduwwerk en bewustwording is essentieel en dit vanuit liefde. Succes verder!! Hanco

 • Mooi gesprek weer. Jammer dat Ronald Bernard niet aangeeft hoeveel mensen zich inmiddels hebben aangesloten bij dat ECS systeem. In het gesprek met Erik Boomsma van 30 maart heeft hij het ook over dit systeem gehad en je zou denken dat 10.000 mensen wereldwijd toch met een groot gemak haalbaar is?

 • Ik begon lekker aan de podcast en was zeker van plan tot het einde te gaan luisteren. Totdat hij begon over Dynamo!!!!!!!!!! Kom op zeg! je ziet in diverse filmpjes hoe hij zijn trucs uitvoert. Totaal niets bijzonders en een leuk trucje. Maar om nou te gaan beweren dat het heel buitengewoon is wat hij daar doet en daar dus echt in geloven?!!! nee…… ik ben toen gelijk afgehaakt omdat ik de rest nu ook niet serieus meer kan nemen. The New Magicians???!!! Bespottelijk dit. 37:29 min Spelen met de elementen…hahahahaha
  Niemand anders dit opgevallen? Nee?

 • Ronald geeft met Dynamo aan in hoeverre je de gekkigheid ervaart waar ze toe in staat zijn waar een gewoon mens niet toe in staat is. Van wat Billy Corgan in de Howerd Stern Show verteld over shapeshiften tot gleanen. Gleaning is dat zij kunnen zien wat jij ziet zoals bij een first person shooter. Eenmaal in contact weten ze precies wat je die dag gedaan hebt, ook al zitten ze aan de andere kant van de wereld. Voordat je wat wil typen of zeggen krijg je het antwoord al. Of wat jouw vrouw aan het kopen is in IKEA lol. Ten eerste zijn ze anders en wanneer ze voor het eerst met die gekkigheid komen wordt je echt bang en staat je wereld op zn kop. Mensen fokken paarden, honden, maken soorten tulpen, clonen schapen en maken kindjes in een reageerbuis. Dat deden die lui boven en niet alleen zij. Daarom verschillende bloedlijnen die niet competible zijn. Krijg je miskramen van en de traits worden minder. Dus ook hun powers zeg maar. Ik werd beschouwd als familie door een soort die hier al waren ivm mijn bloedsoort. RH negatief met een gemiddelde lichaamstemperatuur van 33 graden. Dat haden zij geregeld volgens hun 5000 jaar geleden om de evolutie te versnellen en die van Billy Corgan hoorde bij hun. Ja, ze gaan gewoon naar de Walmart lol. Nu geen contact meer. Maar ze hebben geen gps nodig om mij te traceren zeg maar. Trouwens voor veel mensen is dit helemaal niet nieuw.

 • Sorry Rob,
  Uit zijn gesprek hoor ik duidelijk zijn verwondering voor deze trucs en hij zegt dat niemand hier iets van begrijpt en/of uit kan leggen. “Ik heb mij erin verdiept” zegt ie nog? Nou niet dus, er zijn diverse uitgelegde trucs van Dynamo op internet en ook dus die trucs die hij naar voren haalde. Dus, ik wil maar even zeggen. Het zijn gewoon trucs en dat is helemaal niet erg. Maar als Dynamo ook nog eens gaat liegen over het feit dat er geen acteurs worden gebruikt en dat zogezegd de camera’s onpartijdig zijn, dan zakt bij mij de broek helemaal op de enkels. Filmen vanuit een bepaalde hoek ipv een algehele shoot is ook een manier om een truc te verdoezelen voor de kijker.
  Maar hé, ik heb het hier alleen over het gedeelte van Dynamo wat mij dus duidelijk raakt/stoort en niet over alles daar omheen. Laat dat wel wezen.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!