The Trueman Show #71 Roy Martina


05/05/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 71ste aflevering streken wij neer in de prachtige pastoriekamer bij Op Hodenpijl.
We spraken namelijk af met Roy Martina en sinds hij op verschillende plekken op de wereld woont, waar Nederland er niet een van is, was het aan mij om een locatie te vinden. Gelukkig was Op Hodenpijl bereid voor mij deze prachtige ruimte te reserveren.

Roy heeft al een ongelooflijk veelzijdig leven achter de rug. Zo is hij arts en heeft hij zich gespecialiseerd in verschillende disciplines. In die hoedanigheid heeft hij veel mensen succesvol mogen behandelen. Als arts heeft hij een compleet andere kijk op ziekte en gezondheid dan het “reguliere” circuit, iets wat voor veel hobbels heeft gezorgd. Verder is hij auteur van 88 boeken, met name over gezondheid, mindset en spiritualiteit en geeft hij over de hele wereld lezingen over de eerdergenoemde thema’s. Genoeg te bespreken dus.

Zo spraken we over zijn kijk op gezondheid. Wat veroorzaakt nou echt ziekten (zoals bijv kanker)? En wat kun je eraan doen om beter te worden of zelfs om het te voorkomen? We spraken over wat God is voor Roy. Over Kwantumfysica. Over wat spiritualiteit voor hem inhoudt. De rol van geld. Manifesteren en “the law of attraction”. Onze nabije toekomst en de rol van buitenaards leven en nog veel meel interessante thema’s.

Voor mij was dit een waardevol gesprek omdat veel van de theorieën die Roy beschrijft, heb ik in de praktijk mogen meemaken. Momenten die mij zoveel hebben gebracht en waarvan ik hoop dat vele mensen het ook mogen ervaren. Hopelijk inspireert het mensen om ook het leven te creëren wat zij graag zouden willen.

Vond je deze podcast tof? Je doet mij een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! Zeker nu de rol van big tech voor The Trueman Show steeds kleiner wordt en we het steeds meer zelf moeten gaan doen. LOVE

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. We zijn bezig met grote aanpassingen voor de website. Als deze gedaan zijn zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen, met enkel nog teasers op YouTube. Mijn website wordt nu helemaal klaargestoomd voor het vertrek van YouTube. Mochten jullie nog tips hebben, graag, mail dan naar info@jornluka.com.


Reactie

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!