The Trueman Show #72 Marcel Messing LIVE


12/05/2022

Video stream

Audio stream

De 72ste aflevering is (wederom) een hele speciale. Deze is namelijk weer opgenomen bij Op Hodenpijl tijdens weer een editie van That’s the Spirit LIVE. Ditmaal met niemand minder dan de eindbaas Marcel Messing.

Dit is inmiddels de vierde keer dat Marcel in The Trueman Show verschijnt. En iedere keer heeft de man weer een bijzondere boodschap. Zo nu ook deze keer.

Zo spraken we over onder andere de diepere laag onder wat er speelt in Ukraine. We spraken over Elon Musk en zijn echte plannen. Over Tesla, vrije energie en over wat er potentieel vanuit daar mogelijk is. Archontische krachten en hoe veilig van hen te blijven. Over wat ons te wachten staat. Over de val van reïncarnatie. Maar vooral over de spirituele oorlog waar wij ons in begeven en hoe het licht zal zegevieren.

Ik ben onwijs dankbaar voor mijn band met Marcel en dat hij zijn kennis keer op keer bij ons wil komen overdragen. Deze ontmoeting bij Op Hodenpijl is een van de laatste keren dat hij fysiek voor zoveel mensen zal spreken. Ik zeg een van de laatste keren want er komt nog iets heel groots en bijzonders aan. Hierover later meer, maar ik hoop hier velen van jullie te zien! Zet 28 september maar alvast groot in jullie agenda!

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. Dit totdat mijn website helemaal klaar is om alle bezoekers te dragen. Daarna zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen. Mijn website wordt nu helemaal klaargestoomd voor het vertrek van YouTube. Mochten jullie nog tips hebben, graag, mail dan naar info@jornluka.com.


Reacties (3)

 • Alchemie betekent volgens mij “Uit Egypte”. Egypte heette vroeger Kemmet.
  Verder ben ik niet zo van de aliens. De Alchemisten hebben het over de 4 werelden: Assiah, Yetzirah, Atziluth en Briah. Daar leven de ‘aliens’ in (tenminste dat is de theorie die ik geloof). Maargoed ik ben een geocentrist, dus ik zal wel gek zijn. 🙂

 • Wederom een indrukwekkend verhaal maar toch wringt er bij mij iets.
  Betreffende Rusland en Poetin verbaast het mij dat hr Messing toch voor een belangrijk deel meegaat met het main stream verhaal: Poetin streeft naar een groot Russisch rijk.
  Ik vraag mij af waar hij dit op baseert. Mogelijk op de opmerking die Poetin eens heeft geplaatst dat de val van de muur een van de grootste rampen is geweest dat Rusland is overkomen. Dat kan niet ontkend worden, na 70 jaar communisme, waarin zowat alles door de staat werd geregeld, werd het Russische volk op een uiterst wrede manier geconfronteerd met de duisterste vorm van westers kapitalisme. Toen Poetin de leiding van het grootste land ter wereld van de chronisch dronken Jeltsin overnam stond hij voor de enorme taak om het vrijwel failliete land, dat ruim 8 jaar geleden had onder de plunderingen van Russische maffia en westerse roofkapitalisten, weer gezond te maken.
  De wederopbouw van Rusland werd niet in dank afgenomen door haar natuurlijke vijand de VS die met steun van EU en NAVO sluipende en steeds heftigere haatcampagnes tegen Poetin opzette.
  Wat men ook moet realiseren is dat er al decennia plannen liggen om het grote Rusland op te delen in meerdere landen, die natuurlijk nauwe economische en politieke banden met de VS zullen moeten onderhouden. De Russische regering weet dit natuurlijk ook en voelt zich dan ook terecht continu bedreigd bij al die acties van de NAVO (lees: VS) dicht bij de Russische grenzen.
  Diplomatie heeft niet gewerkt, elk voorstel vanuit Rusland werd van tafel geveegd, de provocaties jegens Rusland gingen door.
  De gewelddadige staatsgreep van februari 2014 in Oekraïne (meer dan 100 doden), de Amerikaanse bemoeienis met het vormen van een nieuwe regering (Nuland: “Fuck the EU”), het openlijke vertoon van neo-nazi’s, de verheerlijking van de WW2 oorlogsmisdadiger Stefan Bandera, de slachting onder de Russisch taligen in het oosten van Oekraïne in de jaren na de staatsgreep (zeker 14 000 doden) waren geen redenen voor de westerse regeringen en media om Oekraïne kritisch te benaderen.
  Deze oorlog is niet het gevolg van een vermeende obsessie van Poetin om een groot Russisch rijk op te zetten, het is een verdediging van de Russische soevereiniteit, er was geen andere optie meer. Niets doen, (praten, diplomatie, was uitgeput) zou het einde in de nabije toekomst van Rusland hebben betekend.
  Misschien is het goed dat Marcel Messing eens met Karel van Wolveren en Kees van der Pijl gaat praten om zich wat te laten bijpraten over de diepere achtergronden van dit conflict.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!