The Trueman Show #74 Astrid van Pluuren


26/05/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 74ste aflevering zijn we afgereisd naar Didam. Hier staat het huis en kantoor van Astrid van Pluuren en haar partner Jarno Tiethoff.

Astrid is auteur en – zoals ze zelf zegt – adviseur voor verandering. Jarno is auteur en healer en energetisch expert. Samen schreven zij de boeken “Je Wil” en “Je Zijn”.

Het gesprek vond met Astrid. Samen spraken we over de totstandkoming van de boeken maar vooral bespraken we de inhoud. Deze is namelijk onwijs interessant. Mijn eigen interpretatie van de boeken luidt als volgt: Het boek “Je Zijn” probeert je middels een goed verhaal en onwijs praktische tips dichter bij je kern te krijgen. Want hoe dichter je bij je kern staat, hoe minder makkelijk je te manipuleren bent, hoe minder je in angst leeft, hoe meer je leeft vanuit vertrouwen en hoe makkelijker je daadwerkelijke levensdoelen zult achterhalen. Vanuit daar wordt veel makkelijker om deze doelen te manifesteren. En dat komt goed uit, want hoe je dat het beste voor elkaar krijgt staat weer beschreven in het boekje “Je Wil”.

Beide boeken zijn vanaf te verkrijgen via mijn website voor de liefhebber:

https://www.jornluka.com/product-categorie/boeken/

Deze onderwerpen voelen voor mij als erg belangrijk. Daarom bespreek ik ze ook graag in The Trueman Show. Ik zie hoeveel mensen strugglen met het leven, zeker nu alles beklemmender en onzekerder wordt. Ik geloof dat hoe dichter jij bij je kern komt, hoe makkelijker alles wordt. Niet dat je geen weerstand meer zult ervaren, die ervaar je juist misschien wel harder. Maar je zult je er niet meer door uit het veld laten slaan, want jij voelt dat het juist is. Er zijn veel verschillende manieren hoe je hierbij uit kan komen, en deze onderzoek ik dan ook graag. Dit gesprek en de boeken bieden je een bepaalde invalshoek hoe je hierbij kunt uitkomen. Zo hoop ik dat ieder gesprek weer een nieuw licht zal schijnen op het verhaal. Zodat de delen die resoneren tijdens een gesprek blijven hangen en ieder een weg zal vinden die het beste bij hem of haar past.

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. Dit totdat mijn website helemaal klaar is om alle bezoekers te dragen. Daarna zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen. Mijn website wordt nu helemaal klaargestoomd voor het vertrek van YouTube. Mochten jullie nog tips hebben, graag, mail dan naar info@jornluka.com.


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!