The Trueman Show #75 Frans Heslinga


02/06/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 75ste aflevering zijn we afgereisd naar Almere, naar de woning van Frans Heslinga. Met een heerlijk uitzicht over het strand en de kitesurfers namen we ruim de tijd om een aantal zeer controversiële onderwerpen te bespreken.

Frans is public speaker, eventorganisator en onderzoeker. Zijn hoofdonderwerpen zijn het ontstaan van de aarde en daarmee ook de vorm van de aarde, en Tartaria.

We bespraken dan ook uitgebreid Frans zijn visie op deze thema’s. Zo kwamen daarin ook weer de Annunaki voorbij, uiteraard de platte aarde theorie uitgelegd, de ijsmuur die rondom de aarde zou liggen, de rol van NASA in dit verhaal, het gigantisme, maar dus ook Tartaria, de beschaving die volgens Frans en een steeds groter wordende groep mensen, heeft geleefd tot zo een 150 jaar geleden. Een beschaving die gebruik maakte van vrije energie en in vele opzichten een stuk verder was dan wij nu zijn.

Het duurde even maar uiteindelijk moesten deze onderwerpen natuurlijk een keer aan bod komen. Ik wil graag naar zoveel mogelijk thema’s een open blik houden. Alles kan, niets is onmogelijk. Per thema kijken wat goed voelt en wat er resoneert. Daarom vind ik het belangrijk om geen enkel thema uit de weg te gaan.

Ik heb besloten om voorlopig de podcasts die naar alle waarschijnlijkheid niet gecensureerd gaan worden zowel op YouTube als op mijn website te plaatsen. Dit totdat mijn website helemaal klaar is om alle bezoekers te dragen. Daarna zullen we alles enkel nog op mijn website plaatsen. Mijn website wordt nu helemaal klaargestoomd voor het vertrek van YouTube. Mochten jullie nog tips hebben, graag, mail dan naar info@jornluka.com.


Reacties (5)

 • Wat een gave podcast!! echt alles resoneerde met me omdat ik weet dat we in een leugen leven en dat we veel meer kunnen dan dat we denken doen geloven!!

  Ik hoop dat je nog een keer een 2e deel gaat maken of live dit was echt mega boeiend!!

  Drankje wel Jorn en France voor het maken van deze podcast.

 • Is goed om deze controversiële gedachten eens te horen. Maar voor mij zijn er teveel tegenspraken en denk fouten. Alle piloten weten dat de aarde plat is maar durven dat alleen toe te geven na pensionering…….echt?

 • Beste Jorn en Frans,

  Een bijzonder gesprek.
  Als alle hemellichamen sferisch zijn, waarom zou de aarde dan plat zijn?
  Ook begrijp ik niet hoe de zon en maan haar rondjes kunnen draaien op deze voorgestelde platte schijf?
  Welke krachten zorgen dan voor het opheffen van de optredende centripetale versnelling.
  Ik begrijp niet hoe het krachtenspel tussen de verschillende hemellichamen er in een dergelijke configuratie uit zouden zien.
  Ik hou voorlopig toch vast aan het aantoonbare corioliseffect en aan het feit dat de natuur altijd streeft naar de weg van de minste weerstand.
  En dat is vooralsnog een bol en niet een platte schijf.

  Groetjes,

  Rob

 • Mateloos interessant! Dit gaat boven mijn voorstellingsvermogen, vooral ook doordat ik zo geprogrammeerd ben om het aangeleerde verhaal van de aardbol te geloven. Telkens als ik iets nieuws hoorde met aannemelijke onderbouwing dacht ik “dit kan toch niet waar zijn?”
  Ik heb de podcast al twee keer beluisterd om het goed te kunnen snappen.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!