The Trueman Show #78 Evi Michelle Maalcke


23/06/2022

Video stream

Audio stream

We zijn weer terug in Nederland. Vol nieuwe energie en nieuwe plannen voor The Trueman Show. Hierover zullen we snel meer over delen.

Terug in Nederland dus. Ditmaal nemen we op in de prachtige serre bij onze vrienden van Op Hodenpijl. Dit doen we omdat onze gast van vandaag, Evi Michelle Maalcke, momenteel in Spanje woont en dus geen vast woonadres in Nederland heeft.

Evi is een hele speciale gast die met haar 23 jaar al zoveel heeft meegemaakt en zo ontzettend bewust in het leven staat. Zo is er bij Evi op een 19-jarige leeftijd na een moeizaam dokterstraject borstkanker geconstateerd. Een gezwel in haar linkerborst. Ze is zelf op onderzoek uitgegaan en heeft ze verdiept in vele “ancient wisdoms” waarvan de kennis nog beschikbaar is en heeft zich zo op geheel eigen wijze geheeld. Tijdens haar onderzoek heeft ze ontzettend veel kennis opgedaan op verschillende gebieden omtrent gezondheid, (zelf)heling, traumaverwerking, voeding en anti conceptie. Het laatstgenoemde thema is voor erg belangrijk omdat ze constateert dat er grote problemen ontstaan bij vrouwen die anticonceptie gebruiken. Hierover heeft ze inmiddels ook een boek geschreven genaamd “Gestopt met anticonceptie”. Een boek die vrouwen helpt te stoppen met anticonceptie. Een thema wat uiteraard belangrijk is voor vrouwen, maar een thema waar ook de man zich wat meer bewust van worden vind ik. Ik viel van de ene verbazing in de andere wat de consequenties zijn van het gebruik van anticonceptie en besefte me hoe makkelijk ik daar zelf altijd over deed.

Evi haar boeken kun je nu met korting bestellen via: www.hormoonwijsheid.nl. Gebruik daarvoor de volgende codes:

Ebook: JORN20

Hardcover: JORN10

Evi heeft mij enorm geïnspireerd, maar ook geconfronteerd. 23 jaar en al zo sterk zijn, zoveel kracht hebben om je eigen koers te varen, hoe impopulair deze ook is. Ik besefte dat ik op hele andere plekken zat toen ik 23 was. Tegelijkertijd besefte ik me dat zij niet de enige is van die leeftijd die zo in het leven staat. Dat stemt me gelijk onwijs positief voor de toekomst. Zoveel wijsheid, zoveel bewustzijn, daar kunnen alleen maar mooie dingen uitkomen.

Lieve vrienden, er komen mooi dingen aan voor The Trueman Show. We gaan doorpakken. Meer structuur, meer interessante gasten, hopelijk meer buitenland en nog veel meer. We gaan snel onze plannen met jullie delen. Ik wil jullie weer bedanken voor het kijken, delen, supporten en de financiële bijdragen. Wij gaan door!


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!