The Trueman Show #85 Sylvia Slegers


18/08/2022

Video stream

Audio stream

Alweer de 85ste aflevering van deze podcast reeks! Voor dit gesprek zijn we uitgenodigd bij Sylvia Slegers, een actieve strijder op het gebied van 5G en straling.

Sinds de tijd van de mobiele telefoons doet ze onderzoek naar straling, naar 3G 4G 5G en 6G, naar straling met een focus op gezondheid van mens, dier en milieu en naar onze privacy met betrekking tot de uitgerolde technologieën. In 2019 startte ze ‘Actiegroep 5G, het Gooi zegt Nee’ en een jaar later begon ze als onderzoeksjournalist bij de Andere Krant. Sylvia is medeoprichter en bestuurslid van Stop5GNL en ze is aangesloten bij het WPEN-klankbord (Wetenschappelijk Platform Elektromagnetische velden Nederland).

We spraken met Sylvia over verschillende onderwerpen. Zo bespraken we wat straling nou eigenlijk voor invloed heeft op ons. Het verschil tussen 4 en 5G. Het gevaar van verschillende vormen van straling. De rol van 5G in agenda2030. Maar ook wat jij nu zelf kan doen om de risico’s en negatieve effecten van straling zo klein mogelijk te houden.

Vind je het interessant wat Sylvia doet en wil je meer weten, bezoek dan haar website: http://opnaareenstralendetoekomst.nl. Hier kun je ook haar boekje bestellen.


Reactie

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!