The Trueman Show #88 Edwin Selij


08/09/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze aflevering zijn we door De hypnose koning uitgenodigd in zijn spiksplinternieuwe kantoor. Een mooie plek om de 88ste aflevering op te nemen met Edwin Selij.

Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Als je iets anders wil bijdragen, kan dat ook. Mail ons dan op info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Edwin Selij, of eigenlijk ‘De hypnose koning’ is hypnosetherapeut. Hij is oprichter van het grootste hypnose instituut van Nederland en Europa. Ook is hij een van de eerste die moderne hypnotherapie in Nederland ging onderwijzen. Edwin is auteur van de boeken: ‘Hoe leef je het langst zonder angst’, ‘Breek je vrij’ en ‘Je hebt het niet, je doet het’.

Edwin nam ons mee in zijn kijk op onze gehypnotiseerde en getraumatiseerde samenleving. Hij vertelde dat hij met zijn hypnosetherapie mensen eigenlijk uit de hypnose haalt. Uit de hypnose van onze opvoeding, van eigen gedachtepatronen en uit de hypnose van wat er gaande is op het wereldtoneel. We spraken over de impact van ouderschap; over de prachtige spiegels die kinderen kunnen zijn. Over de meest geheelde versie van jezelf zijn. Ook deelde Edwin zijn kijk op spiritualiteit, het volgen van je hart en overtuigde ons het belang van het beseffen wie je werkelijk bent. En dat we met het kleinste glimlach naar de buurvrouw de wereld al een beetje mooier maken. Het ripple effect.

Edwin zijn missie is om iedereen uit de hypnose te halen. Want zonder de hypnose die ons klein houdt, zullen wij kunnen beseffen hoe groots wij werkelijk zijn!

Het gesprek met Edwin hebben we als ontzettend fijn en inspirerend ervaren. Ook wij voelen dat we geboren zijn om groots te zijn en moedigen iedereen aan de grootsheid in jezelf te zien. We hopen dat er ook bij jullie een vuurtje aangaat door deze podcast en net zo kunnen genieten van het gesprek als wij deden!

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Reacties (3)

 • Ha jorn
  Deze podcast, is voor mij niet zo interessant. Edwin, fijne man, maar voor mij geen
  boeiende spreker. Geweldig dat zijn bedrijf succesvol is. (Heb ook een boekje van hem)
  Jullie hadden het even over Jehovah’s Getuigen . . ik en mijn man zijn ooit echt overtuigd aan de deur en heel lang, ook actief lid geweest.
  Dus succesvol kan het zéker zijn.
  Verder geniet ik enorm van de meeste video’s.
  Dankje wel vier je fantastische werk!
  Liefs Wilma

 • Dag Jorn,
  Allereerst ook m’n complimenten voor de vele mooie podcast die jullie gemaakt hebben met boeiende mensen.

  Ik vond deze podcast ook minder interessant. Ik snapte ook niet goed waarom hij een GGD priklocatie wil faciliteren in z’n gebouw en daar zieltjes wil winnen voor z’n therapiesessies .
  Misschien heb ik dat verkeerd begrepen.
  Ook dat hij mensen van hun prikangst wil afhelpen vond ik vreemd om te horen in een podcastserie die normaal juist zeer kritisch is op die prikken. En terecht.

  Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die dit is opgevallen.

  Als ik dit verkeerd heb opgevat en het anders in elkaar zit, zou ik dat graag vernemen.

  groet,
  Mark

 • Mooie aflevering weer. Er zijn veel interessante dingen gezegd, dank daarvoor! Maar het laatste kwartier kreeg ik wel het idee dat Edwin (naar mijn idee) geen idee heeft van de grotere agendas die over ons heen worden gerold. Transhumanisme (o.a. dat wij robot-overlords krijgen die 50x slimmer zijn dan wij), het social credit system (universal basic income) of hoe geld is gecreëerd is, of hoe astro-turfing de samenleving verhard (dat is geen natuurlijk proces). Daarin is hij naïef denk ik. Maar nogmaals heerlijk positieve kerel met een mooi verhaal.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!