The Trueman Show #89 Anton Teuben


15/09/2022

Video stream

Audio stream

Voor de 89ste aflevering zijn we afgereisd naar Noord Groningen. Hier in het uiterste puntje van Nederland, in Winsum, zijn we op bezoek bij Anton Teuben.

Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Als je iets anders wil bijdragen, kan dat ook. Mail ons dan op info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Anton Teuben houdt zich sinds zijn kindertijd bezig met onderzoek naar Ufo’s en buitenaards leven en alles wat de mainstream media ons niet verteld. In 2003 startte hij het eerste Soeverein Onafhankelijke Persbureau in Nederland, de SOPN. Hieruit volgde ook Niburu.nl. Sinds 1985 is hij ufo meldpunt en krijgt hij van over de hele wereld mensen op bezoek die verhalen met hem delen over ufo’s en buitenaards contact. Anton is oprichter van het Schumann Instituut, waarbij hij mensen laat de Schumann resonantie laat ervaren.

Met Anton hadden we het over zijn bewogen verleden. Hij vertelde over de tijd waarin hij als eerste in Nederland een alternatief media platform opstartte en in dezelfde tijd ook een ufo meldpunt begon. We spraken over buitenaards leven en over wat en wie precies die ‘buitenaardse’ wezens zijn. Anton deelde over de Schumann resonantie en wat deze kennis voor veel mensen kan betekenen. Kennis over de activatie van telepathisch contact, het bewust worden van trauma’s, de herinnering van vorige levens, het activeren van het zelf herstellend vermogen en het kunnen doorvoelen van onvoorwaardelijke liefde.

Het is volgens Anton van belang dat we contact maken met de bron verbinding en dat we volledig bewust-zijn van wie we werkelijk zijn.

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Reacties (3)

  • Research, research, research…! Wees alert op new-age propaganda waarbij de stap van innerlijk schaduwwerk niet benoemd wordt. En ‘karma wegblazen’ …?! Fantast. Er is geen quick-fix voor ‘Verlichting’ of een 5D bewustzijn. Wat Jorn zegt, we moeten onze INNERLIJKE demonen aan het Licht brengen… Onze diepste angsten onder ogen zien! Expose, expose, expose! Zo binnen, zo buiten… De buitenwereld is een reflectie van ons bewustzijn (net doen alsof er geen ‘kwaad’ meer bestaat is het ontkennen van het duister in jezelf). Research Carl Jung; shadow work, research Rudolf Steiner, research alchemie.… Onderzoek hoe de 7 zonden verband houden met de 7 chakra’s, onderzoek hoe je ZELF de draak / de kundalini energie kan temmen. Dit kun jij alleen ZELF doen, doe je INNERLIJKE shadow work en ga diep! Onvoorstelbare schatten liggen daar verborgen. We zijn hier nu om de zaden te zaaien voor de komende generaties (en onze volgende reïncarnaties)… Wees dapper.
    En blijf alert, staar je niet blind op ‘aliens’, of new-age channelingen met zogenaamde ‘starbeings’, dit zijn vaak gechannelde archontische energieën (research archonten)! Vertrouw op je intuïtie, vindt balans én research…!

  • Chakra’s implantaten en bijvoorbeeld Kundalini energie…pas op, ook voor mij is dit New Age. Verdiep je kijk bijvoorbeeld eens op de website van Oracle girl, Jacqueline Hobbs of George Kavassilas of Indigo Revolution voor verdieping.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!