The Trueman Show #91 Robert Bridgeman


06/10/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 91ste aflevering zijn op weer een hele bijzondere plek beland. Deze keer in de oude IJsselcentrale van Zwolle, een verlaten industrieel fabrieksterrein waar vergane glorie nieuw leven krijgt in de vorm van kunst.

Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Als je iets anders wil bijdragen, kan dat ook. Mail ons dan op info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Hier, in de koelwaterhal aan een ietwat stoffige tafel in een gebouw met een kerkelijke galm, zaten we aan tafel met Robert Bridgeman.

Robert Bridgeman is auteur, public speaker, trainer, coach en onderzoeker. Ook wordt hij wel een moderne mysticus genoemd. Robert is oprichter van de Bridgeman Academy en hij ontwikkelde met zijn vrouw de Bridgeman methode die zich richt op bewustwording, stress reductie, geluk en welzijn. Hij is auteur van maar liefst zeven boeken waaronder het boek 2044 – mysterie van de 5e dimensie. Robert woont zelf in het Zuid-Franse Katharenland waar hij zijn inspiratiecentrum Terra Nova heeft opgericht.

Met Robert bespraken we zijn boek 2044, waarna we dieper in gingen op dit (Aquarius) tijdperk, de nieuwe wereld en op het kruispunt waar we als mensheid nu in staan. We hadden het over het kiezen voor de tijdlijn van angst of een tijdlijn van leven in liefde, over het pad van trauma naar heelheid en het pad van afgescheidenheid naar eenheid. We spraken over alle verschillende dimensies waarbij we stilstonden bij het belang van het doorvoelen van de 4e dimensie; een dimensie van trauma, schaduwkanten en de Archontische krachten. We hadden het over alle laagjes van gedachtes, patronen en overtuigingen die we kunnen afpellen om vervolgens uit te komen bij onze essentie, de bron en de eenwording met alles. Robert vertelde over hoe het oplossen van innerlijke blokkades ruimte kan creëren om je buitenwereld mee te laten veranderen.
Robert vertelde ook over het bijzondere initiatief waar hij bij betrokken is. Een initiatief om stukken grond te beschermen door deze op te kopen en weer terug te geven aan de aarde. Hierdoor zullen er over de hele wereld spirituele lichtpuntjes ontstaan waardoor we samen de nieuwe aarde creëren.

Het was weer een bijzondere inspirerende podcast op een hele toffe locatie! We hopen dat ook jullie weer wat van deze podcast opsteken en geïnspireerd raken door de woorden van Robert!

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Reactie

  • Mooi gesprek. Maar ik word een beetje getriggerd wanneer astrologie geslacht wordt. Op 47:43 doet hij uitspraken over het teken Vissen (Angst, macht, controle, regie, instituten) wat in mijn ogen totaal fout gaat. Dat klinkt veel meer als Steenbok. Vissen is eenheid, dromerigheid, grenzeloos, zelf opofferen voor het geheel en: negatief is het illusionair/bedrieglijk (zoals wakkere mensen nu zien). Prima als je weinig weet van Astrologie, maar ik vind het niet slim als je verkondigd dat je je daarin verdiept hebt. De beschrijving van Aquarius (liefde, verbinding, compassie) komt iets meer in de buurt: Waterman gaat over vrienden, gelijkwaardigheid, het verbreken van oude vormen, vrijheid.
    Overigens vind ik de ‘dimensies’ beter beschreven door de alchemisten. Die hebben het over de 4 elementen (Yetzirah, Assaiah, Atziluth, Briah) maar dat is mijn persoonlijke voorkeur.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!