The Trueman Show #92 Anneke Lucas


13/10/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 92ste aflevering zitten we weer bij onze vrienden van Op Hodenpijl. Hier in de gezellige zithoek van Oker zaten we op de bank met Anneke Lucas.

Vind je het tof wat we doen? En wil jij ons helpen (door)groeien? Via de website kan je een financiële bijdrage doen. Als je iets anders wil bijdragen, kan dat ook. Mail ons dan op info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Anneke Lucas is slachtoffer van seksueel ritueel misbruik. Als kind is ze in dit pedofiele netwerk misbruikt en mishandeld en was ze onderdeel van de mind control programma’s. Ze heeft haar verhaal opgeschreven in het boek ‘Quest For Love – A Memoir of a Child Sex Slave’. Ze vertelt het verhaal van haarzelf als vijf jarig meisje dat gevangen zit in dit pedofiele netwerk en te midden van alle traumatische gebeurtenissen op zoek is naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.
Anneke Lucas vertelde over wat ze als klein meisje heeft meegemaakt toen ze terecht kwam in het (satanische) pedofiele netwerk. Ze deelde tot in de detail over het misbruik, de rituelen en de traumatische ervaringen. Ook vertelde ze over de werking van mind control en voor welke doeleinde deze wordt toegepast. Anneke sprak over de keuzes die ze moest maken tussen leven en dood; tussen haar leven geven of zelf een ander leven nemen. We spraken ook over het bijzondere verhaal van hoe ze uiteindelijk uit dit netwerk is gehaald en hoe ze haar leven heeft voortgezet. Een verhaal van haar helingsproces en een zoektocht naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.
Het is een podcast met een belangrijke boodschap en een zwaar beladen onderwerp. Voor velen misschien moeilijk om te beluisteren. Voor ons was het tegelijkertijd ook een heel mooi gesprek waarin, ondanks de zwaarte, ook in licht, hoop en vertouwen werd gesproken. We hopen dat deze podcast daarom een mooie spiegel mag zijn voor deze tijd en dat we weten dat we vanuit het donker alleen maar richting het licht zullen gaan.
Voel je dat deze podcast belangrijk is? We waarderen het zeer als je hem deelt met je vrienden en op je socials! LOVE


Reacties (5)

 • Two Tremendous Amazing People !…People Really Need To Wake Up !!.. In The Politic !,, And People With A Big Platform Doesn’t Touch This Subject …As Lang It Will Stay That Way, ^They^ Won’t Be Stopped.
  I Found Out About Anneke Somewhere In 2016 !, I Knew About Cathy O’Brien, It’s Very Clear To Me That ^ The Heart Of The Cabal ^ Started In Europe, And Spread Worldwide !….

  Thank You So Much !! Both Of You . Sending Much Love.

 • Dankjewel Jorn,
  wat een lastig onderwerp.Ik kon het niet in één keer luisteren want ik voelde het in m’n lijf en moest mezelf een paar keer ‘ontladen’.
  Ik geloof Anneke absoluut en denk dat het werkelijk zo is dat de elite zo werkt.
  Het een lastig onderwerp om ter sprake te brengen, toen ik er voor het eerst van hoorde van mijn vriendin, dacht ik dat ze haar verstand verloren had.
  Het duurde een paar dagen voordat ik kon geloven dat deze walgelijkheden gebeurden.
  Liefs, ik ben er nog een beetje stil van.

 • Amai Jorn, in het begin leek het mij zo moeilijk om dit gesprek als interviewer te willen doen! Ik was in het begin van het interview heel verontwaardigt en afstandelijk om er naar te luisteren… het is zo ongeloofwaardig dat dit echt gebeurt! Maar zo mooi en knap hoe in het ‘tweede’ (naar mijn aanvoelen) deel : het praten over het genezingsproces komt, mij meer duidelijkheid gaf. En hoe Anneke dit helemaal uitlegt over de macht in ons zelf en door niet te willen kijken naar onszelf deze ‘verschrikkelijke dingen'(woorden komen hierin te kort) toepassen op anderen…. toen begreep ik heel veel en kon ik het heftige ‘eerste’ deel ook meer plaatsen. Ik heb veel inzicht gekregen om dingen aan te pakken in mezelf hierdoor en daardoor voor mezelf en voor anderen een mooiere, liefdevollere wereld creëer!! Dankjewel Jorn en het hele team om dit te durven uitzenden.

 • Eén van de beste podcasts van True man show. Zeer indrukwekkend maar ook enorm verhelderend in het tweede deel hoe inzicht gegeven wordt in machtsstructuren. Naar aanleiding van deze podcast weer eens in de Marc Dutroux historie gedoken. Onthutsend wat je daar leest. Dat hij ook werkte voor de Stasi, die kinderen gebruikte om hooggeplaatste rechters, politici etc te chanteren. Ik denk dat we nog niet de helft van een idee hebben wat er allemaal om ons heen gebeurt. Belangrijk om dit te beseffen. Iedereen zal wat willen doen en zal zich ook onmachtig voelen maar het creëren van bewustzijn is ook een stap. Dank Anneke voor je inzichten en jouw verhaal. Het spijt me dat je dit leven hebt moeten leven. Ik heb bewondering voor jouw enorme kracht

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!