The Trueman Show #93 Hannah Cuppen


27/10/2022

Video stream

Audio stream

In het voormalig vrouwenklooster van Amersfoort zaten we, in de kamer van moeder overste, aan tafel met Hannah Cuppen. Een 93ste aflevering op een bijzondere plek voor een bijzonder gesprek over Hannah haar boeken Liefdesbang, liefdesroep en liefdekunst. Boeken met een diepe waarheid over liefde en een herkenning voor elke relatie.

We spraken met Hannah over haar eerste boek, Liefdesbang. Een boek dat veel verder gaat dan ‘liefdesbang zijn’ in het algemeen. Het was daarom ook een gesprek waarin we voorbij de laag van programmering, angst, pijn- en beschermingsmechanismen konden kijken. We spraken over de diepere betekenis van bindings- en verlatingsangst en de laag van levens- of doodsangst die hier onder schuilt. Hannah sprak over de helende kracht die een relatie kan hebben wanneer je echt kan voelen waar de primaire en onderliggende emotie vandaan komt. Elke relatie kan een prachtige spiegel zijn, wat voor vele transformatie processen kan zorgen als je je hart hiervoor opent. Ook bespraken we Hannah haar tweede boek: Liefdesroep. Een boek over het leven van je potentie, je diepste waarheid, je zielen missie. Het is een liefdes roep om op zoek te gaan naar een diepere blijheid en voelen dat je hart een sprongetje maakt van het gene dat je aan het doen bent. ‘Leven van je potentie, naar je hogere doel’

Hannah heeft samen met haar man een online training Liefdeskunst ontwikkeld. Ben je geïnspireerd en nieuwsgierig naar wat er nog meer te leren valt? Hannah geeft de luisteraar graag 20% korting op haar online training, zodat ook jij een stap richting liefdes vrij zijn kan maken!

Kortingscode: JORN-20

Gelding t/m 6 november.
Lees meer over de Online training Liefdeskunst

‘In de online training Liefdeskunst leer je je oude patronen die gebaseerd zijn op angst om te zetten naar verbinding vanuit liefde, wederkerigheid en gelijkwaardigheid. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf en anderen, dan begeleidt deze online training je stap voor stap in jouw proces van liefdesbang naar liefdesvrij.’


Het boek Liefdesbang heeft ontzettend veel losgemaakt, daarom mocht een podcast met Hannah natuurlijk niet ontbreken! Het gesprek met Hannah voelt voor ons dan ook als een liefdes bommetje, met zo veel herkenning en inspiratie. In het gesprek ligt een waardevolle boodschap, een herkenning en een mooie spiegel. We hopen dan ook dat jullie jezelf herkennen en geïnspireerd raken om liefdes vrij te zijn.

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!