The Trueman Show #94 Ismee Kok


03/11/2022

Video stream

Audio stream

Voor onze 94ste aflevering spraken we met Ismee kok. Ismee is orthomoleculair therapeut en oprichter van IPL – Ismee Pure Living waarmee ze mensen aanzet om het lichaam te optimaliseren, gezond te zijn en om zichzelf te genezen

De afgelopen maanden is Ismee op social media enorm gegroeid en bereikt ze met haar kijk op gezondheid duizenden mensen. Ze deelt haar verhaal, soms met een lekker rauw randje, maar altijd om de mens bewust te maken van hetgeen waar ze nog oogkleppen voor op hebben.

Met Ismee spraken we over haar levensweg en op welke manier ze in aanraking kwam met bewustzijn, gezondheid en de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Ze vertelde over haar tijd als therapeut, waarbij ze mensen behandelde voor acne en huid- darmklachten en later zich ook een focuste op de zwangerschap. Tijdens het gesprek met Ismee zijn er velen onderwerpen, die onze gezondheid beïnvloeden, de revue gepasseerd. Ismee deelde haar kennis over anticonceptie, (bio-)voeding, de nutri-score, kraanwater, kleding, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorging.

In het gesprek met Ismee zijn weer vele interessante en bewustmakende topics benoemd. Onze ogen zijn op meerdere stukken weer geopend, dus we hopen natuurlijk ook dat dit gesprek jullie op velen vlakken bewust mag maken!

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Reacties (2)

 • Ik vind het alleen zo.jammer dat we telkens het
  Woord “alternatief” verkeerd gebruiken terwijl dit eigenlijk
  klassiek zou moeten heten. Ik vind het een devaluatie
  van juist datgene wat supergoed is waar Ismee zich
  Mee bezighoudt. Net als dat jij Jorn geen alternatieve
  Media bent, maar “Vrije” media. Toppers!!!

 • De wetenschapper die je noemt, waar je de naam even van kwijt bent ergens rond de 1 uur en 11 min is Dhr. Hans Moolenburgh sr.
  Hij is auteur van verschillende boeken, maar in zijn boek “U kunt veel meer dan u denkt” met de ondertitel “wat u zelf kunt doen om uw kind gezond te houden” staat (vanaf blz. 37) het verhaal van de fluoride in het Nederlandse drinkwater beschreven, waarvoor dhr. Moolenburg zich indertijd hard heeft gemaakt.

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!