The Trueman Show #95 Nino


10/11/2022

Video stream

Audio stream

In een gloednieuwe studio in Amsterdam zaten we voor de 95ste aflevering aan tafel met een legende uit de rapscene: Nino. Nino is bekend geworden met de rapgroep LSD, waarmee hij behoort tot de grondleggers van de Nederlandse Hiphop.

Ook startte hij zijn eigen label Black Label Music, waarmee hij zelf zijn eigen tracks uitbrengt. De tracks van Nino zijn alternatief met gewaagde uitspraken en bevatten vaak een diepere boodschap over het leven. Onlangs heeft hij zijn eerste boek Te Diep Voor Rap uitgebracht. Een boek waarbij hij ingaat op onderwerpen waar niemand over praat, zoals de ware intentie van de systemen, het goddelijke in onszelf, cheap codes om een krachtiger mens te zijn, aanwijzingen naar hoe de wereld er ooit uit heeft gezien en hij deelt informatie die voor ons verborgen is gehouden.

In de podcast verteld Nino over hoe hij ooit als rapper begon en hoe hij geïnspireerd raakte door artiesten zoals Micheal Jackson, Tupac en Bob Marley. Nino vertelde over zijn Surinaamse achtergrond en de openminded omgeving waarin hij opgroeide. Een omgeving waarin hij zich kon openen voor de spirituele en onstoffelijke wereld, waardoor hij zich al vroeg bewust werd van verschillende agenda’s, andere werelden en de gecreëerde realiteit waar we in leven.
We spraken over liefde, relaties en Nino zijn kijk op monogamie. Ook deelde Nino zijn kennis over de Annunaki en zijn gedachtes over de grotere, krachtigere en bewustere wezens die ver voor onze tijd ook op aarde leefden. We eindigden het gesprek met een stukje tekst uit Nino zijn boek, waarin hij zijn waarheid deelt over Jezus, God en het Christus bewustzijn.

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Reactie

  • Wat ‘n mooie, authentieke & integere gast! Net naar nummers van hem geluisterd en… al twee keer tot tranen toe bewogen bij “Superheld” & “Lucifer”… edgy, door merg en been, pijnlijk diepe tegenstellingen, gecombineerd met zijn stem, zijn zijn… pfff superklasse

Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!