The Trueman Show #97 Steff Beerenfenger


24/11/2022

Video stream

Audio stream

Voor deze 97ste podcast zaten we aan tafel met Steff Beerenfenger. Een jonge gast die op 14 jarige leeftijd de chronische auto immuunziekte Crohn gediagnostiseerd kreeg.
Nadat hij 12 jaar lang in de farmaceutische molen meedraaide besloot hij zijn leven in eigen handen te nemen en zichzelf te genezen. Nu, vier jaar na zijn helingsproces startte hij zijn eigen bedrijf om anderen te ondersteunen in de weg naar hun eigen heling.

We spraken met Steff over de diagnose Crohn en wat voor impact deze stempel op hem heeft gehad, hoe hij verteld kreeg dat hij zijn hele leven deze ziekte bij zich zou dragen en hoe hij er dus maar mee moest leren leven. Steff sprak over het moment dat hij het licht zag waardoor hij echt ging geloven in zijn eigen heling. We spraken over ziekte, trauma, conditioneringen, grenzen aangeven en de transformatie die je in gang zet wanneer je uit de strijdstand stapt en ‘al wat is’ kan accepteren.

stedyproject.nl

Vond je deze podcast tof? Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE


Geef een antwoord

Doneer

Waardeer je wat ik maak? Steun me dan met een financiële bijdrage. Hartelijk dank voor jullie steun. Jullie maken de tours, de podcast en alles wat ik maak mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates waar ik mee bezig ben, wat er allemaal om ons heen gebeurt, nieuws, tips and tricks enzovoorts.

Word onderdeel van de movement!